Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

to pytanie do obu pl ci

Polecane posty

Gość dormicum
Naciągaj skórkę od penisa w górę i w dół aż do wytrysku. To jest seks

Gość manio ciekawski=)
To zależy z kim i jak. To jest jak jedzenie. Nie wszystko, każdemu smakuje. Czasami bywają potrawy, które wyglądają świetnie, ale smakują gorzej. Bywa i odwrotnie ale, jednak gdy potrawa wygląda nieapetycznie, to się jej nawet tknąć nie chce. Czasem potrawa smakuje od pierwszego kęsa wyśmienicie i wciąż chce się ją jeść, a bywa, że trzeba się rozsmakować, nauczyć używać sztućców, żeby w pełni oddać się przyjemności.

Trzeba się go nauczyć z osobą, która też będzie się razem z tobą go chętnie uczyć. No i przede wszystkim regularność.

Gość wie ktoś ? ktoś wie?
czesc Manio :D jak tam twoje samopoczucie??

Może i bym odpowiedziała ale tego nie zrobię , bo Ty ćwoku tylko zakładasz tematy i nie udzielasz się w nich :D Jednym słowem , wygladasz zza węgła jak złodziej i tylko obserwujesz , więcej nic :D Drugi Looooser :D

Gość manio ciekawski=)
Cześć ;) Już lepiej. Częściowo załatwiłem moje ważne sprawy. Teraz czekam na finalizacje i następny etap. Będę miał z tego trochę kasy i koniec z narastającymi problemami. Ale te urzędy, wyjaśnienia, deklaracje, przepisy, użeranie się z ludźmi, urzędnikami, wykończyły mnie. Po prostu padłem na pysk. Jeszcze mam słabą kondycję psychiczną ale i tak lepiej niż pół roku temu. Znacznie lepiej. Może tej nocy będę spał normalnie? :D

a to fajnie :) mam nadzieję, że wyśpisz się tej nocy :) pomyśl o czymś przyjemnym. nie znam Cię, a lubię Cię :D

Gość manio ciekawski=)
:D Poczytam jeszcze jakąś książkę, znużę się i zasnę. Tak mi się wydaje. Miło być tak po prostu lubianym :) Nie znam Ciebie tym bardziej bo, masz niedookreślone pseudo :D ale Twoje zainteresowanie moją osobą, jest bardzo ujmujące. Dziękuję i życzę również wszystkiego najlepszego oraz dobrej nocy i dobrych snów ;) ps po wczorajszych, właściwie już przedwczorajszych przeżyciach na niwie urzędów, gdzie doprowadzono mnie do szału, stawiając w przymusowych sytuacjach (po prostu nagle dowiadujesz się, że jest inaczej niż wcześniej Ci tłumaczono), wziąłem dziś rano, właściwie już wczoraj, coś na uspokojenie, żeby ich tam nie pozabijać :D bo się aż we mnie gotowało :D i dobrze zrobiłem :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Kafeteria chyba mi się jeszcze nie śniła :D ? Nie pamiętam, ale cholera wie? Gdy mi się przyśni, to będzie dla mnie znak, że trzeba odstawić ją, na jakiś czas :D ps znów mnie wciągacie w rozmowę :D teraz już bez zaglądania, czy jest odpowiedź, bez namiętnego wciskania F5, zamykam laptopa i otwieram książkę, by znużony usnąć

Manio musisz bardziej wrzucić na looz. kto wie może kiedyś poznamy się tu bliżej :) może znów na Ciebie trafię i będzie to wcześniejsza pora i nie będę tak śpiąca jak teraz. paa kolorowych snów :*

cholerka a ja czekam na Twoją odpowiedz :) a Ty bardzo slowny jak sie okazuje. Pa Manio :*

Gość manio ciekawski=)
Tym razem byłem bardzo słowny :D Wyłączyłem komputer, poczytałem i w końcu zasnąłem. Nie wyspałem się jednak, bo jestem jakiś półprzytomny. Dzisiaj mam zajęcia domowe, czyli remont. Wrzucanie na luz, to w moim wypadku trochę problematyczna sprawa. Teraz jest już inaczej, ale kiedyś, wrzucanie na luz oznaczało u mnie, de facto olanie sprawy, więc teraz pilnuje siebie jak policjant, co trochę rujnuje nerwy :D Dlatego popadam w nadmierne napięcie, ale to minie, w końcu się wyrówna. Inna rzecz, że akurat to co załatwiałem, było dość denerwujące (nie będę tu opisywał), tym bardziej, że środki na pokrycie kosztów całego przedsięwzięcia mam bardzo ograniczone i każde kilkaset złotych więcej, to dla mnie duży problem. Ale na razie jakoś wyszło. Miłego dnia, może tu zaglądniesz

Hej Manio :) A co takiego remontujesz? Ty to jesteś nieźle zakręcony. Wszystko tak szczegółowo opisujesz i robisz to w taki sposób, że chce się to czytać. Jak mogę Ciebie lepiej poznać?