Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blavour

badoo - jest tam ktoś? jakie wrażenia?

Polecane posty

Gość Blavour

Jestem już parę miesięcy i stwierdzam że to porażka. Rozmawiałem z około dwustoma kobietami a byłem tylko na pięciu pierwszych i ostatnich randkach. Z jedną dotrwałem do czwartej dopóki nie powiedziała mi że ma narzeczonego. Fajne laski chciałyby tylko pisać o dupie marynie. Te mniej fajne chcą się spotykać. Ogólnie każda ma wyższe wymagania niż normalnie. Jakieś doświadczenia?

Gość PRAWNIK Smutny
nie poznałem tych panienek więc nie wiem

Gość Blavour
Napisz coś więcej, co się podobało i nie podobało

ogólnie na tych portalach jest tak , ze człowiek najpierw sie zachlysnie by potem żalowac swojego pojawienia sie tam.ludzie szukają seksu najlepiej darmowego lub charytatywnego,sa w zwiazkach oartnerskich lub malżenskich , sa najzwyczajniej malo ciekawi nierozgarnieci i sciemniaja.zdjęcie cóż tez pozostawiają wiele do zyczenia.poznałam tam jednego fantastycznego faceta i kontaktujemy sie od 7 mcy.bez wątpienia jest to mce gdzie mozna wygodnie popisac ale na bank nie ma tam normalnych rogarnietych facetów tylko jakieś niedobitki i nieudacznicy zyciowi lub po prostu rasowi ruchacze!

Gość Blavour
co masz na myśli "nierozgarnięci" albo "niedobitki"?

w typie dysgrafów nie potrafiącyh sklecic zdania czy też stosujących 3 błedy ortograficzne w 1 slowie.teksty typu hej laleczko czy inna dupeczko tez sa nie na mcu.poza tym kolego pomysl logicznie.kto normalny zdrowy i w miare przystojny szuka kobiety na portalu randkowym?tam sa ludzie tak mysle po zakrętach zyciowych którzy w zyciu prywatnym nie moga sie ustabilizowac i nie pisze tego zlosliwie.kazdy ma prawo.ja swoje konto usunelam 2 mce temu.nie żaluję

Gość waiter_gay
a są tam tez faceci bi-gay??

Gość Blavour
A co powiesz o mnie? Nie robię błędów, nie szukam seksu, normalnie rozmawiam, jestem przystojny, a laski i tak nie chcą przychodzić na spotkania. Zazwyczaj to wieczny brak czasu, odwołane spotkanie, nie przyjście na spotkanie itp I co ja mam powiedzieć o was kobiety? Przez te parę miesięcy już mnie nerwica bierze. Niektórzy po prostu są tam przez nieśmiałość ale są całkowicie normalni.

Gość Blavour
Prawda jest taka że kobiety chcą się tam tylko dowartościować.

kotku! ja nie moge odpowiadac za pozostałe Panie.wiem , że gdy sama sie umawiam zawsze jestem na czas i w wyznaczonym miejsu.nie stawianie sie na spotkanie swiadczy tylko o tym że kobiety nie traktują cie powaznie ale tez nie można gebneralizować ze wszystkie baby to kretynki:) zz toba chętnie bym sie umówila ale znając zycie mieszkasz gdzieś w Monachium i szukasz lalki barbie:P

dowartościowac ???????????????????????????????????? trzeba znac swoją wartość a nie szukac poklasku na portalach internetowych

Gość Blavour
No to napisz do mnie :) ostrowpupe@o2.pl

Gość Blavour1
Ktoś mi zastrzegł nicka więc piszę z tego wyżej No właśnie np umówiłem się z jedną, ale jakąś podczas rozmowy nie wyczuwałem u niej żadnego entuzjazmu, niby było wszystko ustalone ale nawet się nie pożegnała. Więc zadzwoniłem 3 godziny przed spotkanie i pytam czy aktualne, a ona "wiesz właśnie wróciłam z pracy, nie wiem czy się wyrobie, może jutro" I takie własnie są kobiety. Albo umawia się daje numer, wielki entuzjazm że w końcu mnie zobaczy i dwie godziny przed sms "sory coś mi wypadło" No i szlak jasny człowieka trafia. Ps Jestem z Krakowa

Gość Blavour1
Ten email wyżej to nie ode mnie i czarny nick też nie mój

hahah no raczej gosc który jest zdegustowany kobietami i jest niesmialy nie mialaby maila w typie ostrowpupe

Gość Blavour1
Bo ty kurwa nie robisz błędów. Pani doskonała kurwa twoja mać

Gość Blavour1
No, jak daleko to nie ma sensu. Szukam kogoś raczej z okolicy.

ortograaficznych nie popełniam bo to wstyDDDDDDDDDDDDDDD Kraków bez wątpienia nie znajduje sie w mojej okolicy

Gość hahaha ha
ale potłuczone lustro daje się wkręcać :)