Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka spacerowka123

maclaren xlr czy cybex callisto?

Polecane posty

Gość jaka spacerowka123

dziewczyny, szukam parasolki dla mego niespelna rocznego synka. uwage moja zwrocily maclaren xlr i cybex callisto. macie jakies doswiadczenia z tymi wozkami i czy moglybyscie mi doradzic ten najlepszy z najlepszych?

Gość Precioza
Mam Maclaren Questa z tego roku.Kupiłam go dla 14 miesięcznego dziecka.Bardzo zalezało mi na spacerówce która ma rozkładane na płasko oparcie i ten mój model ma,ma też przedłuzone regulowane siedzisko aby dziecko mogło leżeć.Jednak jestem ciut rozczarowana ,że nie ma dłuższego siedziska bo dziecko się wierci ,podkurcza nózki bo ewidentnie nie pasuje dziecku jazda z wiszacymi nogami... myslałam,że spacerówka będzie bardziej komfortowa .Ogólnie Maclaren nie jest złym wózkiem,ma plusy i minusy.Na jeszcze się nie przyzwyczaiłam do niego.Na pewno nie znajdziesz idealnego wózka :) ja długo szukałam .

Gość moniaaaaa82
XLR to nie jest taka typowa parasolka, bo waży 9 kg, więc do lekkich nie należy. Ja mam model XT, ale koleżanka miała XLR i była zadowolona. Mówiła, że prowadzi się lekko, zajmuje mało miejsca w bagażniku

Gość jaka spacerowka 123
Precioza, dzieki za pocieszenie :) jednak jeszcze sie nie poddam i poszukam tej jednej jedynej-idealnej :) -rozkladane oparcie do pozycji lezacej -budka wiekszych rozmiarow -no i te wiszace nogi brrr... moniaaaa82, wiem,ze troche wazy, ale w porownaniu z nasza mura 4 - to piorko :) a moze macie inne typy parasolek?