Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfgfsg

Do mojego bloku wprowadziła się horda cyganów!!!

Polecane posty

Gość sfgfsg

Mieszkam w luksusowym osiedlu od 2 lat wraz z mężem i synkiem. I do tej pory wszystko było ok, dopóki dwa dni temu nie wprowadzili się do jednego z mieszkań cyganie. Znałam poprzednich włascicielów i wiem ze mają tam 50m2 powierzchni z tym że jak policzyam już osoby które widziałam na podwórku i ktore wchodziły do ich klatki to było ich z 10!!! Same dorosłe osoby po 30stce. Ostatnio jedna cyganka zajęła nawet hustawkę na osiedlowym podwórku mojemu synkowi. Poza tym słyszę ciągłe krzyki z ich mieszkania...martwie się co bedzie dalej. To dopiero 2 dni!!! to są cyganie, romowie, oni sa dla mnie nieobliczalni więc nie wiem jakie niespodzianki jeszcze się pojawią. Swoją drogą mam nadzieje, ze tylko wynajmują, bo jesli kupili to mieszkanie to ja zmieniam dom.... na szczescie mieszkaja w klatcer obok, współczuje moim sąsiadom, ktorzy mieszkaja z nimi w tej samej klatce.

Gość dyrektor wawryszewski
napewno marzysz o wielkim cygańskim kutabangu w sojej smierdzacej dziurze analnej

Gość ciemne czasy
dyrektor ty wez sie powies bo szkoda powietrza dla ciebie ktore wdychasz, takim jestes zerem umyslowym :(

co za ciemne czasy nastały :-(

Gość Gjptgtpjg
KUP PISTOLET I ODESLIJ BRUDASOW DO NIEBIESKIEJ RUMUNII

prawie tak samo ciemne jak moje kakałowe oko

Gość Ignarashi Ganta
Zadzwoń po skinów, to się brudasy eksmitują same pod śmietnik :D

Gość Mama Leonka :)
Chyba jednak nie tak bardzo "luksusowe" to osiedle skoro tak bardzo pogardzasz nimi, a pomimo to oni zyja na takiej samej stopie ekonomicznej jak ty :classic_cool: