Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryka z białołęki

zdewociały ojciec terroryzuje rodzinę

Polecane posty

Gość eryka z białołęki

mam już dość mojego ojca jego całe życie kręci się wokół kościoła i wszystich wokół tym terroryzuje. ja owszem chodzę do kościoła ale to co on wyprawia to już przesada. czasami jestem gdzieś na wyjeździe np na biwaku ze znajomymi gdzieś w lesie z dala od cywilizacji no i jest niedziela, trudno gdziekolwiek się dostać a ten już od rana wydzwania czy byłam w kościele, mówie że nie mam jak a on do mnie trudno musisz coś wymyślić... krew mnie wtedy zalewa, mam na piechotę iść 10 km do najbliższego kościoła bo dla niego to nie do pomyślenia, że opuszczę mszę? albo to jego radio maryja. są wakacje i śpię sobie, jeszcze raniuchno a on ma do pracy i co? na cały dom lecą audycje, a jak słyszę niektóre piosenki to aż się we mnie gotuje. w samochodzie to samo, tylko tego słucha. czasami jak podwozimy jakiegoś znajomego to aż mi wstyd. zamawia jakieś religijne magazyny, w których więcej nienawiści niż czegkolwiek, najchętniej sam budowałby i finansował pomniki ofiar smoleńskich oraz najechał na rosjan z własną armią dewotów za ten SPISEK i ZAMACH. w ogóle ocenia każdego po tym czy chodzi do kościoła, jeśli nie to skreśla i tyle w temacie. nie wiem co robić, z roku na rok jest coraz gorzej, ostatnio już mówi, że w telewizji lecą same głupoty i najlepiej obejrzec tv trwam bo tylko tam jest madrze. Normalnie zabiłabym tych, którzy uczynili ten kościól takim medialnym, gdyby nie te radia maryja i telewizje trwam to ludzie wierzący może byliby normalni i nie terroryzowaliby swoich biednych rodzin.

Gość Edrward Kościelny Wampir
chwała Panu, że są tacy ludzie jak twój ojciec, ty za to pojdziesz do piekła ladacznico za te harde słowa !

chore!! masakra jakaś.. wiare każdy ma swoją indywidualna mi sie wydaje i nikt nie może zmusić drugiej osoby do wiary i chodzenia do kościoła.. przecież to właśnie On dal nam wolną wole heh

Gość Edrward Kościelny Wampir
ty patrycja z góry, masz głupie imię, jakbyć była większej wiary to by nie było tak idiotyczne

Gość Koleś123
Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy.Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. Ty zaś gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie. Mt, 6,1-6.16-18

Gość kasia marysia,.,
skąd ja to znam, niestety nic nie da się z tym zrobić. ludzie ojca rydzyka mają wyprany móżg. ja wierze w Boga, chodzę do kościoła ale widząc zachowanie mojej mamy jestem przeciwna radio Maryja. Moja mama też tylko tego słucha, wszystkie kanały w TV są złe, mówią nieprawdę, tylko TRwam jest prawdziwa. taka katoliczka, a tak potrafi zwyzywać Tuska, TVN że az się krew mi gotuje. I nie chodzi tu o poglądy bo każdy ma różne ale o zwykłą kulturę. Ja nie lubię Kaczora ale nie chodzę i nie wyzywam go od durniów, bezmózgowców, oszustów i złodzieji. Każdy kto myśli inaczej jest głupi, idzie złą drogą i trzeba sie modlić o jego nawrócenie :)

Gość Nic strasznego
prowo

Gość kasia marysia,.,
a moja mama podsuwa mi gazety Rydzyka bo chyba myśłi że jak sobie poczytam to mi się "oczy otworzą". Jak do niej przychodzę to też włącza głosniej RM, zebym sobie posłuchała tej PRAWDY. Mówiłam, tłumaczyłam zeby przestała w koło wszytskich nawracać bo tylko siebie osmiesza... NIC

Gość cnotliwa Scholastyka
chwała ojcu twemu,Eryko droga

Gość manio ciekawski=)
Scholastyko :D

nie znam cie manio ciekawski,a z obcymi nie gadam:(

Gość manio ciekawski=)
Ja nie jestem katolikiem, ale również potrafię zwyzywać Tuska. Zastanawiam się, czy on jest gorszy od SA Poniatowskiego, czy jeszcze trochę lepszy? Wulgaryzmów nie będę tu wypisywał, bo każdy może sobie wyobrazić :D

Gość manio ciekawski=)
nadobna i cnotliwa Scholastyko Masz rację, bo nieznany mężczyzna to najprawdopodobniej czyste zło :classic_cool:

o tak,mężczyźni to samo zło...tfu

Gość manio ciekawski=)
Z drugiej strony, doktorzy kościoła, niezbyt pochlebnie wypowiadali się o kobietach.

dlatego większośc mądrych kobiet spalili na stosie:(

Gość manio ciekawski=)
Za co? Nie widać? Za zachowanie, które kwalifikuje się do zdrady stanu. Wymieniać można wiele faktów, ale szczytem szczytów, jest nie zwrócenie się o pomoc do USA w sprawie śledztwa smoleńskiego. To jest niezrozumiałe, to sugeruje jego współsprawstwo lub po prostu układ z Rosją we wzajemnym tuszowaniu błędów, zarówno w przygotowaniu wizyty jak i śledztwie. Każdy rząd polski, który wchodzi w tak specyficzny układ z Rosją, budzi podejrzenie co do swojej suwerenności. Nikt kto ma jakieś pojęcie o Rosji, nie ufa władzom rosyjskim w ani jedno ich słowo. Grać przyjaźń można, gdy to się opłaca, ale wmawiać sobie i reszcie, że Rosja nie jest wroga Polsce, to kłamstwo i wręcz zdrada stanu. Interesy rosyjskie są sprzeczne z polskimi i koniec. Kto usiłuje ten fakt zamazać, ukryć, ten służy Rosji, czy świadomie, czy też nie, tego ja nie mogę wiedzieć, to mogę jedynie przypuszczać.

Gość manio ciekawski=)
Scholastyko Mądre kobiety zostawały świętymi ;) Najwięcej stosów płonęło w krajach protestanckich, szczególnie w krajach niemieckich i to nie w średniowieczu, tylko oczywiście w okresie reformacji. Palono głównie tzw. czarownice i odstępców od lokalnej odmiany reformacji. Kościół katolicki nie przodował w polowaniach na czarownice, raczej skupiał się na tropieniu heretyków za których mogli być uznani zarówno jawnie odstępujący od kościoła rzymskiego, jak i ludzie o nieszablonowych poglądach.

drogi manio:) ludzi o nieszablonowych pogladach na myśli własnie miałam....choćby Galileusza:)...............yyyyyyy....ale on chyba nie był kobietą:D a moze był?:) a Kopernik podobno była kobietą!!!...hehehe

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
kuzwa, co wy bierzecie???

Gość mix sałat z kurczakiem
boże, mój ma identycznie normalnie jeszcze kobiecie idzie wybaczyć takie zachowanie, bo to delikatne i cnotliwe bywają, ale zeby facet tak się zachowywał to ja nie nie wiem. paranoja jakaś;P przechodze przez to samo, i czasem mam ochotę uciec z tego wariatkowa. tacy katolicy a tyle w nich zawiści że hoho

Gość gość
Prawdziwy katolik to taki ,który raz w roku spowiada się i w czasie wielkanocnym komunię swietą przyjmuje.Każda wiara jest dobra , a nikt nikogo na siłę nie powinien zmuszać do jakiej wiary ma należeć.Jesteśmy ludzmi dorosłymi i sami sobie możemy wybrać wiarę.To nepotyzm ,jeśli ktoś komuś narzuca wiarę i trochę tudno wyjaśnić sobie ,że to wiara w Boga.