Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnadziewczyna1111

obrażony chłopak.

Polecane posty

Gość pewnadziewczyna1111

Witam. Mam pewien problem... wczoraj mój chłopak miał wyłączony telefon, a wcześniej mówił, żebym do niego zadzwoniła. Ja się strasznie zdenerwowałam, napisałam mu kilka wrednych i okropnych smsów... przez co teraz strasznie się czuję. Mam wyrzuty sumienia... bo przecież wcale tak nie myśle. Jutro mamy jechać razem na wakacje... On jest na mnie okropnie obrażony, nie odzywa się, nie odbiera telefonu (włączył już). I nie wiem co mam zrobić... mam czekać, aż się sam odezwie ( ale jak się nie odezwie , to ja zwariuje.... ), czy może pójść dzisiaj do niego? Jestem strasznie zła na siebie.... Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość nddsdsdsds
ile macie lat

Gość pewnadziewczyna1111
ja 19, on 21.

Gość nddsdsdsds
to dzieci jestesccie jeszcze, za mlodzi na zwiazek

Gość pewnadziewczyna1111
ja tak nie uważam, jesteśmy razem od ponad 3 lat.

Gość nddsdsdsds
no mozesz nie uwazac, ale fakty sa ze jestesci dziecmi, szczegolnie ty majac 19 lat i bedac kobieta jestes dzieckiem, nie wiesz nic o zyciu, o zwiazkach, o facetach dlatego odstawiasz takie akcje

Gość pewnadziewczyna1111
ale ja nikogo nie prosiłam o jakiekolwiek opinie na mój temat, tylko o radę, co powinnam zrobić w tej sytuacji.

Gość nddsdsdsds
ale co mozesz zrobic? jestes dzieckiem i zachowujesz sie jak dziecko musisz dojrzec, ale to wymaga czasu, teraz co bys nie zrobila to bedzie to dziecinne bo jestes dzieckiem, nie jestes dorosla, odpowiedzialna i gotowa na powazny zwiazek