Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka1111

tylko dla młodych i nastoletnich mam.

Polecane posty

Gość Mamuśka1111

Witam wszystkie młode i te bardzo młode mamusie. Z góry uprzedzam, że nie chce wdawać się w dyskusję, których nie potrzebuje więc jak kogoś temat nie dotyczy to niech się nie włącza do tego. Pracując w gronie nastoletnich mam spotykam się z różnymi odzywkami. Dziś chce tego uniknąc tak więc okażmy szacunek i kulture osobistą. Mamy, które dzis się zgłoszą i odpowiedzą na ten topik skieruje na miejsce gdzie są tylko nastoletnie i młode mamy, które wymieniają się ze soba poglądami. Same jesteśmy tam moderatorkami tak więc nie musimy bać się o oszczerstwa i wyzwiska. Możemy tam poznać młode i nastoletnie mamy z naszej i waszej okolicy. Grupa tworzona jest tylko z nastoletnimi mamami, bez osób trzecich. Zapraszam Dominika z synkiem :)

Gość Jaaagooodaaa
Mam 15 lat i jestem mamą rocznego Danielka, mogę się przyłączyć?

Gość Mamuśka1111
Jagoda jasne że tak za chwilę podam link. Na stronie musisz się zarejestrować po czym poprosić dodanie do grupy. Siedze, że przy komputerze cały czas więc od razu cię dodam. Z góry mówie, nie przejmujcie się tutaj tym co piszą inni, którzy nie umieją czytać, że to nie wątek dla nich

Gość Mamuśka1111
a swoaj droga widze ze troche za malo masz lat na dziecko jagodo

Gość Mamuśka1111
Ludzi dajcie nam proszę spokój chociaż teraz. Naprade nie musicie tego czytać. Po co to robicie jak was to nie dodytyczy? Jak was coś boli to załóżcie temat gdzie bedziecie nas wyzywać ale nie tu bardzo proszę

Gość jajajahihih
dodytyczy:D

Gość Jaaagooodaaa
Mam mało lat, ale mam dziecko i nie będę się przejmować waszymi komentarzami oraz nie będę tłumaczyć skąd mam to dziecko. Różne rzeczy się zdarzają.

Gość Mamuśka1111
Ludzie nie umieją czytać że tylko dla mam. Mam prośbę do mam, choc słowa bolą to nie zwracajcie uwagi i nie karmcie niedojrzałej części forum. Na podany link się rejestrujcie i porozmawiamy bez wyzwisk

Gość Mamuśka1111
A to, że masz mało lat na dziecko to podszywacz a nie ja

Gość Mamuśka1111
http://www.netmama.pl/grupy/moje jeszcze raz podaje, to adres do mojej grupy. trzeba zarejestrować się w serwisie netmama.pl a póxniej poprosic o dodanie do grupy nastoletnie mamusie.

Gość Mamuśka1111
Nie bójcie sie i zapraszam do grupy. Niech każdy znajdzie swoje miejsce.

Gość Mamuśka1111
?

Gość ja nie widze
zadnego tematu o mlodych mamach...

Gość Mamuśka1111
gdzie nie widzisz? tutaj zaprosiłam młode mamy podając im strone internetową. Jak wiesz pewnie tutaj tylko obraża się ludzi więc na tamtej stronie ze spokojem mona pogadać

Gość rajdosna
ja urodziłam mając 30 lat, to kwalifikuję się jeszcze jako młoda ? Czy już stara mama ?

Gość iwonka_zlotko
Czesc Dziewczynki moge sie dolaczyc? mam 15 lat i 3 letnie blizniaczki

Gość Mamuśka1111
no jak mówi temat. Nastoletnie mamy. Niestety, możemy porozmawiać tu jeśli chcesz się czegoś dowiedziec ale grupa jest dla mam ok 17 lat. Nam też potrzebne jest swoje miejsce :)

Gość Mamuśka1111
Iwonka a ile lat miałaś jak zaszłaś w ciąze?

Gość do iwonka_zlotko
iwonka_zlotko cienkie prowo

Gość Mamuśka1111
Dlatego pytam o to ile lat jak zaszła heh niestety nikt nie jest na tyle głupi żeby się wkręcać w te bzdety. My nie jesteśmy chore na trąd tylko mamy dzieci. Nie zrobiłysmy wam nic złego.

Gość ja nie widze
no zalogowalam sie na tej stronie ktora podalas i nicgdzie tam nie ma zadnego tematu o samotnych matkach

Gość Mamyśka111 ile masz lat?
Trochę za mądrze gadasz jak na nastolatkę.

Witam. Mam 25 lat, jestem mamą trójki dzieci :). Najstarszą córkę urodziłam mając 18 lat.

Gość Mamuśka1111
Jeśli jestescie już zalogowane na tej stronie to tu jest link do mojej grupy. http://www.netmama.pl/grupy/szczegol/Nastoletnie_mamusie/g929 Hmm za mądrze? a jak pisałam z innymi na tym forum to naczytałam się, że jestem głupią i tępa Kolokwialnie mówiąc "upodajką, szmata i dziwką" życie troszke mnie nauczyło. Do tego od zawsze interesowałam się dziennikarstwem i pisze artykuły na stronę sosrodzice.pl , na którą serdecznie zapraszam. Jest tam też artykuł, który był moim debiutem w redakcji tamtejszej mianowicie "jestem nastoletnią mamą".

No właśnie zauważyłam, że budujesz ładne wypowiedzi jak na Kafeterię (bo tu takich jak na lekarstwo) i zbyt dojrzałe jak na kogoś, kto ma dopiero naście lat. Musisz być z jakiegoś renomowanego liceum, albo już studiować, bo przeciętne nastolatki nie piszą przecież w ten sposób, a nawet nie operują połową słownictwa, którym się posługujesz. Przeciętne nastolatki piszą podwórkowo-szkolnym slangiem i używają milion zdrobnień ..nie wspominając już nawet o sensie wypowiedzi, logice i generalnie wiedzy (o życiu i nie tylko). Wydajesz mi się zwyczajnie starsza, albo faktycznie jesteś wyjątkowo dojrzała i inteligentna jak na swój wiek. Powodzenia w życiu! Tak trzymaj i rozwijaj się, bo masz potencjał. Mam nadzieję, że studiujesz albo masz zamiar wziąć się za studia. Pamiętaj nie trać zbyt wiele czasu na fora (gdzie zdecydowana większość piszących to proste dziewczyny bez szkoły, pracy, zainteresowań i przyszłości) i zajmowanie się wyłącznie dzieckiem, bo życie i młodość ci przeleci na trywiach i głupotach, więc w zasadzie na niczym. Skoncentruj swoją młodzieńczą energię na rozwój i inwestycję w siebie, bo nie jesteś głupia, więc masz szansę i może ci się w życiu udać - wykorzystaj to! Niech dziecko będzie z ciebie dumne.

Gość Mamuśka1111
Tu muszę cię zdziwić bo chodzę do pospolitego zaocznego liceum na osiedlu gdzie poprostu chodzisz żeby mieć 50% obecności. Niestety. Ale cóż, chciałam zostać z synkiem. Do szkoły zaocznej poszłam kiedy miał miesiąc. W weekendy zajmuję się nim jego tatuś, w tygodniu on kończy szkołę jako grafik desinger. A tak do wiadomości każdego niezdrowo zainteresowanego, mam 17 lat :) Mam zamiar iść dalej na organizacje reklamy tak jak zaczęłam to w normalnej szkole przed ciążą, a później na studia dziennikarskie. Nie każda nastoletnia mama musi być odmóżdżonym troglodytą heh i to można udowodnić, choć z drugiej strony tym wszystkim mądralą, którzy są zwolennikami dziewictwa do 35 lat i tak nie da się przekazać czegoś co mogłoby pomóc takim mamą jak my. Najpierw mówiłam, że uczę się dla synka aby miał lepszą przyszłość...po czasie stwierdzam, że uczę się dla siebie, a kiedy ja będę szczęśliwa i osiągne tyle ile chciałam to i on bedzie szczęsliwy i dumny ze mnie

Wróć do normalnego liceum na rok przed maturą i startuj na studia dzienne. Dziecko będzie już większe, może iść do żłobka albo klubu malucha, albo możecie zatrudnić nianię jak twój chłopak będzie wystarczająco wydolny finansowo. Nie siedź z dzieckiem zbyt długo i nie rób matury w tym zaocznym liceum! Jesteś mądrą dziewczyną jak na 17-latkę i jak się zaweźmiesz to naprawdę ci się w życiu uda i wiele osiągniesz. Nie zmarnuj szansy!