Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryytykantkaa

kamera do filmowania dziecka

Polecane posty

Gość kryytykantkaa

jestem w ciazy i zastanawiamy sie z mezem czy kupic kamere,zeby po urodzeniu Dzieciatka filmowac jego postepy, zabawy itd:) Mysicie ze warto? Oglada sie to pozniej?

Gość kryytykantkaa
dziewczyny, zadna z was nie ma kamery?

Gość niussa
Chcesz to sobie kup. Może dopiero za kilka lat wrócisz do filmu -zawsze to będzie fajna pamiątka.

Ja najpierw zastanawiałam się nad kamerą JVC, bo wiele dobrego o nich słyszałam. Ale jak poszłam z małżem do sklepu (nie wiem czy można reklamować ale ten nie dla idiotów), to tam gość pomagał mi przy wyborze. Powiedział że mają niezłą promocję na kamery Sony i porównywaliśmy funkcje - ja jednak powiedziałam że nie znam za bardzo opinii o kamerach Sony więc wezmę JVC. A on mi na to że jak mi się nie spodoba obraz czy cośinnego, to mogę oddać do 14 albo 7 dni bez konsekwencji. Ale nie oddałam - nie dość że była tańsza to jeszcze naprawdę jestem zadowolona z jakości filmów :)

Gość Podobnie
Ja mam taką http://www.swiatobrazu.pl/kamera-samsung-hmx-t10-z-nachylonym-obiektywem-21403.html też kupiliśmy jak byłam w ciąży. Obawiałam się troszkę o jakość bo cena naprawdę kusząca, ale po przeczytaniu opinii na necie zdecydowaliśmy się na zakup. I bardzo bardzo gorąco polecam. Ona swego czasu nawet była do kupienia w biedronce. Jest bardzo prosta w obsłudze, filmiki zrzuca się błyskawicznie na komputer. Trzeba jeszcze dokupić kartę - koszt jakieś 150 zł i akumulator i ładowarkę. Mimo to cena naprawdę super.

Gość Podobnie
A czy warto? Pewnie że warto. Moi rodzice mieli kamerę już w 88 roku i teraz z mężem oglądaliśmy te filmiki jak ja i rodzeństwo byliśmy dziećmi - płakaliśmy ze śmiechu. Wesela na dworze przed domem, jakie ludzie mieli fryzury, jak w domu było urządzone, jakie produkty spożywcze - szok - wspaniała pamiątka.

Gość Kup_sobie
SONY BLOGGIE można zawsze miec w torebce i filmować na spacerze i wszędzie gdzie tylko zechcesz. Polecam, mam i jestem zadowolona

Gość nawet jak moja córka stawiała
kloca, to obraz nie był rozmazany