Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoet

TEST CIĄŻOWY , WAŻNE.

Polecane posty

Gość zoet

Cześć dziewczyny. Musicie mi pomóc, bo nie jestem pewna. Zrobiłam 2 testy , oba wyszły negatywnie. Tylko że za pierwszym razem pokazała się 1 kreska czerwona , lecz po około 5 minutach z drugiej strony wyszła taka różowa PLAMKA , nie kreska . Za drugim razem już na początku przy literce (T) wyszła taka różowa plama sięgająca do literki (C) lecz po 2-3 minutach znikała powoli i pojawiła się czerwona kreska przy literce (C) i teraz nie jestem pewna , pomóżcie ,proszę.Pozdrawiam : )

Gość niussa
zrób trzeci test albo idź na betę.

Gość coioooooooooooooooo
heju ja tez mam pytanie:ostatni okres miałam 31 maja,kochalam sie z mezem i podejrzewam ze 14 czerwiec to mogl byc okres plodny jednak w zabezpieczeniu-gumka i patentex oval. do zis nie mam okresu a od 14 czerwca nie bylo seksu bo wyjechalam...czy test ciazowy domowy powinien juz wykazac iaze po tym czasie? dodam ze robilam juz 2 testy i wyszly negatywne-czy moglo byc na jie za wczesnie i kiedy zrobic najlepiej klejny 3 juz test domowy?

Gość ja teżżżż
witaj, ja mam te samą sytuację. Okres 31 maj i do teraz nic :( Właśnie zrobiłam quicka i.... 2 kreski są.

Przeczytaj dokładnie ulotke z testu ciazowego.Tam powinno byc napisane w ktorym miejscu pojawia sie kreska i jak ja interpretowac. Jakiego testu uzyłaś paskowego czy innego??