Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szykujaca sie mama

bujaczek-lezaczek jaki

Polecane posty

Gość Szykujaca sie mama

Przeszukuje net i juz krecka dostaje :) Tyle tego jest :-) Chcialabym zakupic taki, aby posluzyl jak najdluzej, pozniej jako siedzenie dla malego. A najlepiej cos, aby nie bylo naszpikowane plastiikiem, ladne, mialo wbudowane elektryczne bujanie. Mozecie cos polecic? Cena nie ma duzego znaczenia.

Gość Szykujaca sie mama
do ghjvvb: dzieki za link

Gość kasjd
autorka chciała, żeby nie był naszpikowany platikiem, a ten proponowany FP to sam plastik.. ja też miałam fisher price, ale na metalowych płozach i tez z wibracjami. Ogólnie był to nasz najleszy zakup moj syn sie ralaksował a ja miała czas zeby posprzatac ugotowac czy sie wykąpac... o tym co pytasz nic nie w powiem bo nie wiem...

Szczerze - kup najtańszy, taki za 150,200 zł. Dziecko i tak w bujaczku nie powinno przebywać dziennie dłużej niż 40 minut. To nie jest dobra pozycja dla dwu, trzymiesięczniaka. Czteromiesięczniak już powoli siada, więc takie krzesełko ma głęboko..gdzieś. Wibracje są fajne, ale na chwilę, mój synek nie reagował na nie z entuzjazmem. Już bardziej pałąk z zabawkami nad bujakiem go zajmował. Choć uważam, że jakikolwiek kupić warto, no nawet te pół godziny się przydaje jak chcesz wziąć prysznic czy zjeść obiad.

Gość Szykujaca sie mama
ten z Tiny Love wydaje sie swietnym rozwiazaniem, na poczatku dziecko lezy na plasko a pozniej bedzie miec funkcje siedziska, tylko niestety patrzac na rozmiary nie posluzy zbyt dlugo http://www.djakdziecko.pl/product/Wielofunkcyjny-Lezaczek-Bujaczek-Lozeczko-3w1-Tiny-Love/?id=1950&tab=description wlasnie, duza ilosc plastiku odpada, nie podobaja nam sie takie

ten z tiny love to jakieś monstrum wielkie, opcja gondolki bez sensu - nauczy dziecko zasypiania w bujaku!

Gość Szykujaca sie mama
nie wiem czy taki wielki: Wymiary produktu w pozycji rozłożonej (cm): wysokość - 40 długość - 70 szerokość - 46 rozmiarowo calkiem ok, a funkcja gondolki calkiem przydatna, wg mnie, no ale czekam na wiecej opinii

Gość ghjvvb
hmm... moj synek ma 9msc i nadal uwielbia swoj lezaczek własnie ten fisher price, poleciłam go kilku kolezanka i tez sa mega zadowolone.

Gość ghjvvb
i do tego składam mu go w krzesełko i super nadaje sie do podawania obiadków,itp...

Gość Szykujaca sie mama
dzieki za opinie, ale on mi sie nie podoba, a nie bede kupowac na sile :)

Gość diabl123
ja Ci polecam huśtawki Bright Star np. http://zakupy.linkbaby.pl/do/item/BS2925/Hustawka-Slonik---Bright-Starts,-2925 - jesli masz miejsce, a jesli nie to taka http://zakupy.linkbaby.pl/do/item/BS6987/Hustawka-Lew---Bright-Starts,-6987 Naprawdę są bardzo dobrze wykonane, mają ładne nie trzeszczące melodyjki, nie tandetne i o niebo lepsze od FP. Aha i polecam zakup od razu akumulatorków.

Gość Szykujaca sie mama
dzieki za linki z BrightStars ale juz je widzialam, fajne rozwiazanie tylko, ze one sa na bardzo krotki okres czasu, zwlaszcza te drozsze i wiszace, tylko do 11kg, a chcialabym taki aby jeszcze 9 m-czne tam siedzialo

Gość Szykujaca sie mama
nadal Tiny Love bardziej mi sie podoba :)

Gość ooooooo...... rety
ej a lubisz minimalizm i chcialabys byc wolna od baterii i gniazdka? bo jest cos takiego co sie buja z najmniejszym ruchem i drgnieciem dziecka, reguluje w 3 pozycjach nachylenia, jest duze i nie ma ani jednego plastikowego elementu. to babybjorn. drogi, ale zaje*iscie wydajny i elegancki.

Gość papasan
W 100% mogę polecić Ci tą huśtawkę Fisher Price, którą wkleiłaś wyżej (króliczek, czy jakoś tak). Mam identyczną (niestety już w piwnicy, bo synek wyrósł), ale naprawdę była warta swojej ceny i bardzo dużo używana. Najpierw w pozycji leżącej, później siedzącej. Jedyny minus, to jasne pokrycie, ale łatwo się zdejmuje i pierze, a mi podobała się właśnie taka kolorystyka. Tylko to jest bardziej sprzęt stacjonarny, przestawia się łatwo, ale raczej po całym domu z tym nie powędrujesz. Do kompletu mieliśmy leżaczek fishera z innej serii, ale też taki prosty z jasnym pokryciem i bez tych wszystkich plastikowych udziwnień i on wędrował z nami zwrówno po domu (łazienka, kuchnia, itp.) jak i dalej (idealnie sprawdzał się jako mobilne krzesełko do karmienia dopóki sam stabilnie nie siedział na krześle.

Gość NOWE AUKCJE
i służy prawie do roku dziecka, zależy jakie sie duze urodzi. Jak ok 3,5kg to posłuży długo