Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola-83

czy to normalne...?

Polecane posty

piszę serio. Znam chłopaka w tym wieku, który otwarcie się do tego przyznaje... Co o tym sądzicie?

Gość wredniucha
zawsze do łóżka facet będzie wolał młodszą niż starszą

ja rozumiem, ale tu chodzi o takie małolaty w sumie... dwudziestoparolatki też są od niego przecież sporo młodsze...

A cóż w tym dla Ciebie jest dziwnego każdy ma jakieś swoje fantazje :) A uwierzysz w to że znam małżeństwo w którym różnica wiekowa jest 20 lat między nimi.

Michaś: wiesz, dla mnie dziewczyna 16-17 lat to jeszcze dziecko. I chyba większość dorosłych osób tak to ocenia....

Gość fajna sprawa
każdy normalny facet najbardziej lubi świeżą cielęcinkę

karola-83 wiem to że dziewczyna w tym wieku to jeszcze dziecko ale jeżeli takie osoby nie współżyją z sobą to niech facet sobie marzy o takich fantazjach oby tylko nie wyrządzał krzywdy innym.

Gość dr marchewka
NO niektórzy już tak mają. Znam nie jednego takie debila.

ja nie wiem, czy nie współżyją. Spotyka się z różnymi takimi dziewczynami. Nie wiem przecież co z nimi robi. Ale dla mnie to jakieś dziwne, żeby dorosły facet interesował się takimi dziewczynkami. Moim zdaniem wyrządza im w ten sposób krzywdę...

może wielu facetów interesuje się młodszymi, ale bez przesady.... nie takimi poniżej granicy pełnoletniości....

karola-83 jeżeli chodzi o związek z taką młodą osobą to może to już jest przesada ale nie znasz tych osób więc nie można zaraz twierdzić że może ich coś więcej łączyć choć znając życie to dziś po takich dziewczynach i chłopakach można się wszystkiego spodziewać. Młoda dziewczyna leci na leci na wszystko w takim wieku a faceci to wykorzystują nie zastanawiając się nad tym że mogą w ten sposób wyrządzić krzywdę takim osobom.

Michaś: ale to jest jakieś strasznie dziwne dla mnie. Wiem jak wygląda 16 letnia dziewczyna i uwierz, że daleko jej do kobiecości. W łóżku też na pewno nie reprezentuje sobą zbyt wiele, bo niby kiedy miałaby się tego nauczyć...

karola-83 a wiesz jak dzisiaj wyglądają dziewczyny w szesnastym roku życia :) Nie powiedziała byś nawet że taka dziewczyna ma 16 lat, ale nie chodzi o to czy takiej dziewczynie daleko jest do jej kobiecości. W tym wieku nie będzie się bawiła lalkami bo już z tego wyrosła i wkracza w dorosłe życie więc i zainteresowania się zmieniają. Dziś przykłada się bardziej uwagę do różnicy wieku ale kilkadziesiąt lat temu aż takiej uwagi do tego się nie przywiązywało, choć każdy był pokornym cielątkiem. Znam takie opowiadania starszych babci-uw że w bardzo młodym wieku już wychodziły za swoich wybranków o wiele lat starszych od nich. Czasy się zmieniają i dziś każdy z nas schodzi na złą drogę i nie powstrzymamy tego pędu postępowania bo sami też się zmieniamy i nie jesteśmy w stanie inaczej żyć.

karola-83 a będziesz późnym wieczorem tu na tej swojej stronie bo ja już muszę kończyć a dopiero będę mógł być około 24. pozdrawiam.