Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hchchchchchchc

Co wyjatkowego podarować córce na 18ste urodziny?

Polecane posty

Gość hchchchchchchc

Zostałem z dwumiesięczną córeczką brata gdy on z żoną pojechał do Warszawy kupić płytki do salonu. Gdy wracali mieli poważny wypadek. Sprawcą był pijany kierowca tira. Oboje trafiali w bardzo ciężkim stanie do szpitala. Lekarze nie mogli nic zrobić, nie dawali im szans. Brat zmarł na drugi dzień rano, a jego żona po dwóch dniach. To ja wtedy przyjąłem i się zaopiekowałem ich córeczką. Nie byliśmy dużą rodziną. Matka była jedynaczką, jej ojciec nie żył już gdy ona się urodziła, a babcia zmarła gdy miała 2lata. Ja miałem tylko młodszego brata, jej ojca. Moi rodzice już też nie żyją od 8lat. Ona miała wtedy 10 lat. Ja ją wychowywałem, kocham ją jak własną córeczkę, a ona traktuje mnie jak swojego tatę Szkoda mi jej, że akurat ją los tak skrzywdził. Wychowuję ją samotnie. Miałem dużo obowiązków. Praca żeby mieć pieniądze na utrzymanie, zajmowanie się małą córką, prowadzenie domu nie miałem czasu i okazji żeby znaleźć jakąś partnerkę. Gdy córka zaczęła robić się bardziej samodzielna to szybko dorosła. Przykro mi, że nie miała czasu na wyjścia z przyjaciółmi, na imprezy ale starała się mnie odciążyć w prowadzeniu naszego mieszkania. Wiem, że jest jej ciężej niż nastolatkom w jej wieku bo po za nauką w liceum to sprząta, pierze, prasuje, gotuje, robi drobne zakupy, na większe jeździmy razem do marketu. Oczywiście pomagam jej jak tylko mogę ale ona jest częściej w domu, ja pracuje w banku i zarabiam na utrzymanie. Ufam jej i ma dostęp do mojego konta w banku, pieniędzy, wiem, że dobrze nimi gospodaruje. Starałem się stworzyć jej w domu rodzinną, pełną zaufania atmosferę. Mówimy sobie o wszystkimi, mamy dobry kontakt, spędzamy razem wolny czas. Mam tylko ją. 20 lipca skończy 18 lat. Z tej okazji zabieram ją na wakacje na Bermudy. Chcę, żeby te urodziny były dla niej wyjatkowe i żeby je zapamiętała do końca życia. Co mogę jej jeszcze podarować? Wyrosła z niej dojrzała, odpowiedzialna, piękna, młoda kobietka.

Gość jkjkll
a czym sie interesuje? moze masz cos wyjątkowego co zostało po jednej albo drugiej babci? np jakis pierscionek, łancuszek itp

Gość fajnego striptizera no i oczyw
oczywiscie aby po striptisie ja dobrze zerżnął we wszystkie dziurki

Gość hchchchchchchc
dodam też że ja i córka uprawiamy że sobą dziki seks!!!!!!!!!!!! :D

Gość klaudia1617
to bardzo wzruszające, a zarazem masz szczęście.:) jaki prezent? sam wiesz co lubi...a może jakąś ładną biżuterie , jakiś ładny pożądny komplet który posłuzy jej na wiele lat

ja dostalam od przyjaciolki na 18 taki oto prezent: zebrala nasze fajniejsze zdjecia z roznych etapow zycia, od malego po liceum, poukladala jej obok siebie i wlozyla w antyrame (mozna jeszcze podopisywac fajne komentarze obok zdjec:) - prezent mam do tej pory, nie zniszczony, i z checia na niego patrze :) ot taka krótka zdjeciowa biografia:)

Gość ghghghgl
na swiecie nic sie nie dzieje bez swojej przyczyny, widocznie los chcial was złączyc :) a ja obstawiam za ładną bizuterią ale skromną nie z przepychem (dla tak młodej osoby nawet nie nalezy), moze byc tez cos co było u was od pokolen czyli tez jakas bizuteria, jestem tez za jakąś książką, encyklopedią/atlasem w kierunku jej zainteresowan

Gość ghghghgl
swoją drogą kazda by chciała miec takiego ojca jak autor :P

Gość Reeeeeeeeeeeeeenaaaaata
Może rozerwij jej błonkę? Albo podaruj jej dar życia- spłódźcie razem dziecko :)

Gość zaprawdę, zaprawdę powiadam
ożeń się z nią jak Łudy Allen

Gość nicpoń.luj
rozdziewicz ją na tych wakacjach na pewno zapamięta to do końca życia. na pewno ci nie odmówi.

Gość a znasz?
wibrator. przynajmniej w ciaze nie zajdzie:P

Gość khbgi
może być jakiś komplecik biżuterii , kurs prawa jazdy - zależy jaka chcesz kwote wydać a do tego taki dodatek http://www.gazetomania.pl/prezent-na-urodziny.action#opening myślę ze napewno tego się nie spodziewa - skoro wyjezdzasz na wakacje z nią - obsługa może podłożyc taka gazete lub sam to zrobisz ;) no i będzie miała pamiątkę

Gość zgdsgtsfgdv
2/10

Gość krasulowataata
ale prowo :D przedtem był temat o relacji ojca z córką z tymi samymi danymi, że facet pracuje w banku, itd :D