Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone konwalie

Dziewczyny,czy test wykaże ciążę w dniu lub dzeń przed spodziewaną miesiączką?

Polecane posty

Gość zielone konwalie

czy wykazał wam test ciążę w dniu spodziewanej miesiączki lub nawet dzień przed? zalezy mi na czasie :) wiem ze mozna zrobic bete, ale ponoc ciaze wykaze dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki. licze na wasze odpowiedzi i dziękuje :)

odwrotnie. Test z krwi wykazuje wcześniej niż ten z moczu. Czasem test z moczu wykaże przed terminem okresu ale mnie pokazał dopiero dwa dni po.

Gość qwertyytrewq
Mi pokazal 27 dc po południu a cykle mialam 28/29 dni ;) trzymam kciuki ;)

Gość zielone konwalie
może ktoś jeszcze sie wypowie? :) ile płaciłyście u siebie za bete? u mnie jest po 38zł, troche zdzierstwo

w Poznaniu płacę 26zł za bete. Mi test ciążowy pokazał dwie kreski (jedną bardzo bladą) dwa dni po terminie spodziewanego okresu, wczesniej nie robiłam.

Gość Bardzo dziwnie..
Ja robiłam dwa razy test ( z moczu) pierwszy dwa dni przed spodziewaną miesiączką - negatywny. Drugi w dniu spodziewanej miesiączki - pozytywny :-) Mialam przeczucie, ze na pewno jestem w ciąży i że ten pierwszy po prostu zrobiłam za wcześnie

w dzień spodziewanej @ hehe w nocy śniło mi się że jestem w ciąży zrobiłam test i dwie krechy ta druga jeszcze była jasna. ale na 100 % test był pozytywny

Gość sylwetaaa
witajcie, mam problem i nie mam kogo sie poradzic. boje sie ze jestem w ciazy i nie wiem czy test juz moze wykryc ciaze. kochalam sie z mezem tydzien temu i to byl na 100% dzien plodny (obserwaja sluzu i kalendazyk). maz wytrysnal we mnie. nie wiem co robic bo ja chcialam dziecka a moz wczoraj mi powiedzial ze jesli bede w ciazy to odejdzie ode mnie... ;( chcialabym jak najszybciej wiedziec czy jestem czy nie, wiec czy nie wiecie czy sa jakies sposoby zeby juz sie dowiedziec??? czy usg dopochwowe wykryje juz ciaze? blagam o odpowiedz!!!

Najszybciej ciążę może wykryc badnie beta hcg, około 10 dni po owulacji.

Gość Współczująca Megi
no to dojrzałego masz męża, nie ma co...skoro absolutnie nie chce potomka to niech zadba o to

Gość sylwetaaa
czyli jesli tydzien temu mialam owulacje to jeszcze 3 dni musze zaczekac... nie planowalismy drugiego dziecka ale chwila namietnosci i dowiedzialam sie ze maz woli odejsc niz miec drugie dziecko... jestem zalamana... doradzcie co robic... jezeli to byly dni plodne to raczej duze prawdopodobienstwo ciazy.... prosze o jakas rade i zgory dziekuje.

Gość sylwetaaa
moj maz to maminsynek, uwielbia nasza 3,5 corke ale wiecej dzieci nie chce. powiedzial ze moge sie wynosic jasli jestem w ciazy...

Gość zielone konwalie
sylwata - po tygodniu test nie wykaże, usg dopochwowe też nie. Musisz czekac z tydzień i pójśc na bete. Swoją drogą niezłego masz męża, spuszcza się do środka i ci jeszcze grozi że jak zajdziesz to odejdzie????!!!! to niech odchodzi, strzała mu na drogę!

Gość sylwetaaa
bralam tabletki antykoncepcyjne jakis czas bo inaczej nie zblizylby sie do mnie. ale moj tata zmarl nie dawno i nie mialam glowy do chodzenia po lekarzach

Gość sylwetaaa
ale on wiedzial ze mi sie skonczyly tabletki

Gość Panna mloda 22
Ja miesiączkę miałam 19 kwietnia, ciągnęła mi się do 26 kwietnia. Test zrobiłam na początku jakoś maja i wyszedł pozytywny :) Poszłam do lekarza i okazał się 6 tydzień, więc nie wiem jak to wszystko jest liczone.. Teraz jestem w początku 3 miesiąca :) :) Z narzeczonym bardzo się cieszymy :)))))) Poród przewidywany 26 styczeń ;)

Gość No to może...
sylweta współczuję takiego męża

Gość zielone konwalie
co powiedzialas swojemu mezowi po tym tekscie, ze odejdzie jak zajdzie? pokazałabym mu drzwi od razu krewa zalewa jak sie słyszy takie teksty, najlepiej kij zamoczyc a kobieta niech sie martwi, bo to nie jego sprawa ze sobie z krzyża spuścił, przepraszam za ten slowa ale mnie trafiło jak to napislaś

Masz męża idiotę:o na twoim miejscu w du*e tylko kopnąć następnym razem nie rozkładaj przed nim nóg.

Gość sylwetaaa
mieszkamy z jego mama i wszystko musi byc tak jak oni chca a ja jestem zla bo czasem mam inne zdanie. najgorsze jest to ze jestem od niego zalezna finansowo bo nie mam stalej pracy. dziecko pokomplikowaloby mu plany jesli tak jak wczesniej mowil mi on i jego mama ze lepiej by bylo gdybysmy sie rozstali....

sywetaaa pewnie słyszałaś od koleżanek lub czytasz fora na kafe o tym, że nie tak łatwo zajśc w ciążę. Oczywiście prawdopodobieństwo ciąży jest, ale nawet zdrowe kobiety mające owulacje i regularne cykle nie zachodzą w ciążę od razu. U Ciebie też tak może byc. Nie będę oceniac Twojego męża ale myślę, że Twoja ewentualna ciąża nie powinna byc w ten sposób przez niego komentawana. Uważam, że potrzebujecie długiej rozmowy. Poczekaj kilka dni aby beta była wiarygodna i żebyś miała pewnośc.

Gość zielone konwalie
bez urazy ale wbiłaś mi się topik, a ja czekałam na odpowiedzi co do męża, to pogadaj z nim i postaw go do pionu, bo pajac jakich mało

Gość No to może...
zielone konwalie kup test clear blue on ma dużą czułość i zrób jutro z porannego moczu.

Gość sylwetaaa
masz racje lepiej sie nie kochac niz potem sluchac takie teksty. powiedzialam mu ze sie takich slow nie spodziewalam i rozplakalam sie. caly dzien byl wsciekly a dzis powiedzial ze bedzie normalnie jak sie okaze ze nie

sylwetaaa przepraszam za stwierdzenie, nie znam Was i Waszej relacji ale z tego co opisujesz uważam, że Twój związek nie jest normalny i nawet jeśli nie będziesz w ciąży teraz, to taka sytuacja może się powtórzyc. Naprawdę współczuję Ci:(

Gość sylwetaaa
jego mama sie wczoraj pytala czemu chodzi taki dobity... powiedzial ze to moja wina i ze lepiej zebym nie byla bo inaczej mam sie pakowac..

Gość sylwetaaa
ten test cear blue to zwykly test plytkowy?

Nieznoszę takiego typu faceta- zrobi na co ma ochotę, ale konsekwencji już nie poniesie i zrobi tak abyś to Ty czuła się winna...

Gość zielone konwalie
No to może... DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ NA MOIM TOPIKU ;)

Gość No to może...
PROSZĘ :-)