Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qhfkfehk

facet z ktorym sie spotykam...

Polecane posty

Gość qhfkfehk

spal z 14 (!!!) dziewczynami, a jego zwiazek nie trwal dluzej niz 6 tygodni. zapewnia jednak, ze on chcialby zwiazku (i po prostu nigdy mu nie wychodzilo) i wtedy jest wierny jak pies. co o tym sadzicie? warto sie angazowac? nie chce zostac zraniona/wykorzystana.. zalamal mnie ta liczba... nie jestem zdania, ze z jedna osoba do konca zycia, bo inaczej jest sie feee... ale bez przesady

Gość propagatorka nowej mody
znam takiego, który zaliczył 12 i nawet nie pamięta ich imion :)

Gość qhfkfehk
ma dziewczyne teraz?

Gość qhfkfehk
:(

Gość brr brr
a ile ma lat? jedyne co dobre to to ze sie przyznal wiesz czasami ludzie dojrzewaja z czasem

Gość qhfkfehk
23, w tym roku 24... wiem, ale tez nie chce sie na nim przejechac. zapytalam go czy porownywal je do siebie, a on ze nie, ale jedna byla naprawde dobra, bo wczesniej byla prostytutka... :o a co do zwiazkow to mowi, ze chcialby z kims byc, tylko wczesniej nigdy mu nie wychodzilo, mowi mi 'zastanawiam sie, jak moglbym utrzymac przy sobie taka dziewczyne jak ty'... ma troche arogancki styl bycia, uzywa sporo ironii, sarkazmu, jest inteligentny, dlatego boje sie, ze wie jak to rozegrac. ze moze innym mowil to samo (chociaz mi powiedzial, ze dwie strony od razu wiedzialy ze to tylko seks). jest bardzo szczery, wyznal, ze kilka razy 'uprawial' e-sex. i nie, ze on sie chwali, sama go pytalam o takie rzeczy. widocznie niepotrzebnie :o

Gość kisiel333
poszukaj normalnego goscia, np prawika a nie bierzesz sie za takiego jak tepa suka, potem tematy na kafe w stylu "zostawil mnie jak zaszlam", albo "nie odzwya sie". kolejna tepa suka.

Gość Lady magic
Powiem ci tyle, daj sobie z nim spokój. . . Tez osobiscie bylam w podobnej sytuacji i na dobre mi to nie wyszlo

Gość qhfkfehk
tepa, bo co? do wczoraj nie wiedzialam tego wszystkiego... jest bardzo pewny siebie, ale wczesniej kobieciarzem bym go nie nazwala. z drugiej strony zanim mi to powiedzial, swteirdzil 'wiesz, chce byc z toba naprawde szczery'. gdyby chcial mnie tylko zaliczyc (a wie, jaki ja mam do tego stosunek - czyt. musze kogos naprawde dobrze znac) to na pewno nie mowilby mi tego wszystkiego... w dodatku dodal, ze naprawde chcialby juz byc w zwiazku i wtedy jest wierny jak pies. mialam do czynienia z psami na baby i owszem, sporo slodzili, czasem grali skurwieli, etc etc, ale nigdy nie wspominali o swoich podbojach. a jak juz to sami na pierwszych 'randkach', jak ja ich o to nie pytalam... :o

Gość qhfkfehk
a poza tym prawika tez bym nie chciala :o

Gość święte oficjum
oj tam, kilka w te, czy w te.. Przynajmniej będzie wiedział co robić w łózku :)

Gość cycki do przodu ; )
niepotrzebnie pytalas, lepiej zyc z niewiedza, korzystaj dziewczyno, badz spontaniczna, a nie wszystko analizujesz, jak sie nie uda to trudno idz dalej i zrob tak ze to nie on cie zaliczy ale ty jego.. ;)

Gość qhfkfehk
kilka? to nie jest 5, czy 6 (co spokoj nie bym zaakceptowala), ale 14..

Gość qhfkfehk
z tym, ze ja nie jestem za seksem bez zwiazku i nie mam zamiaru szalec, a potem uzerac sie z wenera :P

Gość cycki do przodu ; )
nie to nie :D szukaj sobie prawika

Gość qhfkfehk
a co to, istnieja tylko prawicy i ci co mieli >12 kobiet? :P moze ktoras miala faceta z bujna przeszloscia? gdybym sie o tym dowiedziala od kogos obcego dalabym sobie spokoj, ale on naprawde sie stara i chce byc wobec mnie szczery. (a moze tylko, zeby mnie przelleciec,,,)

Gość rvyv
sadzę.. że każdej wciska ten sam kit ;]

spal z 14 dziewczynami, i na pewno każdej mówił to samo co Tobie a potem je zostawiał wiec jak chcesz być tą 15 to bierz się za niego

Gość qhfkfehk
chyba macie racje... ja to mam szczescie :(

Gość lejdi zii
A ja tam bym sprobowala, przeciez taka osoba musi sie kiedys zmienic.

Gość qhfkfehk
milo ze ktos jeszcze odpowiedzial pytalam go, dlaczego tylko 6 tyg, czy on nie chcial byc w zwiazku etc na co on stwierdzil ze zawsze chcial i chce i to nie z jego powodu trwalo to zawsze tak krotko...