Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość For You...

Zrobimy tak:

Polecane posty

Gość For You...

- Zarobię dużo pieniążków żeby... ...żebym w Twoich oczach stał się zaradnym i perspektywicznym mężczyzną w którego warto inwestować swój czas. Będziemy się świetnie bawić wspólnie jak mogą sobie pozwolić tylko nieliczni. - Wypracuje ciężkimi treningami i odpowiednim żywieniem wspaniałą sylwetkę co bym ci się choć troszkę spodobał. - Będę się dużo uczył i czytał, żeby móc ci imponować wiedzą i mądrości. - Popracuje nad charakterem żebym był naprawdę męski, pewny siebie, żebym mógł się tobą opiekować jak będzie trzeba i tak dalej. I jak spełnię te 4 warunki, to proszę daj mi szansę, ok?

Gość panna z wymaganiami
ok :) Ale szybko to zrób.

Gość -908
i tak Cię kobieta zostawi dla bogatszego, atrakcyjniejszego itp. kobiety są niestałe w uczuciach a właściwie uczuć nie mają.

Gość panna z wymaganiami
nieprawda. jeżeli się mało starales, to dobrze, że wreszcie zaczniesz

Gość For You...
To prawda co napisał -908? Wiem że Ty nie jesteś taka.

Gość jak dla mnie,
możesz sobie odpuścic ciężkie treningi, wolę żebyś ten czas spędzał ze mną 🖐️

Gość panna z wymaganiami
nie chodzi o kasę, już same starania wystarczą.

Gość For You...
Ile czasu? Do końca życia. Żeby pieniążków było dużo, trzeba mieć ciągłe źródło dochodu, które będzie dużo ich dostarczało. Jeżeli się przestanie ćwiczyć... ciało wróci do dawnego stanu. Jeżeli przestanie się uczyć i pracować nad umysłem, jego sprawność z czasem zacznie się pogarszać. To samo tyczy się charakteru. Nie zaczynam od początku, już od jakiegoś czasu pracuje nad tym wszystkim, ale droga do przebycia żeby osiągnąć odpowiedni przeze mnie poziom jeszcze długa. Ile mi to zajmie? Do wiosny... może do końca roku. Poczekasz?

Gość ile czasu ci to zajmie
Postaram się. I tak cię bardzo lubię.

Gość Green Eyes...
Kocham Cię takiego, jakim jesteś. Pracuj nad sobą, ale nie zmieniaj się na siłę.

Gość For You...
W sumie to dobrze mi idzie, zwłaszcza z pierwszym i trzecim warunkiem, ale to dlatego że zacząłem je realizować już kilka la temu. Drugi wymaga dużo czasu, a że zabrałem się za to niedawno, efekty są póki co mizerne, ale będzie lepiej w przyszłości. Czwarta pauza jak na razie jest w najgorszym stanie, progres stoi na kilku procentach i nie chce ruszyć dalej. Mimo wszystko dokładnie to sobie przemyślałem i uznałem ze nawet jakbym spełnił je wszystkie do tej wiosny, to nie będę ci głowy sobą zawracał. Wiadomo że człowiek pracuje nad sobą przede wszystkim dla siebie, więc nie zaprzestanę dążenia do tego co zaplanowałem. Przeciwnie, będę pracował jeszcze dłużej, mądrzej i ciężej. Tak to jest już na świecie że trzeba realnie mierzyć we wszystkich elementach życia. Ty jesteś za wysoko.

Gość nbmjiio
imponujesz mi człowieku. fajna ściema na kafe ale ja bym na takie coś poleciała.

Gość You and I...
ja lubię Ciebie takiego jakiego poznałam kilka lat temu. Nie zmieniaj się proszę.:) Nie lubię mięsniaków, charakter masz super, rozmowa ż Tobą to przyjemność (jakbyśmy znali się od zawsze) a pieniądze to rzecz nabyta, są albo ich nie ma :)

Gość a ja nie
obawiam się że pkt. 4 jest nie do spełnieia, charakter człowieka kształtuje się do 18 r. ż potem już tylko ewentualne korekty, ale staraj się dla siebie i ...