Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sweetberry

Magiczna cebula na trądzik!

Polecane posty

Gość Sweetberry

Cześć wszystkim! Zakładając ten post chcę się z Wami podzielić moją opinią na temat CEBULI,która rzekomo pomaga na trądzik. Wszystko to,co czytacie o jej cudownych właściwościach na zmiany trądzikowe czy blizny to PRAWDA! U mnie zadziałało już na drugi dzień po wieczornym nacieraniu :D Co mnie baaaardzo ucieszyło. :) Mam 19 lat ale trądzik mam od...16 roku życia? Tak. Kiedy miałam 16 lat zaczęły mi się pojawiać krostki. Co najgorsze,zmiany te były dla mnie tak dręczące,że zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne,ponieważ NIC mi nie pomagało. Brałam więc Syndi 35. Tabletki jak to tabletki,pomogły. Cera mi się bardzo poprawiła ale gdy przestałam je brać trądzik niestety powrócił. Moja cera jest niestety skłonna do wyprysków co nie raz, nie dwa sprawiała,że nie miałam po prostu ochoty wyjść z domu tylko schować się gdzieś i przeczekać aż się wszystko zagoi. Znam to dziewczyny i chłopcy,znam. ;/ Wracając do cebuli...kroję krążek surowej cebuli i nacieram nim policzki,czoło,brodę...tam,gdzie po prostu mam krostki. Za pierwszym razem cera mi się strasznie napięła-jak po maseczce. Następnie (jak zawsze,bo to mój codzienny rytuał) nałożyłam na krostki pastę cynkową a na nią jeszcze sudokrem. (: I tak poszłam spać. Następnego dnia krostki były SERIO mniej widoczne. :) Dzisiaj wieczorem będzie 5 raz kiedy natrę sobie cerę cebulą. Jestem bardzo zadowolona z efektów bo to na serio pomaga! Także nie załamywać się tylko szukać domowych sposobów na leczenie trądziku :) A CEBULA jest magiczna :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować