Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weteran losu..

prosba o szczera odpowiedz

Polecane posty

Gość weteran losu..

mam blizny po tradziku, wydaje mi sie ze sa one male ale mi przeszkadzają, czy taki defekt u mezczyzny zmiejsza jego atrakcyjnosc czesto idac wiedze usmiechajace sie kobiety, mam do was pytanie czy mezczyzna, ktory wam sie podoba wizualnie a ma takie blizny po tradziku to zmiejsza jego atrakcyjnosc wygladu??

Gość ojciec T. Rydzyk
musi mieć wielką pytę, oto tajemnica Pańska!

Gość Kindybał z Krakowa
Ojcze - z ust mi to wyjąłeś :)

Gość a jamyślęże
na pierwszy rzut oka może minimalnie jeśli rzucają się w oczy, ale w ogólnym rozrachunku nie mają znaczenia. jak widzę fajnego faceta to nie zwracam na takie rzeczy uwagi i absolutnie nie są wyznacznikiem jego atrakcyjności. ja akurat jestem kobietą i mam ten sam problem - mam blizny po trądziku i strasznie nieatrakcyjnie się z nimi czuję, natomiast nie narzekam na powodzenie u facetów, więc chyba dla nich też nie ma to takiego znaczenia.

Gość Owqjcnopsdjncoedjn
Nie przeszkadzałoby mi gdyby miał piorunującą osobowość. Facet to nie lala, nie musi być gładziutki, a czasem z taką cerą to może się wydawać bardziej męski nawet, taki pocharowany. W starożytnym Rzymie matrony preferowały gladiatorów ze szramami na twarzy, coś w tym jest. Jestem kobietą.

Gość odpowiem szczerze
gdy widzę kogoś z trądzikiem lub z bliznami raczej współczuję takiej osobie bo wiem jak trudno zwalczać takie niedogodności tylko ktoś pusty z natury i niedojrzały będzie patrzył tylko na stan cery a nie całokształt: czyli charakter, osobowość osoby które mają idealną cerę, figurę czy włosy tak naprawdę po prostu się takie urodziły i uroda nie jest żadną ich zasługą często jest też tak że bardzo atraktcyjne osoby mają nieciekawy charakter bo całe życie były uczone że wszyscy mają sie nad nimi zachwycać i wszystko im się należy, są próźne z natury i mają płytką, chimeryczną osobowość

Gość weteran losu..
o fajnie ze tak sadzicie