Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulaaaba

niezdana matura?

Polecane posty

Gość bulaaaba

wiem, ze temat był ale chce bardziej dokładnie opisac mój problem. czesc. mam wielki problem odnośnie matury, rok temu zdawałem i oblałem matematyke i niemiecki ustny, gdy byłem zapisac sie na mature na przyszły rok wypełniałem wszystkie przedmioty, a wtedy dyrektor powiedział mi,ze mogłem pisac poprawke ale ze juz przepadło i powiedział,ze w takim razie nie musze zdawac wszystkiego, tylko to co nie zdałem, rozumiem, wpisałem więc mat i niem ustny, ale reszte wpisałem na podwyższenie poziomu, takie nieszczeście, ze w tym roku znów oblałem matematyke(zabrakło jednego punkta) i oczywiście ten niemiecki ustny.., a i na przedmiotach tych które wpisałem ze chce podwyższyc poziom zdałem polskiego a na niemieckim pisemnym nie byłem, teraz przyszedłem do szkoły zapisac sie na poprawke w sierpniu(bo mi mówili,ze jak czegoś nie zdam z tego co chce podwyższyc poziom to po prostu zostaje taki wynik jaki miałem w ubiegłum roku) to mi powiedzieli,ze nie moge, bo mam dwa oblane,ze niemiecki i mat TO WKONCU JA ICH WSZYSTKICH NIE MOGE ZROZUMIEC, NIKT MI NIE WYTŁUMACZYŁ TEGO JAK CZŁOWIEKOWI,A JA MAM JUZ W TAKIM RAZIE DRUGI ROK DO TYŁU.. więc moje pytanie jest takie -czy naprawde nie moge pisac tej poprawki w sierpniu? a jeżeli nie to kiedy? (bo jeszcze cos dyrektor wspominał o maju ale też nie wytłumaczyli nic, choć dopytywałem -czy te przedmioty, które miałem zdane przepadły i musze zdawac od początku skoro powiedzieli mi jeszcze,ze cała matura ma być zdawana niby w maju,ale ze wszystkie przedmioty, ze chociaż miałem zdane, ze niby przepada..

jeśli nie zdałeś jednego przedmiotu - poprawiasz tylko ten przedmiot jeśli więcej niż jeden- poprawiasz wszystkie przedmioty obowiązkowe.

Gość bulaaaba
ok dzieli, to jak nie zdałem własnie aby tych dwuch niemiecki ustny i matematyke, to reszta mi przepadła?

Gość justyneczkammm
słabo się czuję...chyba trzeba się pożegnać

Gość nerrrrrrfddd
a po co ci ta matura.jestes tepy ,nie idz na studia do fizycznej pracy matura nie potrzebna

Gość bulaaaba
to jest niemożliwe, ok poprwki nie moge zdawac w sierpniu ale te co mam zdane nie przepadaja napewno..