Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Strasznie krępująca sprawa z chłopakiem masturbacja

Polecane posty

Gość alusianmaa

Wczoraj mój chłopak pomyślał że może być chyba ze mna w 100% szczery i przyznał mi się że czasami wali sobie konia jak spodoba mu się jakaś dziewczyna na ulicy potem zrobilo mu sie strasznie głupio przez to co powiedział ale ja się czuje zazenowana mega (jestesmy ze sobą 2 lata). Czy kazdy facet robi coś takiego?

Gość alusianmaa
świr

Gość oraska
Haha, ona nazywa Marcina świrem, a jest z kolesiem, który wali konia i tryska spermą myśląc o dziewczynach, które widział na ulicy :o 🖐️

Gość alusianmaa
Nie ma tutaj nikogo kto mial podobny problem albo coś doradzi?

Gość dziminia 23
prawda jest taka że kazdy facet tak robi ale nigdy o tym nie mówią czasem jak facet zobczy fajną dziewczyne na ulicy to mu stanie w spodniach pomimo że np jest ze swoją dziewczyną na zakupach

Gość nie wierze ze kazdy facet
tak ma i zal mi takich dziewczyn, które uważają takie coś za normalne - świat schodzi na psy - faceci już wpoili kobietom, że ich zdrady, wychodzenie sam na sam z innymi kobietami do klubu, robienie sobie dobrze podczas gdy myśli się o jakiejś innej to taka normalna sprawa i teraz wy idiotki w to wierzcie:/

"faceci już wpoili kobietom, że ich zdrady, wychodzenie sam na sam z innymi kobietami do klubu, robienie sobie dobrze podczas gdy myśli się o jakiejś innej to taka normalna sprawa i teraz wy idiotki w to wierzcie:/" wpoili to juz daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu, ustawili sobie mezczyzni kobiety pod swoje widzimisie,. tak jak im wygdnie