Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Gość Darcia91
Będą darmowe konsultacje podologiczne poleca bardzo stopy ożywione i świeże :)

Gość gość221
Polecam kliniki estetyczne skopia estetic clinic http://skopia-ec.pl/ Bardzo dobre zabiegi i atrakcyjne ceny. Polecam tam zabiegi pielęgnacyjne stóp.

Gość julia2
polecam wstąpić do kliniki estetycznej skopia estetic clinic. mają bardzo ciekawe oferty. zaglądnijcie tutaj http://skopia-ec.pl/

Gość gość
U mnie kąpiel wierzbowa do stóp od Hildegard Braukmann za każdym razem dawała naprawdę fajną zmianę. Cera robiła się wtedy zupełnie inna, zdrowsza, miła w dotyku, znacznie bardziej delikatna. Akurat w moim przypadku coś takiego udało się uzyskać podstawami, bez specjalnych zabiegów.

Gość gość
Podstawowa pielęgnacja to pilingi, pumeks i nawilżanie skóry stóp. Ja dodatkowo chodzę jeszcze na zabiegi do centrum kosmetyczno-podologicznego Gabiline pod Wrocławiem. Tam to już profesjonalnie się zajmują moimi stopami a i piękny pedicure zwykle sobie tam robię.

Gość gość
NAGIETKOWY KREM DO STÓP od HB - naturalny kosmetyk, który w zasadzie ratuje moje stopy. Dzięki temu nie mam już takich problemów z pękaniem stóp, a raczej przeciwnie, te moje stopy wyglądają zdrowo i normalnie. Taki efekt udało się uzyskać dosyć szybko - i oby tak dalej.

Gość gość
KĄPIEL WIERZBOWA DO STÓP od HB - wystarczy, działa, robi różnicę, pomaga. Sama mam od wielu lat poważne problemy ze stopami, ale dla fajnego efektu mocno się napracowałam. Testowałam kilka kosmetyków - przy tym rzeczywiście stopy oczyszczone, ładnie wyglądające, zdrowe. Ale oczywiście taka zmiana zawsze wymaga czasu i systematyczności.

Polecam klinike estetyczna skopia estetic clinic zajeli sie moimi stopami rewelacyjnie pelen profesionalizm i robia wszystko Podstawowy zabieg podologiczny Wrastające paznokcie Odciski Modzele Grzybica paznokci Profilaktyka stopy cukrzycowej Usuwanie brodawek Pękające pięty jestem zachwycona bardzo goraco polecam i ceny nie sa wygorowane

Gość gość
Polecam www.podologgliwice.pl. Ja tam robiłam wszelkiego rodzaju zabiegi na stopy. Maja dobre ceny, i bardzo fajne oferty, Warto zajrzeć :)

Gość gość
Ja mam od zawsze duże problemy ze stopami. Dzięki znajomej trafiłam do Pana Piotra w centrum podologicznym w Rzeszowie. Do tej pory nie zdejmowałam nawet skarpetek ale teraz stópki mam jak niemowlę. Czasem warto oddać się w profesjonalne ręce.

Gość gośćAniaczek
Ja o stopki dbam sama ;) Do kosmetyczki w sumie nie chodze na pedicure, bo moge to zrobic sama a jedyne co , to czasem chodze do centrum podologicznego u siebie w Tarnowie, zeby ten twardszy martwy naskorek zdjac ;)

Gość Olga9992
Moje nogi a w szczególności stopy bardzo cierpiały, jestem kelnerką cały czas biegam i nie miałam nawet momentu żeby dłużej zadbać o swoje nogi.. Znajoma z Tarnowa poleciła mi usługi Pani Adriana Miniatorska-Węgrzyn, która pracuje w Centrum Podologicznym. Nie żałuję, że skorzystałam na prawdę. Teraz wiem jakie błędy robiłam nawet sama, bo nie wszystko było spowodowane pracą ;)

Gość gość
Nagietkowy krem do stóp od Hildegard Braukmann. Musicie jedynie dopilnować odpowiedniej systematyczności i docelowo powinno być zdecydowanie lepiej. Pewnie, że wiele zależy od stanu stóp, ale z dnia na dzień efekty powinny być coraz ciekawsze. Po prostu działajcie z głową, dbając o pielęgnację - na pewno coś z tego wyjdzie.

Gość gość
To ja kupiłam sobie na avans.pl super zestaw do pielęgnacji stóp z elektrycznym pilnikiem. Wcześniej nie przywiązywałam uwagi do tego, ale odkąd mam zrogowacenia naskórka mocno dbam o tą część ciała.

Gość gość
Z kolei dobry podolog z Bielska to https://podolog-bielsko.pl/ Solidnie się mną zajęli, wreszcie skończył się mój problem z pękającymi piętami i mam ładne, zdrowe stópki. Gabinet jest na terenie Szpitala Pod Bukami.

Gość gość
W domu moczę często stopy w jakiś solach i mocno nawilżam ale dodatkowo chodzę co jakiś czas do Instytutu Podologicznego u mnie w Rzeszowie na pielęgnacje :)

Jedno jest pewne - o stopy należy dbać regularnie, aby utrzymać dobry efekt. A dla leniwych polecam zabiegi, ale raczej w klinikach medycyny estetycznej. Większa pewność profesjonalizmu. Ze swojej strony mogę polecić klinikę Skopia Estetic Clinic. Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera.

Gość gość

ja pielęgnuje zawsze podczas wizyt w Instytucie Podologicznym w Tarnowie, najlepiej u specjalisty 

Ja w pracy bardzo dużo chodzę w pantoflach, dlatego minimum raz w miesiącu udaję się na pedicure SPA do gabinetu www.esthe.pl. Paznokcie wyglądają o wiele lepiej, a skóra jest gładka i przyjemna w dotyku.

Gość Lucyna

Miałam straszne problemy z odciskami, z naroślą. Poszłam w swoimi mieście do kosmetyczki i w końcu moje stopy wyglądają super. Pani Magdalena z Madame Art bardzo profesjonalna.

Gość Mufika

Ja na co dzień smaruję stopy nawilżającym, natłuszczającym kremem, ale od jakiegoś czasu raz w tygodniu nakładam maskę w formie skarpetek z Scholla, moje stopy bardzo się z nią polubiły. Pięty dawno nie były tak gładkie:)

Gość marikakownacka

W zakresie pielęgnacji stóp mam za sobą roczną szkołę SEK w specjalizacji podologicznej we Wrocławiu i muszę przyznać że to świetny start pod własną działalność. Na zajęciach korzystaliśmy z nowych i profesjonalnych urządzeń, a do tego udzielali rad odnośnie uzyskiwania dofinansowań więc bardzo kompletna i przydatna wiedza. 

Ja miałam problem z pękającymi piętami, terapia w Gabinecie Podologicznym u Karoliny Jędryczki zakończyła ten problem.  Wybrałam ten gabinet ze względu na cenę, ale po zabiegu mogę stwierdzić że najbardziej zaskoczył mnie pozytywny efekt : )

Ja chodzę do podologa w Centrum Stopy w Łodzi i jestem bardzo zadowolona z zabiegów. Pani podolog opracowuje moje stopy, efekt za każdym razem jest niesamowity. Bardzo polecam to miejsce. A sama już się przekonałam że samodzielnie można zrobić sobie tylko krzywdę i niezbędne jest korzystanie z usług specjalisty.

Pielegnacje stop najlepiej wykonac jest w gabinecie, poniewaz mamy wtedy dostep do profesjonalnych produktow pielegnacyjnych. Ja polecam Przychodnie Leczenia Ran i Pielegnacji Stop w Warszawie. Swietnie przygotowane miejsce, a osoby tam pracujace maja doskonala wiedze dzieki czemu zabieg jest bardzo efektywny. Naprawde nie spodziewalam sie az takich efektow. Jestem zachwycona. Bardzo polecam.

Gość

Co jakiś czas w gabinecie jak najbardziej tak. Ale trzeba też pamiętać o codziennej pielęgnacji. Są specjalne produkty, który pozwalają zmiękczyć naskórek i zapobiegają rogowaceniu. Wiem, że Gehwol ma takie kosmetyki w ofercie. Tutaj https://bellita.pl/gehwol  popatrz. Przy regularnym stosowaniu z pewnością pomogą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się