Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakrętka od butelki

pokłóciłam sie z siostra czy miałam racje?

Polecane posty

Gość nakrętka od butelki

ona jechała do miasta, ja umawiałam sie z nią od dawna że z nią jade, a ona 2 godz przed powiedziała, że "nie potrzebuje takich przydupników jak ja". wkurzyłam sie, trzasnęłam drzwiami i powiedziałam że nigdzie z nią nie jadę. Teraz rycze przez to co mi powiedziała i przez to ze nie pojechałam bo miałam sobie zrobnic zakupy, długo na to czekałam. Jednak moja duma nie pozwoliła mi z nią jechać. Ona natomiast przed samtym odjazdem zrobiła wojnę, a mama w kńcu sie na mnie wydarła, że najpierw gadam że jade a potem sie chowam i nie jade. A tamta zła pojechała tym samochodem. teraz sie zastanawiam, czy to nie moja wina, ze może trzebabyło jej nie wkurzać przed odjazdem i mimo wszystko z nią jechać. A wy co byście zrobiły? prosze powiedzcie, nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale jest mi teraz tak cholernie przykro i smutno po tym jak mnie potraktowano:(

Gość fdgfgdththfvcbg
hahah masz 14 lat ??

Gość nakrętka od butelki
nie 20 a to jest takie śmieszne i dziecinne?

Gość Nie masz większych
problemów? to sama nie wiesz czy dobrze robisz i obcy ludzie z kafeterii muszą ci to powiedzieć? masz strasznie niskie poczucie własnej wartości. załóż szpile, przefarbuj się na blond, daj jakiemus kolesiowi dupy to od razu na pare godzin poczucie wartości ci sie zwiekszy.

Gość fdgfgdththfvcbg
no jestes gllupia wtakim razie i dziecinna...... skoro masz 20lat

Gość nakrętka od butelki
nie to jest teraz problemem nr 1. bardzo mi smutno

Gość nakrętka od butelki
czemu jestem głupia i dziecinna?

Gość fdgfgdththfvcbg
bo ocs takiego sie smucisz glupia..... wez rusz dupe i sama jedz na miacho

Gość nakrętka od butelki
a tobie nie byłoby przykro jakby Ci tak powiedzieli? poczułam sie nikomu nie potrzebna:(

Gość fdgfgdththfvcbg
bozee czubku... ile razy ja od swojej siostry to slyszalam i jakos chodzilysmy razem bo to zarty a ty wszystko idiotko na powaznie bierzesz.. wez sie w garscccc

Gość Evvvvvka
dziewczyno, masz 20 lat, jestes dorosłą kobietą a zachowujesz sie jak srednio rozgarnieta 15 latka. Płaczesz w poduszke, strzelasz fochy, histeryzujesz bo siostra cie przydupnikiem nazwala?:D Jak ty sobie radzisz w zyciu, w pracy, na studiach jesli takie sytuacje cie przeciązają psychicznie?

Gość ART...
oj nie dziwie sie ze wkurzasz matke i siostre jesli wiecznie taka ofiare z siebie robisz. "Bo poczułas sie nikomu nie potrzebna" :D litosci, kobieto. O ile u nastolatki rozhwianie emocjonalne jest usprawiedliwione to u dorosłej kobiety juz troche dziwi... Nie potrafisz sie odgryzc na głupi tekst siostry? I robic swoje a nie urzadzac sceny jak 2 latka w sklepie z zabawkami. W pracy mało kiedy szef i wspolpracownicy sa dla nas mili, trzeba sobie radzic z krytycznymi uwagami, czasami bezpodstawnymi zaczepkami i pretensjami, a jakos trzeba zawsze trzymac pion

Gość pyszne trójkąciki
w takim razie jedz do miasta PKS-em :)

Gość nakrętka od butelki
no to wyszło że jestem debilem a ona dobrze robi poniżając mnie