Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gliva

wielki problem

Polecane posty

mam pytanie czy jak sie nie zdało z matury jednego pisemnego przedmiotu a jednego ustnego to reszta przedmiotów przepada czy za rok zdaje tylko te przedmioty co mam nie zdane?

Bo miałam taki kaprys. A nie rozumiem, dlaczego aż tak to Cię interesuje?

bardziej by mnie interesowały odpowiedzi na moje pytanie:(

hahaha no chyba ci sie coś pomyliło;d dzisiaj pierwszy raz sie zalogowałam i to jeszcze anonimowo a Ty mi opowiadasz takie rzeczy? hahaha no wiesz troche to jest żałosne;) ale się uśmiałam;)

nie wytrzymam;d naprawde to było zabawne;) powiedz coś jeszcze tak zabawnego bo od razu mam lepszy humor;d

Gość rubinowa..
zdajesz tylko te ktore oblalas....

Gość rubinowa..
chociaz z dluzej sie nad tym zastanawiajac to chyba jak jednego nie zdasz to mozesz poprawic a jak wiecej to raczej cala matura do poprawki, zadzwon i sie zapytaj - przeciez ci powiedza.. ps. wspolczuje

Po pierwsze nie obwiniaj mnie o zbeszczeszczenie by to było by wtedy gdy bym miała nick Sylwia Gliwa, lub Gliwa, a tu jest wyraźnie napisane gliVa więc o niej nie miałam nawet na myśli i nie próbuj mnie obwiniać o coś czego nie zrobiłam.. po drugie, ja nie znam dobrze tej strony ale chyba w profilu jest gdzieś informacja dla innych osób z forum kiedy było pierwsze logowanie i nie wmawiaj mi rzeczy których nie zrobiłam, nawyrażniej to Tobie sie coś pomyliło i proponowała bym sprawdzić dokładnie kto to był tak naprawde na tym uczuciowym i zastanów sie logicznie, co kobieta 20letnia by robiła na temacie 40latki? i zastanów sie tysiąc razy zanim bedziesz mnie kolejny raz owiniać o coś bo tego nie lubie i nie wmawiaj mi,ze sie wypieram, a tak poza tym np gdybym miała link Sylwia, Beata też byś miała coś do powiedzenia,ze to podstwiam sie za którąś z aktorek? zastanów sie logicznie;) i jeszcze mówisz mi, ze robie coś na profilu 40 latki a ja zdesperowana pytam o mature.. zastanów sie naprawde sie zastanów.. i jestem zalogowana anonimow, bo nie jestem zalogowana swoim imieniem i nazwiaskiem tylko SWOIM przezwiskiem. Tak poza tym ja nie mam najmniejszej ochoty Cie bajerować, bo to Ty pierwsza zaczełaś sie wypowiadac na forum mojego pytania. i nie hańbie jej imienia bo po raz kolejny Ci powtórze, że ja jestem gliVa jak byś tego do tej pory nie zauważyła i nie interesuje mnie to co Ty z nią robiłaś, a tym bardziej w co się z nią bawiłaś.

Rubinowa.. dzieki za odpowiedź i współczucie:( nie chce mieć roku w plecy:( trudno:( ale w simie lepiej by było jak bym za rok mogła poprawic tylko te dwa przedmioty a nie całą mature:(

Gość marcel jest bogiem
ufacośtam boli cię głowa?

Nie zrozumiem takiego człowika jak Ty. Nie wiem skąd tacy ludzie się biorą. Nie masz nic na swoje wytłumaczenie odnośnie tego co Ci napisałam i wymyślasz jakieś puste teksty, a biorąc pod uwagę to, ze mówiłaś, że bawiłaś się z Sylwią Gliwą razem to wychodzi na to,że masz więcej niż 30 lat. Myślałam, że kobiety w tym wieku mają jakieś obowiązki , a nie siedzenie na forum 20 latek;) I PRZEDE WSZYSTKIM WIĘCEJ ROZUMU . I kto tu mówi o podrywaniu młodych dziewczyn.. PS.pieniążkówna PISZEMY ODDZIELNIE HAHAHA

Gość wspaniały chłop
a będą z tego dzieci???????

relaks w taki sposób? to gratuluje;d odnośnie kultury to mogła bym wiele zarzucić ale szkoda mi juz mojego cennego czasu.. w porównaniu do innych osób mam swoje życie prywatne i obowiązki. może kiedyś odpowiem, ale szkoda komuś coś tłumaczyć jak i tak do niego to nie dotrze;d

...kopeek........ nad Twoim poziomem inteligencji też bym się grubo zastanowiła ;d