Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratata000

Randka - jak wypaść najlepiej?

Polecane posty

Gość tratata000

Idę na randkę. W głowie mam już plan stroju, fryzury i makijażu. Chcę jednak by facet, z którym się spotkam chciał kolejnego spotkania. Co powinnam zrobić jak się zachowywać ?

Gość kaaala
bądź sobą :) musisz być po prostu naturalna, niczego nie udawać, mówić szczerze i dużo się uśmiechać

Gość tratata000
To jest raczej typ gaduły więc stwierdziłam, że jak zacznie coś mówić to będę mu przytakiwać. Chciał zaprosić mnie do kina, ale się nie zgodziłam twierdząc że najlepiej zacząć powoli od spaceru poobserwowaniu nieba okolicy a na kolejnej jeżeli będziemy chcieli kontynuować znajomość pójdziemy do kina.

Gość eMOCje
wybij sobie z głowy szorty lub kalesony

Gość fdssfd
ubierz sie normalnie . Nie służbowo - bo to randka , a nie wyjscie na spotkanie biznesowe ale unikaj rowniez stroju dyskotekowego .

Gość rfgtyhhgbvfcdxdxxd
tez nie rozumiem fenomenu zapraszana dziewczyny do kina na pierwsza randke (lub poczatkowe). przeciez chodzi oto aby sie poznac a jak sie poznac jak nie mozna porozmawiac? kino jest dobre na kolejne randki, gdy zaczyna sie juz cos dziac, mozna wtedy niesmialo objac ramieniem, dotknac dloni

Uważam, że kino jest lepsze na pierwszą randkę - przynajmniej po filmie będziecie mieć wspólny temat, a nie gadanie o pogodzie, a przy okazji dowiesz się jakie filmy lubi. A jak facet jest gadułą, to może po prostu zainwestuj w wygląd i nie wysilaj się bardziej?

Gość eMOCje
żadne szorty ! jeżeli facet przyjdzie na randkę w krótkich spodniach to będziesz wyglądać przy nim jak kumpel do gry w piłkę albo na piwo :)

Gość tratata000
Jakie szorty? Myślałam raczej o sukience, ale pogoda się popsuła więc pewnie będzie trzeba włożyć rurki. A co myślicie o zachowaniu? Uśmiechać się i patrzeć mu w oczy, gdy będzie np coś mówił?

Gość rurka 1233
Kurde pierwszy raz idziesz na randkę. Idziesz normalnie się zachowujesz. Nie traktujesz tego tak ciśnieniowo, że to randka i będzie git.