Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnastazystka

Problem na stażu...

Polecane posty

Gość smutnastazystka

Witam, Mam problem. Jestem od 2 miesięcy na stażu, dziś po raz pierwszy popełniłam błąd. Moim zadaniem było wierne odtworzenie paru tabelek (12kolumn na 70 wierszy). Musiałam to zrobić bardzo szybko dlatego też nie sprawdziłam pracy przed jej oddaniem (nie było na to czasu ). Po oddaniu pracy zaczęłam ją sprawdzać. Niestety odszukałam w dwóch komórkach błędów- tj, wpisałam tam coś innego niż być powinno. W poniedziałek przyznam się do błędu. Bardzo się boję, że przez to stracę staż. Nie wiem jak rozmawiać.. proszę o wskazówki... Najbardziej martwi mnie fakt, iż dokument (z tabelkami, które robiłam) trafił w ręce innej osoby ( być może spoza firmy).

Gość sfsfsf
o kurde staz nie stracisz ale pracy nie dostaniesz

Gość smutnastazystka
Opowiedz, proszę

nie denerwuj sie,jesli masz staż to przecież powinni to sprawdzić/skorygować,bo każdemu zdarza sie popełnić błąd, a tym bardziej tobie niedoświadczonej kobitce :)moim zdaniem nie powinnaś miec"przesrane"to tylko staż a swoją drogą co to za poważna firma?:D jeśli jakaś "szanowana" to na pewno ktoś to musiał sprawdzic

Gość smutnastazystka
To poszło w ręce tej osoby(być może spoza firmy) bez sprawdzenia... - tego jestem w 100% pewna.

Gość smutnastazystka
Odświeżam temat - proszę o rady, jak rozmawiać o tym z przełożonym...

Gość stara matura górą
... ;(