Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraa_a

avon-poszukuje konsultantek

Polecane posty

Gość sandraa_a

Witam;) Co myślicie o produktach formy avon? Ja jestem bardzo zadowolona;) Jestem liderkom i poszukuje otwartych i odważnych osób do współpracy!;) Myślę, że okres wakacji jest najlepszym momentem aby się rozwinąć, zdobyć dodatkowe doświadczenie oraz..zarobić. Bo komu nie potrzebne są dodatkowe pieniążki? ;) Numer kontaktowy na gg - 22859307 odpiszę na każdą wiadomość oraz udziele dodatkowych informacji.

Kochana :) jesteś liderką :) Produkty Avon są na jednym poziomie z Oriflame, nie najgorsze ale szalu też nie ma i do tego byle kto ma takie same :o

Gość sandraa_a
Z Kokardą... ja w sumie jako liderka głównie "konsumuje" kosmetyki avon;P może nie wszystkie są szałowe- jak to napisałaś, ale da się żyć;P

Gość sandraa_a
jakby co to piszcie na gg dziewuszki:) mam już sporo latek,i nie chcę abyście zaraziły się odemnie grzybicą pochwy:)

Gość sandraa_a
kurcze troche kultury ludzie! jak można pisać takie bzdury podszywając się za innych.

Gość sandraa_a
a dziewczyny miałąbym do was taką prośbę.nie psizcie do mnie dzisiaj,bo zaraz brat zajmuje komputer.prosiłabym jutro,ewentualnie mogę podać jeszcze maila.

Gość sandraa_a
od razu widać kto się podszywa pode mnie;) strasznie musicie się nudzić w domach...współczuje;D

Gość sandraa_a
Testuję na sobie leki dla koni:)

Gość ANIKA2222
ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl/ lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG -8861243 Ania.K