Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes13231

może nie na tym forum ale....

Polecane posty

Gość agnes13231

na "ciaży" mało osób odpowiada: miesiączkę mam dostać we wtorek ale staramy się o dziecko i już dziś zrobiłam betę, wyszła 7,88 czy to oznacza że jestem w ciąży?

Prawdopodobnie jestes w bardzo wczesnej ciazy. Nie robi sie testow tak wczesnie, bo moze dojsc do poronienia, ktore normalnie wzielabys za miesiaczke. 😴

Gość Wychodzi na to że jesteś w
ciąży.Baardzo wczesnej.Po wyżej 5 wynik może sugerować ciążę.Perwersja dobrze [pisze-nie robi się testów przed @ bo może dojść do wczesnego poronienia.

Gość agnes13231
jezu nie piszcie mi o tym poronieniu:-) bo juz od 2ch lat sie staramy i 2 razy poronilam jestem po szczepionkach bo okazalo sie ze te poronienia to uczulenie na bialko męża wybralismy szczepionki i 1 miesiac dostalismy od lekarza zielone swiatlo - ze teraz powinno byc dobrze wiec się nie moge zestresować:-)

Gość agnes13231
wyszły dwie kreski na teście (jestem w dniu spodziewanej miesiączki) ale jedna kreska bardzo słaba. Mam jakieś lęki że znow poronię albo w ogole nie jestem w ciąży. Boli mnie troszke brzuch w dole jak na okres. Ciągle placze i nie mogę sie powstrzymać - bojesię ze dostanę okres. Popadam w paranoję...pocieszcie

Gość agnes13231
biorę zastrzyki w brzuch (heparyna), 2x2 luteina jak lekarz zalecił - dzieki temu czuje sie trochę bezpieczniej Ale jak mozna się tak bać?

można, około połowy ciąż kończy się naturalnym poronieniem, akurat w momencie kiedy wypada termin miesiączki. Jak płód jest uszkodzony, albo nie ma sprzyjających warunków na donoszenie to organizm zygotę wydala.

Gość agnes13231
:-) od razu się lepiej poczułam :-)