Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhuuuuuuuuuujjj

usuwanie blizn po tradziku!

Polecane posty

Gość hhuuuuuuuuuujjj

to jest nierealne usunac je, nie wykonalne, predzej sie trafi 6 w duzego lotka :(

Gość frfdf
oczywiscie ze są sposoby, dziwi mnie to ze jeszcze o tym nie wiesz jak istnieją od dawna, np mikrodermabrazja usuwa blizny, ale ze względu na to ze to jest twarz mozesz zrobic mikrodermabrazje, wystarczy pojsc do kosmetyczki i popytac czy wykonuje takie zabiegi i ile razy bys musiała przyjsc aby usunąc te blizny...

Gość frfdf
z tym krochmalem to oczywiscie nieudany zart, równie dobrze mogłabys sie czystym kwasem wysmarowac

Gość nie.....wiem
ZAMIAST NA MIKRO IDZ NA LASER.

Gość ja ja ja ja:)
Ufaszonełe jestem zalamany traficznie tymi bliznami, powiedz czy to prawda bo nie chce cos robic co jest kogos głupim żartem!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ja ja ja ja:)
frfdf a to usuwa glebokie blizny bo mojej kolezance nawet laser nie pomagał a kilka zabiegów zrobila

Gość panna-nikt
Oczywiście, że są sposoby na usunięcie, albo przynajmniej spore zmniejszenie widoczności blizn. Na płytkie zmiany można spróbować kremów z kwasami plus peelingów robionych w domu. Kosmetyczka może wykonać delikatne peelingi chemiczne czy wprowadzanie substancji czynnych stymulujących odnowę naskórka za pomocą sonoforezy. Na poważniejsze zmiany głebokie peelingi kwasowe, mikrodermabrazja czy inne metody oferowane przez gabinety medycyny estetycznej. Od mojego lekarza, dr Marka Wasiluka wiem, że aktualnie najbardziej skuteczną metoda usuwania takich blizn jest laser frakcyjny, którego światło powoduje całkowitą odbudowę tkanek i tym sposobem zlikwidowanie nawet starych blizn.