Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe?

czy zdrada może naprawić zwiazek?

Polecane posty

Gość dobry człowiek z wyglądu
"kazdy chce sie wybielic i usprawiedlwic" Otóż jesteś, kolejny już raz, w mylnym błędzie. Mam wspaniałych współpracowników. Jeżeli się spóźniają do pracy to nie mam nawet cienia wątpliwości, że zdarzyło się coś dla nich wyjątkowego. Co to było? Nie moja sprawa; ich i tylko ich. I nie spowiadają się świadomie. Ci co zaczynają nawijać niestworzone historie też się określają. :(

Gość BBBRRRRRRR
hmmmm zastanawiające. Jak tak pomyśleć zarówno franki jak i dobrze wyglądający mająte same zwroty i te same spojrzenie na świat. Dziwne różni was jedynie osobowość. Koleś który dobrze wygląda wydaje się jej nie mieć wciela sie w postacie na potrzebę chwili . Wypowiadasz się zarówno w tym temacie jak i w temacie równoległym założonym przez autorkę. Ciekawi mnie również twoja żarliwość w swojej pogardzie do samego siebie. Jak byś był frankim tyle że bez zasad moralnych. Naprawdę dziwne. Co do " mylny błąd" to stwierdzenie również frankiego tyle że z innego tematu :) Warka się chłodzi:)

Gość czy to możliwe?
autorka się zglasza i oświadcza ;) ze nie zakładała drugiego wątku, ktoś iny to poczynił :) i pozbierał jej wypociny :) Brr zawsze czujny :D ps. ja tez bym się zimnej warki napiła :):) ale daleko mi do Zgorzelca, choc jak bym jechala to.. :) z checia :)

Gość BBBRRRRRRR
no baaaaaa

Gość dobry człowiek z wyglądu
wyjaśniam tym, którzy nie nadążają........ mylny błąd to jest mniej więcej to samo co franki bez kochanki dobrym czlowiekiem z wyglądu

Gość Franki bez kochanki
Piwo w lodówce się chłodzi...... Nie mam zasięgu, wyszedł był, nie mam zasiegu........ Pa

Gość BBBRRRRRRR
No mam nadzieję bo by to była dopiero żenada. Może jakbyś nie grał zimnego huja to byś miał cieplejsze życie

Gość BBBRRRRRRR
franki i tak mamje w lodówie:)

Gość Franki bez kochanki
Ależ życie mam cieplutkie. Piwo? Zdecydowanie WOLĘ PREFEROWAĆ dobrze schłodzone. ;)

Gość BBBRRRRRRR
:) dobre

Gość BBBRRRRRRR
To jak by ktoś nie wiedział co znaczy mylny błąd:)

Gość Franki bez kochanki
BBBRRRRRRR, czy nie uważasz, że bez sitcomów nie da się już dzisiaj żyć? Skąd dzisiejszy człowiek ma się dowiedzieć co jest śmieszne a co straszne? jak to? bez moderatora? animatora?

Gość BBBRRRRRRR
Myślisz o zmianie serialu?

Gość BBBRRRRRRR
W dzisiejszych czasach człowiekowi się wpaja wzorce aby zbyt dużo nie musiał myśleć. A mięsień nieużywany jest w pełni nie wykorzystywany

Gość Franki bez kochanki
"To jak by ktoś nie wiedział co znaczy mylny błąd" Ależ ja nie mam najmniejszych wątpliwosci co do tego, że ludzi NIEWIEDZĄCYCH tego przybywa w zastraszajacym tempie :(

Gość Franki bez kochanki
"Myślisz o zmianie serialu?" A jakie to ma znaczenie jak się nazywa serial?

Gość BBBRRRRRRR
niestety

Gość /,/,.
Zdrada po podstawa każdego związku.

Gość BBBRRRRRRR
Bo ja nie lubie jednej treści a jak już lubię ja rozkminiać po swojemu . Co z tego że wniosek jest podobny ale sam sposób do jego dojścia jest pasjonujący. Przez sitcomy masz wniosek na tacy i to jest problem dzisiejszych czasów. Ukierunkowane społeczeństwo to proste społeczeństwo w każdym aspekcie

Gość Franki bez kochanki
Wydawało mi się, że już nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć. Więcej pokory - wciąż to sobie bezskutecznie powtarzam. czy to możliwe? rozwaliła mnie chęcią pomocy w moich problemach, nie zauważając, że próbuję (fakt, że niezbyt udolnie) wcielić się w postać jej ONEGO. Grube nici, taki prowokacyjny szlaczek. I co wyszło? SZLAG!!!!!!! może trafić....... czy ocalac takie jagnię.....? oto jest pytanie.... chociaż w celu właściwego zrozumienia tego co piszę powinienem napisać "o to" Miło było Pa NB a Zgorzelec tuSZ, tuSZ........

Gość BBBRRRRRRR
Warka czeka

Gość Franki bez kochanki
"Ukierunkowane społeczeństwo to proste społeczeństwo w każdym aspekcie" Fakt, każdy WOLI PREFEROWAĆ prostotę. Ale prostota nie jest synonimem prostactwa. O tym wie, niestety, coraz mniej osób. :(

Gość Franki bez kochanki
czy to możliwe? "w gruncie rzeczy to nie chodzi o zadnego z nich, tylko o mnie i moj strach przed podejmowaniem decyzji" Trzymaj się tej wersji. Bez wzgledu na to jak do tego doszłaś. To gdzie się umawiamy? W Legnicy, Jeleniej Górze? A może w Budziszynie....... Do miłego.......

Gość beeeeksssa
znalazłam w mieszkaniu chłpaka czarne włosy a ja jestem blondynką :/ nienawidze go - 6 lat szlak trafił :/ boli i to bardzo - umieram

Gość Franki bez kochanki
beeeeksssa, czy nawidziłaś go za to, że znajdowałaś blond? szlaczkiem, jasiu szlaczkiem (nie mylić ze szlag trafił) co to jest 6 lat wobec wieczności? pikuś, Pan Pikuś...... umrzeć też nie jest tak łatwo jak ci się wydaje :(

Gość Franki bez kochanki
oj, ucieka mi zasięg.... to już chyba Zgorzelec Pa

Gość czy to możliwe?
to nie brak pokory, chcialam pomoc po prostu - bo jak zauwazylam, łatwiej sie pomaga innym niz samemu sobie :) milego popoludnia wszystkim :):):)

Gość BBBRRRRRRR
Franki zgorzelec tylko zgorzelec:) Nie spotkanie w interesach, ani testy IQ . W moim zasiedmiogórogrodzie napijemy sie piwka , coś zjemy , wykąpiesz się w moim basenie, pogryzą cię moje komary, zobaczysz jak kłócą sie moje dzieci może jak śmieje moja żonka :) Franki zgorzelec tylko zgorzelec:) a teraz lece bo zapierdziel:) @złotko taki szorstki charakter ale na swój sposób zrobił to dla ciebie :) powodzenia