Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe?

czy zdrada może naprawić zwiazek?

Polecane posty

Gość Franki bez kochanki
zgorzelec tylko zgorzelec!!!!!! też to dzisiaj powtarzam swojemu kierowcy on broni się, że to nie jego wina tylko GPSa wczoraj z lekka się zdziwiłem kiedy uchyliło mi się oko i wydało mi się, że widzę tablicę z napisem Gorzów ....a to ciągłe zbaczanie na jakieś plantacje fasoli.... zrozumiałem kiedy wylądowalismy w Warce i sprawdziłem historię pokładowego komputera : Z GORZ : WARKA : STĄK ot, pokolenie sitcomowców...... :( BBBRRRRRRR, sorygregory do zobaczenia INNĄ RAZĄ ;)

Gość czy to możliwe?
hmm mój "kochanek" wczoraj cos niesmialo zaczal o seksie mowic .... ale tak delikatnie, ze az go nie poznaje :) heh mąż postanowił, że wroci do kraju być może nawet za miesiac Nie, nie dla mnie :) zdrowie i sam ma dosc emigracji jak mowi :) teraz to mi się zacznie, jesli on wroci :):) powiem Wam, ze sama jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyjdzie :) hehe :)

Gość BBBRRRRRRR
Magnolio nie da się odpowiedzieć na twoje puyanie. :) Zaskakujące jest to że zarówno mężczyźni nie rozumieją kobiet jak i kobiety mają problem ze zrozumieniem faceta( świadczy o tym twoje pytanie :) ). Nieśmiały facet będzie kradł każde twoje spojrzenie, będzie "patrzył ci w oczy nie podnosząc wzroku". Śmiały natomiast powie ci że mu się podobasz zanim zobaczysz jakieś sygnały:) Miłego dnia wszystkim

Gość Franki bez kochanki
Witam cieplutko. ;) Tradycyjnie już odpowiem odpowiadającemu. Nie ma takich pytań, na które nie da się odpowiedzieć. Zupełnie inną sprawą jest to czy odpowiedź będzie zgodna z oczekiwaniem pytającego. Zdecydowana większość pytań nie ma źródeł w chęci dowiedzenia się czegoś a wyłącznie w chęci potwierdzenia własnego chciejstwa. O Magnolio, czarnabiała Magnolio, kiedyś napisałaś, że "temat odpowiedział na wiele moich trudnych pytań i pomógł mi ostatecznie załatwić bardzo ważną sprawę". Jeżeli załatwiłaś swoją BARDZO WAŻNĄ sprawę tak, że dzisiaj zazdrościsz jaktomożliwej to o kant dupy potłuc takie załatwienie. Ty nie załatwiłaś NICZEGO ISTOTNEGO!!!! a tak swoją drogą to...... ŁADNY DZIONEK BOZIA DAŁA tylko się cieszyć :)

Gość Franki bez kochanki
"Zaskakujące jest to że zarówno mężczyźni nie rozumieją kobiet jak i kobiety mają problem ze zrozumieniem faceta" Dla mnie najbardziej zaskakujące jest to, że ciebie zaskakuje iż LUDZIE mają problemy z komunikowaniem się. PŁEĆ nie ma tu nic do rzeczy. "Nieśmiały facet .........Śmiały natomiast....." Dokładnie tak jak i facetka..........

Gość Franki bez kochanki
reasumując..... "jakie sygnały wysyłam Mężczyzna do kobiety jeśli jest nią zainteresowany" Lista możliwych sygnałów jest nie do domknięcia. Jeżeli ludzie nie nadają i nie odbierają na TYCH SAMYCH FALACH to i tak nie są w stanie ani ich wychwycić, ani też skutecznie wysłać. :(

Gość czy to możliwe?
magnolia nie ma czego zazdrościć uwierz mi :) im dlużej nad tym mysle tym bardziej dochodze do wniosku, ze moze lepiej by bylo byc samej :) - ja, moja praca i moje hobby :) moze to ze mna cos nie tak,ze nie potrafie wypracowac poprawnej relacji z mezczyzna Franki wlasnie te fale to wazna sprawa no i jeszcze jak ma byc zwiazek to oprocz fal pasuje jeszcze pozadanie Ja mam wielu kolegow, z ktorymi nadaje na tych samych falach, ale nigdy nic z tego nie bedzie , bo sa aseksualni dla mnie :)

Gość BBBRRRRRRR
ojjjjj franki różnice między kobietami a nami są porażające. Niby ten sam gatunek, dwie nogi , nos między oczyma aleeeeeee co fascynuje mnie u kobiet to ich nad wyraz rozwinięta strona emocjonalna. Ty pojmujesz świat opierając się o zupełnie inne bodźce kobiety czują ,bardzo mocno czują. Na swoich odczuciach opierają wartości i własne potrzeby - zupełnie inaczej niż my.

Gość Franki bez kochanki
Na balu u Romanowych pewien młody oficer zainteresował się księżną Wrońską. Poprosił do tańca i wraz z pierszymi taktami walca wysłał jej SYGNAŁ. - Czy pójdzie Pani, księżno, ze mną do łóżka? - Ależ Panie oficerze, za takie coś to można dostać w pysk!!!! - A można, można; chociaż zdecydowanie częściej można poruchać!!!!! ;) Miłego balowania.....

Gość BBBRRRRRRR
:)widzisz franki jak napisałeś masz współpracowników a nie chcesz albo nie umiesz zrozumieć drugiego człowieka. Jesteś bardzo praktycznym człowiekiem i przejawiasz cechy despoty. Postaraj się czasami zrozumieć . Wyjaśnie ci przykład magnoli w zupełnie inny sposób niz ją określiłeś. Jej stwierdzenie że " Dobrze, że masz dwóch ja nawet nie mam jednego :) " odnosi się nie do jej zazdrości wynikającej z posiadania parnera przez "złotko" a jedynie wyraża swój ból związany z tym że jest sama. "temat odpowiedział na wiele moich trudnych pytań i pomógł mi ostatecznie załatwić bardzo ważną sprawę". Świadczy to o tym że dzięki temu tematowi mogła uwolnić się od demonów swojego byłego a tym samym zdałą sobie sprawę że jest sama. Smutne ale teraz może zająć się własną przyszłościa nie oglądając sie za siebie. Franki zdolność rozumienia drugiego człowieka czynią cie "człowiekiem"

Gość BBBRRRRRRR
magnolio jestem facetem:) ale miło że wielkim dla ciebie

Gość czy to możliwe?
magnolia :) czerp z samotnosci :) przemysl sobie wszystko i w odpowiednim czasie poznasz kogos i bedziesz wiedzic jak tym razem zrobic tak,zeby bylo dobrze :) trzymam kciuki u mnie zas tak jest - maz sie zaczyna starac kochanek - zaczyna slodzic :) a ja najbardziej bym chciala uciec na koniec swiata :)

Gość ni(c)k-t
Zgadzam się, korzystaj póki Ci wolno! Trzeba poznać wielu mężczyzn, żeby potrafić dokonać świadomie właściwego wyboru. A przede wszystkim trzeba poznać siebie. Żeby później nie było rozczarowania i poczucia, że to nie jest jednak to, czego oczekiwałaś. Żebyś potrafiła nie tylko móc, ale też chcieć być wierna swojemu mężowi.

Gość BBBRRRRRRR
ni(c)k-t bardzo podoba mi się twój nick jest hmmmm przemyślany i fajnie skonstruowany. Nie dołuj się to normalne uczucie gdy wkrada się rutyna

Gość BBBRRRRRRR
a że kochanek :) większość z nas go ma na prawde nie łam się i więcej szacunku do siebie

Gość to kochanka też masz?
brrrrrrrr

Gość mam pytanko techniczne
czy franki bez kochanki bo z kochankiem?

jestem wstrząśnięta jak sie kogoś prawdziwie kocha to nie ma mowy o żadnych zdradach... Dokładnie, ponieważ się na to nie ma ochoty. Po kiego mam zdradzać jak jest mi dobrze z tą z którą jestem i ją kocham. Zdradzam jak nie kocham.

BBBRRRRRRR ni(c)k-t bardzo podoba mi się twój nick jest hmmmm przemyślany i fajnie skonstruowany. Nie dołuj się to normalne uczucie gdy wkrada się rutyna Rutyna to jest jak są ludzie nie dobrani i w układzie dupa za kasę. jestem z kobietą którą kocham i rutyny od 10ciu lat nie ma. Ale jestem z nią z miłości a nie dla dupy, kasy, jebania czy zdania rodziny.

Gość BBBRRRRRRR
ooooo witaj technicznie p[ytająca dawno nie klikaliśmy:)- tęskniłem:)

Gość BBBRRRRRRR
Dokładnie, ponieważ się na to nie ma ochoty. Po kiego mam zdradzać jak jest mi dobrze z tą z którą jestem i ją kocham. Zawsze dobrze jest jednej ze stron( no może zawsze) . Zapytaj żonki czy też jej jest tak dobrze. jestem z kobietą którą kocham i rutyny od 10ciu lat nie ma. Nie wierzę

Gość czy to możliwe?
wreszcie piątek :):):) odpocznę sobie :) kochanek coraz bardziej przyjacielem Pocieszam go, poprawiam mu humor, rozśmieszam Chyba go do siebie troszeczkę przywiązalam :) I chyba się to przyjaźnią skończy :) mąż się domaga uwagi, nagle się dopytuje czy go kocham .... a jak ja sobie przypomnę dawne lata, jak to ja zabiegałam o jego miłość ..... widze, ze mu nie zapomnialam tego ... gniewu nie czuję, tylko żal, ze tak to spaprał Ech cięzkie to zycie

Przepraszam Brrrr mężczyzną no tak nie doczytałam dobrze, że jesteś szczęśliwy w związku. Ja nigdy nie zdradzałam nawet jak byłam nieszczęśliwa jakoś tak nie potrafię trochę inny gatunek jestem. Samotność na chwilę tak, ale mam tyle pracy już nie wiem w co ręce włożyć. Myślałam, że ktoś mnie lubi ale lubi a lubi to wielka różnica prawda? Nie koniecznie to, że ktoś jest miły oznacza, że mnie polubił. Człowiek uczy się całe życie

Gość hfthtfhhh
jestem z kobietą którą kocham i rutyny od 10ciu lat nie ma. Nie wierzę widocznie jesteś człowiekiem małej wiary..i nudnym,rutyna pojawia się szybko tam,gdzie związek tworzą nudni ludzie,więc nic dziwnego że im sie nudzi ze sobą..

Gość Magnolia czarnabiał
Brrrr poczytałam Cię i jeśli dobrze zrozumiałam masz żonę oraz ciągle nowe kochanki? Gdybym Cię spotkała w realu uciekałabym gdzie pieprz rośnie. Zapewne każda Twoja kochanka myśli, że jest jedyną i z całą pewnością zostanie Twoją żoną w tym samym czasie biedna ta Twoja żona/ jak Ty ją traktujesz Jezu / myśli bo przecież wie , że ja zdradzasz tak? co Ona myśli, a może trwa w nieświadomości którą ją obmurowałeś niczym murem chińskim. Przepraszam Cię za to co napisałam nie mnie oceniać Ciebie lecz nie mogę się oprzeć stwierdzeniu że ranisz ludzi żonę oraz kobiety które Ci ufają bardzo źle postępujesz jak dla mnie.Będziesz z każdą kobietą coraz bardziej nieszczęśliwy:( Jesteś bardzo przystojny prawda? Rozumiesz kobiety jak nikt znasz się na seksie zupełnie jakbyś był Bogiem Kobiet. Dziwne , że to napisałam , aż sama nie wierzę, ale mimo tego bardzo dobrze rozumiesz kobiety dlaczego tak postępujesz jesteś po 40 i druga fala młodości Cię dopadła. Miej sobie kochankę ale na Boga jedną i kochaj ubóstwiaj noś na rękach zbuduj uczucie pełne wartościowe i prawdziwe wówczas będzie 100%^ męzczyzną ale nie rań Twoja żona może ma szanse na lepsze życie /dziwie jej się, że poznając Twoją kochankę nie rozeszła się z Tobą/ Jeszcze raz przepraszam jeśli Cię źle odczytałam lub oceniałam. Bardzo mnie interesuje motyw.

Gość czy to możliwe?
ech duszny weekend cholera kochanek wspomniał o seksie w taki fajny delikatny sposób, piątek spedziliśmy na wielu rozmowach i jakoś tak mu wieczorem smsem wyznałam (po długich przemyśleniach ;) ), że często myślę o nim, o seksie z nim i że jeszcze nigdy tak mężczyzna na mnie nie działał jak on :) I? cisza z jego strony Nie wiem jak to odebrać :( trochę głupio się czuję po takim 'odkryciu sie'

Gość Magnolia czarnabiał
Cześć nie martw się byłaś szczera to co czujesz to mówisz. Często Panowie używają kobiet a nie kochają tak jakbyśmy chciały przynajmniej nikt na Ciebie nie krzyczy pozdrawiam