Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajapała

Czy mogę być w ciąży:-)?

Polecane posty

Gość Ajapała

Trzy testy z różnych firm na każdym dwie kreski ale jednia bardzo słaba. Testy robione były co dwa dni. Czy ktoś miał podobne wyniki?

Gość Ajapała
Ale śmieszny żart - koń by się uśmiał z kału !!!!!

Jesteś w ciąży, prawdopodobnie. Narazie może być małe stężenie hCG jeśli jesteś dopiero co po. Polecam lecieć do ginekologa albo zrobić badanie krwi, a powiedz czy testy robiłaś rano i ile jesteś właśnie po domniemanym zapłodnieniu?

Gość Ajapała
Dr lekarz dobre już wiem jak czytać testy ciążowe. Dziękuję :-)

Gość Ajapała
Nie testy robiłam po południu, wiem, że lepiej rano. A nie dodałam spóźnia mi się okres 6 dni We wtorek idę do lekarza.

No ja też dziś robiłam i to nie dawno.. jedna kreska ;) odetchnęłam z ulgą. Mój okres spóźnia się przez 9 dni. Nie wiem już co robić :/

Gość Ajapała
Wiesz ja bym była szczęśliwa gdybym naprawdę była w ciąży. Ale tobie życzę abyś nie była skoro tak wolisz ;-) Mi też się czasem spóźnia miesiączka dlatego nie do końca jestem przekonana do słabej kreski w teście.

Testy się robi w dniu spodziewanej miesiączki a jak juz minął ten termin to obojętnie o której porze.Jeżeli zrobiłaś dwa to napewno jesteś

Ja jeszcze wolę troszkę się po edukować, popracować, dorobić, a potem z moim ukochanym zająć się robieniem dzieci, które przyjdą na świat w odpowiednie warunki życiowe :) ja mam ostatnio również nierówne cykle.. Mam nadzieję, że jesteś w ciąży i trzymam mocno kciuki :) Pozdrawiam i życzę zdrowej pociechy!

Ale jak wykrył u ciebie 2 kreski to napewno jesteś bo tylko podczas ciąży wykrywa się stęrzenie HcG. Gdybyś nie miała tego hormonu to by u Ciebie nic nie wykryło

Gość Ajapała
Zrobiłam trzy każdy innej firmy i w każdym kreska jedna jest mocna a druga bardzo słaba i ?

to niewiem. Moja koleżanka jest bardzo otyła waży gdzieś 120kg żeby nie skłamać i też podejrzewała że jest w ciąży robiła testy i wyszły negatywne.Dopiero od lekarza dowiedziała się że jest w 4 miesiącu ciąży