Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka 098

Casting creme gloss 535 czekolada

Polecane posty

Gość juleczka 098

Hej dziewczyny ! Mam pytanie odnoscie castinga gdyz nigdzie nie moge znalesc informacji czy ten "szampon" pozostawia odrosty , zmywa sie calkowicie? mam wlosy ciemny blond/jasny brąz i chce je troche przyciemnic ale boje sie ze pozniej bd musiala co chwile farbowac bo zostana mi odrosty . Farbowalyscie juz moze tym kolorem? prosze o odpowiedz . Z gory dzieki ;)

Gość hhhjshdkjebhbchfvbcgfbvgc
Castingi wychodzą o wiele ciemniej, czesto nawet o 3,4 tony. Po za tym nie nazwałabym tego szamponem gdyż zachowuje się to jak farba do włosów. Casting 535 jest cieplym odcieniem czekolady i nie wyplukuje sie na rudo.

Gość juleczka 098
Czyli zostana mi odrosty? jak kolor proponujesz zeby nie wyszedl mi czarny tylko czekolada?

Gość jkaotako
Mi na ciemnych wlosach nie zostawia wyraźnej strefy odrostów. Chyba wypłukuje się wmiare równo ale mam małą różnice miedzy natura a tym kolorem. Farbuje aby ukryc siwulce i tylko po nich widze że odrosły.

Gość a co wyjdzie jak na
jasnym/srednim brązie zrobiłabym jakiś blond castingiem? wyjdzie dziwolągacki kolor typu sraka, w ogóle nie chwyci czy o ton rozjaśni włosy?

Gość hhhsjhdjehbfbgrhfbgrh
A nie lepiej zainwestować w farby profesjonalne ? Alfapraf 5 NB daje ładbny czekoladowy brąz, taki naturlany, odcień 5.32 też jest bardzo ładny z nutką kasztanu.

Gość hhhsjhdjehbfbgrhfbgrh
a co wyjdzie jak na-efekt jest zależny od tego, ile już farbujesz włosy, jaka masz strukture włosa, ale przewidywalnie w najwiekszej ilosci przypadków, delikatnie podjasni kolor, ale bedzie to minimalna róznica, albo nie bedzie żadnego efektu.

Gość a co wyjdzie jak na
dzięki ;)