Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgtnhvbuernbunyuvy

pamiętacie "nie do wiary" na TVN to były czasy

Polecane posty

Gość fhgdiuhgfeuirg
Bajka o kotku to był Łebski Harry! I jeszcze oprócz Harry'ego występowały takie śmieszne koty mieszkające na wysypisku, jeden jeździł na rolkach, drugi rymował, trzeci był gruby i miał na imię Mungo, a "szef" był najmniejszy, nosił beret i mówili do niego Rifrafku :D haha :D i mieli "dziewczynę" o imieniu Kleo. Uwielbiałam tę bajkę i piosenkę, która ją rozpoczynała. Z drogi wszyscy chować się, Łebski Harry ma swój dzień. Pamiętacie? :D W oryginale tytuł tej bajki brzmiał Heathcliff i intro po angielsku było jeszcze lepsze, możecie sobie zobaczyć na YT i popłakać się ze wzruszenia. Kiedyś to były fajne bajki dla dzieci, nie to co dziś.

Gość czakram wawelski
Nazywał się "nauka jazdy" jeszcze big brother, esmeralda, maraton uśmiechu, rozmowy w toku (I edycja)

Gość NoJakToNie
No! Śmiechu Warte, maraton śmiechu, jeszcze był jakiś program, którego nie mogę sobie przypomnieć... matko, ile tego było :)

Gość dyrektor wawryszewski.
pora na telesfora :-(

Gość gkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgk
BAJKOWE KINO- łebski harry, inspektor gadżet! TELENOWELE MEKSYKAŃSKIE: serce clarity, esmeralda, nigdy cie nie zapomne, paulina, rosalinda, angela. MILIONERZY!!! VIVA POLSKA w sobotę rano chyba o 10:30 jako jedyna możliwość obejrzenia fragmentów teledysków w czasach kiedy nie było kablówki i neta :D lol, BOG BROTHER z Wojciechowską i Sołtysikiem jako prowadzącymi. AGENT też był. JESTEM JAKI JESTEM u Michala Wiśniewskiego w domu łomatko, ale tego się ogladać nie dało. MINI PLAYBACK SHOW na TVNie też był! ale to dzieciaki oglądały i się jarały tym :D faaaajna kiedyś telewizja była.

aa i jeszcze był MARATON UŚMIECHU. ale to było fajne na samym początku jak to taki łysy facet prowadził nazywał się Mariusz Czajka. i w każdym odcinku był za co innego przebrany pamiętam raz za wiejską babę, innym razem za koguta. świetne to było, ryczałem ze śmiechu jak to ogladałem.

Pózniej KASIA I TOMEK z wymownymi scenami oj oglądało sie to w tajemnicy przed rodzicami ;d

Gość NoJakToNie
O, inspektor gadżet.. zawsze po szkole go oglądałam :) I ten program z Wiśniewskim.. to o nim zapomniałam :D

Gość czakram wawelski
Ja pamiętam bajkę "świat bobiego"

i telerurniej CHWILA PRAWDY :D

Gość NoJakToNie
Ja z bajek kochałam "Ach, ten Andy" i Wilka i Zająca.. :D Chwila prawdy - klasyka :classic_cool:

Gość czakram wawelski
"to było grane" - z Kayah "trafiony zatopinony" Andrzej Supron "Anannasy z mojej klasy" coś ala nasza-klasa "wyprawa robinson" "Jak łyse konie" "tówj problem, nasza głowa" "zostań gwaizdą" "droga do gwiazd"

haha i DEDE REPORTER leciał chyba w soboty czy w niedziele rano. STRONGMENI też byli na antenie tvnu :D

Gość wszystkie odmiany wizjera
wizjer tv superwizjer telewizjer extrawizjet tv

wizjer tv superwizjer telewizjer extrawizjet tv

Najbardziej lubiłem program "cela" o Polakach przemitnikach, którzy siedzieli w więzieniach w armeryce południowej.

I "Pod napięciem" wtedy miało czerwony znaczek i poruszało drażliwe tematy. No i "Wszystko o Miriam" po 23.

Gość rgtnhvbuernbunyuvy
Ile tego się nazbierało. To ja dorzucę "Jarmark Europa" "Alfabet mafii" I "Granice" albo "Na granicy". Fajne były wszystkie seriale dokumentalne, dlatego teraz wspomina się je z sentymentem.

Gość ewciamarchewciajoł
Detektyw z Rutkowskim. Gdy wyszła sprawa Madzi z Sosnowca, powinni nakręcić nowe odcinki Detektywa oczywiście z Rutkowskim jak i "Pod napięciem". Ale wtedy to byłby chyba lincz na rodzicach.

Gość xxxxxxxxxyyyyyyzzzzzz
nie do wiary mozna poogldac na tvnplayer :D