Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeaahhh

pilna sprawa ! proszę o radę.

Polecane posty

Gość yeaahhh

od 2,5 roku spotykam się z żonatym facetem. ona ma dwójkę dzieci. dopiero niedawno dowiedziałam się, że poza mną spotyka się z innymi kobietami. tydzień temu wyjechał z jedną z nich na wakacje. na fejsie pojawiły się zdjęcia z tego wyjazdu. doznałam szoku gdy je zobaczyłam. a od momentu kiedy dowiedziałam się o innych kobietach po głowie chodzi mi jedna myśl -teraz coraz bardziej. chcę napisać jego matce, bądź córce bądź synowi -o tej sprawie. napiszę, jeśli będą chcieli poznać szczególy niech się odezwą, jeśli nie sprawy nie było. myślałam bardzo dużo o tym -będąc na ich miejscu chciałabym wiedzieć. zresztą sama jestem w bardzo podobnej sytuacji -pokrzywdzona przez tatusia córeczka. co o tym myślicie ? napisać im czy nie ? proszę doradźcie, nie wiem co zrobić..

Gość henio.
Cienkie ! Zapodaj coś lepszego !

Gość malakotka
Zerwać z facetem. Przynajmniej nie ty będziesz powodem rozpadu rodziny. Swoją drogą: ileż też kurew się spotyka, które włażą w cudze życie bez skrupułów. A co się dziwisz, że ma inne? Ty chciałaś być pierwsza, a i tak jesteś ta ostania... zdzira

Gość yeaahhh
on na fejsie jest pod innym imieniem i nazwiskiem tak więc rodzina nie wie że ma tam konto.

Gość yeaahhh
Słabe, bo nikt sie nie zabija, nikt nikogo nie gwałci, media przyzwyczaily was do okrucieństwa.

Gość yeaahhh
On dopiero po kilku naszych spotkaniach przyznał się, że ma rodzina. Pirewsza moja reakcja -oczywiście urwanie kontaktu, ale opowiedział całą histrorię, że z żoną już nie jest, ja sprawdziłam tą informacje u naszych wspólnych znajomych tak więc postanowiłam kontynuować tą znajomość, a pierwszą nie chciałam być, bo sądziłam , że dla niego dzieci sa najważniejsze.