Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalananana

bieganie-przezywam koszmar. kto pogada?

Polecane posty

Gość tralalalalananana

postanowilam biegac poniewaz musze schudnac. problem w tym, ze czuje sie jak idiotka. mam wrazenie ze wszyscy na mnie patrza jak na idiotke, chociaz biega tam sporo osob to sie wstydze, ze wyjde na wariata, ze beda sie ze mnie smiali, ze nie umiem biegac itd

Gość zimowa pannnna
biegaj nocami :) albo z kimś

Gość Michałłłłłł
Dobry sposób na to to ciemne okulary i mp3-jka na uszach, możesz sobie nastawić czas w komórce

Gość tralalalalananana
nocami boje sie po parku biegac sama, dlatego postanowilam o 4 nad ranem. tylko ze to koszmar wstawac o tej porze

Gość sadasda
ja chce zaczac tez rano. jak długo biegasz juz? widzisz efekty? bede wstawac o 4:50 i od 5 biegac

Gość tralalalalananana
biegam dopiero 3 dzien. ludzie ktorzy tez tam biegaja sa markowo odpowiednio do biegania ubrani, ja mam dresik (spodnie 3/4, bluza z kapturem) tak sie sobie w nim podobalam taka bylam zmotywowana dopóki nie zobaczylam tych ludzi- poczulam sie zazenowana sama sobą

a robisz to dla siebie czy dla ludzi? co cię obchodzi ich opinia...poza tym nie obraź się, ale pewnie i tak mają to w dupie :D

Gość tralalalalananana
jak tu sie przelamac ;/ a wy co myslicie na widok takiej biegajacej osoby? kolega mnie zapytal czy umiem biegac i stad moje leki, ze moze ktos mnie wysmieje ze nie umiem ;/

Gość tralalalalananana
jak tu sie przelamac ;/ a wy co myslicie na widok takiej biegajacej osoby? kolega mnie zapytal czy umiem biegac i stad moje leki, ze moze ktos mnie wysmieje ze nie umiem ;/

Gość tralalalalananana
dla siebie to robie, ale czuje sie przy tym nieswojo, tak sobie mysle "co ty tu robisz kretynko, to nie dla ciebie i tak juz nic ci nie pomoze" z drugiej strony chcialabym sprobowac

Gość thuyrtutiu76
jak mozna nnie umiec biegac?

Gość tralalalalananana
tez nie wiem jak mozna nie umiec, ale teraz mi to ciąży w myslach ze moze nie umiem

Gość 23123123
musisz byc strasznie durna, ze przejmujesz się takimi bzdurami... moze sama oceniasz ludzi jak wyglądają, itp. kazdy najcześciej sądzi po sobie.

Gość o ja pierdziele..
ja pierwsze dwa tyg biegałem w dzinsach i zwyklych papciach, bo nie miałem sprzętu..i nie byłem pewien czy podlapie bieganie.. Wiara ma to raczej w dupie..

Gość TO JA, NIE ZNASZ MNIE?
JA TEZ TAK MIALAM. MIESZKAM NA WSI, TU BIEGANIE TO WIELKA SENSACJA...WSTYDZILAQM SIE I PRZERWALAM PO 2 MIESIACACH, TERAZ ZALUJE... CHCE ZACZAC NA NOWO.

Gość kskskskpwpw
Bieganie jest dla wszystkich ;) Jesli chcesz schudnac i masz motywacje by biegac nie przejmuj sie ludzmi, sluchawki na uszy i biegaj ;)

Gość tralalalalananana
a ja mieszkam w poznaniu, biega tu pelno ludzi, moze czuje sie jak idiotka bo to nie dla mnie? mam nadzieje, ze jak raz drugi i po raz enty sie zmusze to stanie sie to dla mnie normalnoscia

Gość delphia
Możesz zacząć biegać nie codziennie, ale na przykład w weekendy poza miastem. Jak masz psa, to tym bardziej. Bieganie z psami jest coraz popularniejsze w Polsce. Nazywa się dogtrekking i są nawet zawody w tej dyscyplinie. Problem dziwnych spojrzeń masz z głowy :-) Tu znajdziesz więcej informacji, np. porady jak wybrać obuwie do biegania w terenie: http://turystyka.interia.pl/ciekawostki/news/z-pupilem-na-turystycznym-szlaku,1834309,238

Gość delphia
Możesz zacząć biegać nie codziennie, ale na przykład w weekendy poza miastem. Jak masz psa, to tym bardziej. Bieganie z psami jest coraz popularniejsze w Polsce. Nazywa się dogtrekking i są nawet zawody w tej dyscyplinie. Problem dziwnych spojrzeń masz z głowy :-) Tu znajdziesz więcej informacji, np. porady jak wybrać obuwie do biegania w terenie: http://turystyka.interia.pl/ciekawostki/news/z-pupilem-na-turystycznym-szlaku,1834309,238

Gość delphia

Gość alfajed
ja pierdziele... takie problemy to tylko w Polsce