Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika bez kamyka

najwieksze wypociny diomendi

Polecane posty

Gość angelika bez kamyka

[zgłoś do usunięcia]diomendi diomendi@tlen.pl'; Dziewczyny jak myslicie od czego chce mi sie wymiotowa ? praktycznie codziennie albo raz na dwa dni.. w ciązy napewno nie jestem. Mozliwe ze od tego ze malo kalorii jem ? dla mnie to i tak mega duzo.. bo jem to 300 kcal ale moge zjesc np 5 wafli ryzowych i np jablko i cos tam jeszcze.

Gość angelika bez kamyka
ja tez mam mega depresje.. potrafie sie smiac.. a za chwile siedziec przez godzine na lozku i ryczeć.... i palic fajke za fajka..zupelnie bez pwoodu, lub wspominajac rozne okresy swojego zycia... Gdybym miala napisac o wszytskim co mnie sptokalo napewno zabraklo by mi miejsca czasu i sily.. a jej teraz mam wsumie najmniej.. chce zaczac cwiczyc.. ale np jezdzic

Gość angelika bez kamyka
[zgłoś do usunięcia]diomendi diomendi@tlen.pl'; Dzisiaj 21 dzień diety..DOPIERO... 6 kg mniej.. efektów brak..jestem żałosna.. mimo ze nie trace nadziei..mimo ze sie nie poddaje...

Gość angelika bez kamyka
nie wiem mi sie naprawde wydaje ze przytylam.. nawet teraz juz po buzi..nawet jak na dlon patrze to widze ze przytyla..moze ja juz mam jakas psyche straszna..nie wiem..tez plakac mi sie chce.. ale ja chce byc chuda..chce sie dobrze czuc w swoim ciele..chce zeby chlopak mowil mi '' kruszynko '' tak fajnie sie takie cos slyszy..to tak podbudowuje.. a Ty Boginka25

Gość angelika bez kamyka
PUSZCZALA SIE Z NAUCZYCIELEM HAHAHA .. mam doswiadczenie, bo musialam w przyspieszonym tempie zdac trudny egzamin zyciowy..4 lata bylam zakochana w nauczycielu... ;/ nadal go pamietam... sentymenty pozostaja.. ale gdybys nie pokochala, nigdy nie nauczyla bys sie kochac..trzeba sobie na to pozwolic..wiec sie nie bój malenka..:* po to mamyte zyciowe zakrety zeby w nie wchodzic.uczymy sie na bledach i stajemy sie silniejsi.. Wzrost 167 cm

Gość NoJakToNie
Rany, znowu Ty :P Wiesz, nikomu się tego czytać nie chce, więc se odpuść "kruszyno" :)

Gość nie lubie nikogo:)
ja to bym ja u psychiatry widziala ... 21 dni i tylko 6 kg mniej... przeciez te 300 kcal co one zre to nawet nie jest PPM. Masakra! JUz te jej 500-600 kcal to bylo samobójstwo a teraz ??

Gość angelika bez kamyka
diomendi Tak, masz rację Boginka25 wszystko samo przyjdzie, samo pójdzie i samo się wydarzy bez zadnego przymusu czy poświęcenia.. a jak tam u was przygotowania, do świąt ? kurcze ja mialam nie patrzec w lustro.. ale popatrzylam..i naprawde wydaje mi się że przytyłam..łydki , nogi, brzuch..rece..wszystko jakies takie duze.. dzisiaj zjadłam 280/290 kcal, jeszcze o 14.00 zjem pół jabłka, wiec mnie wyjdzie 330/340 kcal.

Gość angelika bez kamyka
PATRZCIE JAK ONA DUZO JE HAHAHAHA [zgłoś do usunięcia]diomendi Mi sie wydaje ze strasznie duzo jem wlasnie..5 wafli ryzowych, 4 plasterki cienkie szynki drobiowej, male jablko i pomarancza..to dla mnie za duzo.... ;/ patrzylam na forum rozne i niektore dziewqczyny chudly 8 kg i byla roznica jak cholera a niektore tyle schudly i zero efektow w wygladzie..zauwazylam ze trzeba schudnac jakies 14 zbeby bylo widac. ja schudlam 6 , pewnie pojutrze waga pokaze -8 kg, wiec zostanie mi jeszcze 6 kg czyli jeszcze 4 tygodnie ;d ale chce dojsc do 55 ;p

Gość angelika bez kamyka
HAHAHA 3 RAY SZKOLE ZMIENIALA PRZEZ NAUCZYCIELI--BYLO SIE NIE PUSZCZAC PRZEZ OTOCZENIE-NIKT NIE GADA Z DZIWKAMI [zgłoś do usunięcia]diomendi diomendi@tlen.pl'; ja chodze do energetyka do 2 klasy Ale do liceum tam na profil socjalny..chociaz i tak ide na prawo albo na angielski na studia 3 razy szkol e zmienialam..ze wzgledu na otoczenie, nauczycieli..ale teraz wtej mi jest mega dobrze Wzrost 167 cm NA PRAWO KURWA IDZIE HAHAHAHA ANOREKTYKI NIE MAJA SPRAWNYCH MOZGOW

Gość angelika bez kamyka
WUJEK JEJ KASE WYSYLA mi sie teraz skonczyl ale czekam dopiero na pieniadze, bo wujek mi co miesiac wysyla na jakies drobne wydatki..wie teraz zastoj z kasa.. Wzrost 167 cm Waga początkowa 73 kg A TATUSIA WCIELO HEHE A CO ROBILAS GOSIU WUJKOWI ? TO SAMO CO NAUCZYCIELOWI? HAHA A DUZO CI WYSYLA? NA BLONNIK STARCZA?

Gość angelika bez kamyka
ON PISZE HERBTA PRZEZ CH NO JEDZ DO WUJKA ZROB TO CO ZAWSZE TEN TEGO WIESZ O CO CHODZI I WYSLE KASE HAHA .wogole kasy nie mam mam dola przez to..wszystko mi sie skonczylo..wujek zawsze 1wszego mi wysyla, al tym razem w tym miesiacu nie wyslal bo pojechal na urlop..kurccze.. nie wiem co to bedzie..nawet na fajki nie mam..gdyby nie moj to juz bym jadła jak swinka, bo jak papierosow nie mam to jem ..ale na szczescie on tez pali..a mama kupuje mi produkty.. takze jest okejka ;d tylko kosmetykow brak..i wlosy mi jasnieją bo nie mam kasy na farbe nawet a z natury jestem blondynką Wzrost 167 cm Waga początkowa 73 kg 12.03.12 --> 1 dzień diety 7

Gość angelika bez kamyka
PATRZCIE JAKA ZRYTA PSYCHA diomendi diomendi@tlen.pl'; ja naprawdę bardzo chce schudną..mam chwile załamania..ale wiem ze uczucie głodu jest tysiac razy lepsze niz uczucie przejedzenia..potem sa wyrzuty sumienia..płacz..nie chcetakiego zycia jak kiedys..

Gość zawsze wiedzialam ze
anorektyki maja zjechana psychike,,,bieda w chacie, stary odszedl bo nie bedzie z 4 idiotkami mieszkal romanas z nauczycilem bog jeden wie co ja z tym wujkiem laczy hehe zmieniala szkole nikt jej nie lubi i nie akceptuje to zaczela rzygac na swoj widok straszne to ale mozna polachac tak czy siak wklejaj dalej bo nie mam czasu calego czytac

Gość angelika bez kamyka
O PROSZE JAKA JEST SILNA PSYCHICZNIE HAHHA blond wenus : może zacznij sobie od wtorku ? SredniaJa tez zaczyna od wtorku, byo by wam razniej wkoncu jutro jeszcze 2 dzien swiat jutro ... hmm ile chcesz kcal jesc ? i jakie produkty ? Wogole wy sobie nie wyobrazacie jak bardzo boli mnie to ze nie moglam jesc na swieta...czuje sie ciągle gruba..schudlam 8 kg, a dalej jestem bardzo gruba..plakac mi sie chce ciągle..kryje to przed wszystkimi..dzisiaj poszlam sie przebiegnac..nie dalam rady, rozplakalam się.... wiem ze aby bylo widac musze jesc samo bialko.. i cwiczyc ostro... ale wymiotowac mi sie chce jak mam jesc ciagle bialko jest mi strasznie smutno... mama mi kaze jesc, nie chce przed nia chowac jedzenia.. mam takie strasznie wahania nastrojów..ale chyba bede musiala to robic..ona nirozumie ze przy tych 300 kcal ja i tak bardzo duzo jem chloopakowi tez nie moge powiedziec o tym jak sie czuje bo powie ze mam aoreksje..al przeciez nie jestem chuda wiec jak moge ja miec ? nie pije samej wody, wiec napewno na nia nie zachoruje..odczówam czasem uczucie głodu, wiec nie moge na to zachorowac... smutno mi okropnie..chyba nigdy nie bede mogła byc chuda... Wzrost 167 cm Waga początkowa 73 kg

Gość angelika bez kamyka
BRAT JEJ USWIADOMIL ZE SCHUDLA Z MIESNI HEHE PS KAZDE DZIECKO Z INNYM OJC Ale dziewczyny jedzcie wiecej białka.. ja od jutra wiekrzosc bialka bede jadla.. bo wydaj mi sie ze no dobra schudlam to 8kg ale schudlam z mięsni chyba..dlatego tluszczyk zostal i wogole... ogolnie u mnie deprecha.... ale nie deprecha w tym ze zaraz skoncze diete bo nie mam silnej woli..wlasnie silna wole mam przeokropnie...!!! tylko wydaje mi sie ze co z tego ze ja jem to 300 kcal.. dzisiaj juz 28 dzień mojej diety. to już równy miesiąc... i gdzie te kilogramy ze mnie zeszły ? ... EM TO PRZYRODNI BRAT

Gość angelika bez kamyka
SIOSTRA DIOMENDI CHCIALA SIE ZABIC HAHAHA TEZ ANOREKTYCZKA [zgłoś do usunięcia]diomendi diomendi@tlen.pl'; ŚredniaJa : jakich problemów ? ja wczoraj w nocy płakałam..bo moja siostra ta wychudzona, zjadla duzo tabletek, powiedziala ze sie bedzie zabijac, ciagle plakala, strasznie pijana byla, nie wiedzialam co mam robic... ale dzis juz siew uspokoilo, kocham ja i nie wiem co bym zrobila jakbym ja stracila No tak :* w piatek powinno mi pokazac 63 a moze 62 i bedzie mila niespodzianka tylko ze ja jestem nizsza od ciebie : a Ty malutka kiedy zaczynasz ostra diete ? nie mniejsze ilosci ? Wzrost 167 c

Gość angelika bez kamyka
HAHAHAHA A JA PYTAM CZY TO JEST NORMALNE ? [zgłoś do usunięcia]diomendi dziewczyny mam okropny problem !!!!! zjadlam dzisiaj 650 albo 700 kcal. !!!! chyba sie zabije..zawsze na 300 lecialam a dzisiaj ten dzien mi wszystko zawalil... 700 kcal... o 400 wiecej niz zwykle..masakra... przytyje ? dziewczyny jak myslicie czy ten miesiac poszedl na marne i juz nie bde chudla przez to z tyle zjadlam ?? co mam zrobic ?? pomocy !!!!!!!!!!!

Gość jak sie ciocia dowie
za co jej wujek kase daje to sie zdenerwuje hehe

Gość wierze wam
b czytam wlasnie jej topik-posrana dziewczyna z psychicznymi problemami

Gość uuuuuuuuu
kiepsko z nia i ona marnie skonczy-jesli jeszcze nie skonczyla

Gość O rany!!!!
Zapiszę sobie ten topik w ulubionych:-) Dawno się tak nie usmialam jak czytając to co wypisuje ta laska:-P

Wyślij mi jej zdiecie na e-maila, niezle dziwadlo z niej hahahahahahah poszydze, hahahahahha ;d;d;d weszlam wlasnie na jej topik, jakas masakra ;p ciekawi mnie jak wyglada hahaha mój mail to : agnieszka12341@onet.pl

Gość ja cie nie pikole
czytalam jej topik zenua

Gość i jak anorektyczka
nie wiedzialam ze laski sa teraz takie plytkie i psychiczne :p