sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Mam pytanie czy ktoś był na wakacjach w Kopytkowie ??? woj pomorskie Jeśli tak jakie są wasze wrażenia. My jedziemy z żoną i juniorem Miłoszem naszą przyczepą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyrektor wawryszewski. Napisano Lipiec 6, 2012 przyczepą będziecie mieli problem zajechać ,spróbujcie podpiąc samochód do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczkowa_mi 0 Napisano Lipiec 6, 2012 ja, wczoraj w porze obiadowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 6, 2012 żona już nie może się doczekać zajebiście okleiłem naszą skodę takimi seledynowymi naklejkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffhfhhhh Napisano Lipiec 6, 2012 Byłam, i polecam! Najlepsze wakacje, byłam tam "żukiem" i nie narzekałam. Sikaliśmy pod drzewem, kapaliśmy się w sadzawce, i kopytka- mniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 6, 2012 My jedziemy przyczepą nie jakimś żukiem. Mojej żonie kupiłem piekne wakacyjne sandały i kumpielowy kostium http://www.voila.pl/366/vryf7/?1 http://www.voila.pl/367/mluxr/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Wow kupiłeś sandały i kostium pod kolor ech plenerowa będzie robiła prawdziwą rewie mody hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffhfhhhh Napisano Lipiec 6, 2012 A co ty masz do mojego żuka?!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Nic moja żona kocha luksus ładne buty na wakacje kostium kumpielowy przyczepa z wygodami szybki samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 6, 2012 mezu.... jakis ty szczodry :) wyplata byla??? gdzie kasa?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sfrustrowany mąż plenerowej... 0 Napisano Lipiec 6, 2012 kochana zajmij się naszym juniorem. Takie sandały kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magłosia19283 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Boże kiedy nosiło się takie kostiumy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Plenerowa ale z ciebie materialistka. Chłop ci kupił takie ładne butki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 6, 2012 no ladne ladne, ale gdzie reszta? zajmowanie sie bachorem, chalupa, gary, szorowanie kibla to wszystko ciazka i wykanczajaca praca i do tego ujma na honorze kobiety wyzwolonej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach