Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bridget_-jones

jest ktos z wiesbaden i okolic?

Polecane posty

Gość dojczerałspolen
A gdzie leży ta wieś Baden? Może brakuje Tobie drugiej połówki, kogoś, kto by Cię wieczorem przytulił, pocałował, kogoś, z kim mogłabyś porozmawiać?

Gość dojczerałspolen
To zostanę Twoim najlepszym przyjacielem. Zdradź jakie tajemnice posiadasz - jak je poznam, to będę zakwalifikowany jako Twój najlepszy przyjaciel :)

Gość KIKA_A
Cześć ja również przeprowadziłam się niedawno do Wiesbaden i chętnie poznam nowe osoby więc jak chcesz możemy nawiązać kontakt pozdrawiam

Gość Ja jestem ,
z Baden Baden , upps sorry z Saltsjobaden .

Gość taka jedna z okolicy
ja jestem z wiesbaden :)

Gość KIKA_A
To dawać tu jakiś kontakt koleżanki, spikniemy się na jakiś spacerek, mail do mnie : stokrotka11a@o2.pl pozdrawiam

a moze gg? 1682873

podbijam

gdzie ci polacy z tej okolicy :)

Gość limburg -ona
witam a ja szukam chlopaka ;)

Nowy Portal dla POLAKÓW mieszkających w Niemczech Ermito.eu - Odwiedz nas i bądz z nami! Zapraszamy wszystkich na nasz portal Ermito. Codziennie nowe wiadomości z Niemiec, oferty pracy, poradniki dla osób pragnących tam zamieszkać. Oprócz tego przepisy na pyszne dania, porady zdrowotne i interesujące artykuły na każdy temat. Na forum czekają nowi znajomi, zgrana paczka ludzi oczekujących na Ciebie . Zapraszamy

Nowy Portal dla POLAKÓW mieszkających w Niemczech Ermito.eu - Odwiedz nas i bądz z nami! Zapraszamy wszystkich na nasz portal Ermito. Codziennie nowe wiadomości z Niemiec, oferty pracy, poradniki dla osób pragnących tam zamieszkać. Oprócz tego przepisy na pyszne dania, porady zdrowotne i interesujące artykuły na każdy temat. Na forum czekają nowi znajomi, zgrana paczka ludzi oczekujących na Ciebie . Zapraszamy

Gość kami222
hejo ja tez z limburga ;)

czesc dziewczyny z Wiesbaden ma ktos z was wyskoczyc na jakiego drinka uzywajcie zycia bo zycie jest krotkie nie tylko praca praca pozdrowionka dla wszystkich polakow trzymajmy sie razem ...!!!!!

Gość Ania Tomaszów
Witam. Mąż za rok planuje wyjazd do Wiesbaden. Nie mamy konkretniej pomocy poza jednym jego znajomym który obiecał pomóc pozałatwiać formalności i znaleźć lokum. Mąż ma zamiar dozbierać do 5000 Euro i zabrać mnie z synkiem 6 lat. Plan jest by syn rozpoczął naukę w szkole od 1 klasy już w wiesbaden. Czy można liczyć na Waszą pomoc w razie gdyby poszło coś nie tak? Chodzi mi głównie o pomoc na początku z pracą (jakąkolwiek) Nie znamy języka wcale, a dopiero zaczniemy się uczyć. Chodzi nam tylko by się gdzieś załapać i utrzymać. Nie chcemy wracać do polski. Pozdrawiam Wszystkich Rodaków Ania