Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdenerwowana1111

guzek na piersi

Polecane posty

jakiś czas temu wyczułam guzek na piersi, zrobiłam usg piersi, lekarz powiedział że wszystko ok. Minęło pół oku i wydaje mi się, że guzek się powiększył :( denerwuję się :(

Gość arterlinka
to koniecznie zglos sie znowu do lekarza i do upadlego pros o konkretne badania. teraz ciagle sie slyszy o olewce lekarzy... moj dziadek zmarl bo pierwszy lekarz powiedzial ze wszystko jest ok a on mu ufal z tym ze zmarl dwa miesiace pozniej i sekcja wykazala raka pluc. nie bagatelizuj tego

Gość arterlinka
no ja wiem to zrozumiale ze sie boisz. im pozniej tym gorzej. w koncu to sprawa zycia wiec lepiej isc i albo rozpoczac leczenie albo jesli sie okaze ze wszystko ok juz sie tym nie zamartwiac;)

Gość nie lubie nikogo:)
tabletki to powinny zmniejszyc raczej. Nie stresuj się aż tak bardzo. Większosc tych guzkow to tłuszczaki, włokniaki czy zwykle torbielki. Ja tez mam kilka torbieli na piersiach, robie usg co pol roki i co badanie to inne wymiary, raz sie zwiekszaja, raz zmniejszaja ... nie przejmuje sie

Gość jsnaj
Ja też mam. Jedno usg i diagnoza włókniak. 3 miesiące później kontrola u innego lekarza. Potwierdzenie diagnozy ale dla 100% pewności robię biopsję. Idź i się nic nie martw na zapas.

mi lekarz na badaniu usg które robiłam w grudniu powiedział, że wszystko ok .. ale wybiorę się do kolejnego, bo wydaje mi się że teraz guzek jest większy

Gość arterlinka
idz do innego i popros o inne badania. usg wszystkiego nie wykaze. pojdziesz przekonasz sie ze jest ok i nie bedizesz sie musiala martwic

Gość Małaa 29
Lekarz powiedział ci że ok? A jak wytłumaczył ten guzek? Powiedział co to jest? Jeśli nie to zmien lekarza i jeśli okaże się że ok jest to niech wytłumaczy co to za guzek. Może to nic groźnego, zmien lekarza i nie martw się na zapas

Gość zalamana1111
powiedział, że to taka zmiana