Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfojngog

Kobietki, zaczepiają Was faceci na ulicy?

Polecane posty

Gość kfojngog

?

Gość kfojngog
ja mam taką manię, że wracając do domu w nocy straszę wszystkie koty trzaskając klapami smietnikowych kontenerów

Gość zarumieniona____________
ja miałam sytuację jak mnie koles zaczepił w autobusie albo jak rowerkiem jechałam;). a skąd te pytanie wogóle?

Gość hhgfd
Zaczepiają mnie czasem żule. Większość dziewczyn się czymś takim oburza, ale mnie to sprawia przyjemność, przeważnie to są miłe, kulturalne teksty typu "o, jaka ładna pani". :P A tacy "normalni" faceci nie.

Gość informatyczka88
Mnie zaczepiają w biały dzień...

Gość kfojngog
Podstępna_kuciapa - A w gdzie tak?

Gość Przyst.Lbn
Kobiety się za bardzo wstydzą żeby zaczepić facetów-doświadczenia tylko ze wschodniej Polski skąd pochodzę, jednak zdarza się bardzo rzadko że ocierają się piersiami, albo zadadzą głupie pytanie typu: czy ten autobus jedzie na dworzec pks?,czy są w lbn bilety czasowe?- Mimo iż doskonale wiedzą że tak jest:D!

Gość gość
Ja jestem bardzo często zaczepiana, mam 19 lat i zaczepki z reguły pochodzą od osobników przekraczających 30 i starszych, najczęściej jestem zaczepiana na wakacjach, gdy jestem bardzo opalona, na dodatek mam prawie blond włosy od słońca,poza tym jasne, duże oczy i pełne usta, niby nie chodzę w krótkich spódniczkach i spodenkach, bo po prostu nie mam idealnej figury, preferuję leginsy i tuniki, ale mam taki typ figury, że nie mam dużego biustu i wypukłego brzucha, za to mam takie masywne uda, okrągły tyłek i szerokie biodra, u rówieśników nie mam powodzenia, bo preferują szczupłe i długonogie dziewczęta, ale jak jest lato, to ze swoją karnacją i figurą wyglądam po prostu jak Kubanka, faceci w takim już raczej dojrzałym wieku najwyraźniej też mają takowe skojarzenia, i tu ich tok myślenia moim zdaniem przedstawia się następująco: "Ooo, ale ma fajne bioderka, a tyłek też taki konkretny. Niech no się przyjrzę... Ale ona jest opalona, jak nie Polka. A jaką ma niewinną buźkę, a jakie oczy. Ciekawe, czy jest dziewicą? Chyba ma trochę więcej niż 18. 19 już można... Wydaje się mieć temperament, taka Kubaneczka. A zaczepię, co mi tam" Dam sobie rękę uciąć, że mają podobne myśli, skoro dostaję same propozycje z podtekstem erotycznym :P Od razu spławiam, nie wdaję się w żadne dyskusje, chciałabym, aby zwrócił na mnie uwagę jakiś normalny facet, przed 30-tką, niebędący erotomanem :)

Gość doradori
mieszkam sama w nowym miejscu sa ta grupki chlopakow i mnie czasem zaaczepiaja,zastawia droge za buziaka , cos pokazac dac fanta, komentuja o mnie ze szczególami oczywiscie sex... ubior itp.czasem sie boje, czasem mam dreszcze...

Gość gość1990
Po co faceci mają zaczepiać kobiety? Większość dziewczyn już kogoś ma, a nawet jak nie ma to i tak takie zaczepi kończą się jakimś odburknięciem ze strony kobiety lub całkowitym olaniem faceta.

Gość gość
na kafe wszystkie sa zaczepiane, a dlaczego tego nie widac na ulicach? Jeszcze nigdy nie widzialam, aby jakis facet zaczepil kobiete, nawet super laske...

Gość gość
Czasami tak , często się też oglądają... A najczęściej to jakieś grupki np trąbią z samochodu jak przechodzę czy coś komentują, ale jakoś mi to nie imponuje

Zdarzyło się parę razy. Np takie w przeciągu ostatniego pół roku... kiedyś dwóch facetów podeszło do mnie i jeden zaczął opowiadać, że ileś lat temu był na koncercie w Stanach, a potem zaprosili mnie na domówkę. Albo kiedyś szło dwóch chłopaków i jeden na głos powiedział "chciałbym mieć taką dziewczyne" po czym chciał mój numer tel.

Wiele razy, większość to raczej podteksty erotyczne. Zaczepiają mnie zarówno starsi mężczyźni, jak i moi 17 letni rówieśnicy. Nie raz, idąc ulicą, słyszę "ale fajny tyłek" itp. Nawet raz, mając ze 14 lat, usłyszałam od (na moje oko oczywiście) dwudziestoparoletniego chłopaka tekst "ale bym Ci ciipe lizał" :o Nie wszystkie zaczepki oczywiście kręcą się wokół jednego.

Gość gość
Mnie nikt mnie zaczepia,tylko czasami żuliki sie o cos pytaja,co najdziwniejsze nie widzę żeby super lasek ktos zaczepiał na ulicy jak juz to zawsze żuliki.

Gość gość
Ja też nigdy nie widziała,żeby ktoś kogoś zaczepił.Dużo ładnych dziewczyn na ulicach,ale nie spotkałam się z czymś takim .

Gość goniuniarść
mnie zaczepiaja : / roznie w zyciu mialam, ale obecnie to jak jezdze na rolkach albo rowerze i idzie grupka mieszana takich ok 18latkow, to zawsze jakis chlopak z tej grupy mowi cos w stylu "czy uwaza pani ze ladny mamy dzien" ? albo "zlapie pania !" jak zjezdzalam ze wzniesienia - jaja sobie robia ale czasami nie wiem, czy z sympatii czy dlatego ze smiesznie wygladam ? Ktos, cos, co to znaczy ?

Gość paulina

tak zaczepiają, jak dochodzi do nieprzyjemnej sytuacji to się ich pytam czy chcą zobaczyć jak stawiam dużego śmierdzącego kloca.