Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulibilla

on mnie już nie kocha...

Polecane posty

Gość przyjaciółka co ma serce
Dużo....

Gość ulibilla
macie już dzieci?

On ma swoje i ja mam swoje. Dorosłe.

Gość Wiesz, sa ludzie co tak sie
lubia bawic kobietami. Wiesz jak wygladaly jego poprzednie zwiazki? Zdradzal? Masz dziec i?

Gość ulibilla
a jakby napisał smsa to czytać czy kasować natychmiast, jak zadzwoni to odbierać czy olać? Ale ona chyba nie zadzwoni już. Boże jak bardzo mi źle

Gość ulibilla
nie mamy dzieci, a jego poprzednie związki.. cóż nie rozmawialiśmy o przeszłości i związkach wiele

Gość Wiesz, sa ludzie co tak sie
Nie pytalam czy macie ale czy Ty masz. Z ciekawosci. Bardzo Ci wspolczuje, bylam w identycznej sytuacji, po 6 latach doszlam do siebie, a teraz jestem w Twoim wieku i tez szykuje mi sie rozstanie. ale to dlatego, ze obceny partner sie zmienil pozdrawiam

Gość haljajsl
ulibilla postaw sobie pytanie i daj odpowiedź - jakby chciał wrócić czy taka sytuacja pójdzie w niepamięć? są rzeczy które wiszą nad człowiekiem i nie dają spokoju co do tych imprez integracyjnych - jeżdżę na takie i nadziwić się nie mogę łatwości nawiązywania bliskości na jedną noc

Ja ci powiem co zrób. Nie zechcesz to nie posłuchasz. Jak napisze czytaj tylko nie odpisuj. Jak zadzwoni odbierz. Tylko rozmawiaj spokojnie bez tragizowania. Facet zgłupieje i pomysli że może jednak nie był dla ciebie naj skoro jestes taka spokojna po jego odejsciu. A to zmieni trochę jego myslenie.

Gość ulibilla
to ja już mam pewność co tam sie wydarzyło. A jak będzie dzwonil choć pewnie nie będzie to odbierać?

Gość ulibilla
przyjaciółka co ma serce czekam jak głupia na jego telefon, ale wiem że rozryczę się gdy go usłysze

Nie rycz! bądż dzielna!

Gość Antonio de
do ulibilla a jak wam było w seksie...?

Gość haljajsl
idź jutro na jakąś siłownię, pochodź na bieżni, na aerobik, na basen, da chwilę wytchnienia, mi daje, może taka korzyść z tego będzie że kształty poprawię

Gość ulibilla
korci mnie, żeby mu napisać smsa czo czuje albo maila, ale powstrzymuję się, on ma mnie w dupie być może nawet przeprowadził się do innej i dobrze sie bawi

Gość haljajsl
jak zadzwoni to kilka głębokich wdechów, i zachowaj spokój, nie becz :)

Nie pisz, nie dzwoń.

Gość bla ble
koleżanko nie martw sie , tez kiedys przeżyłam takie rozstanie ,było przejebane ale czas leczy rany, czeka Cie teraz ciężki czas ale wszystko Ci przejdzie !!! i znajdziesz kogoś innego !!!! Miałam tak samo jak Ty i żyje i kocham od nowa !!!! Tak jak Ci radziła dziewczyna wcześniej , nie siedz sama idz do ludzi do parku pogadaj na skype z kimś nawet z kims obcym zajmuj czas zebyś nie miała go na myslenie , zebys była w nocy tak zmeczona ze tylko do łóżka i padasz !!! Nie łam się wytrzymasz to a jego olej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak! Olej go!.

Gość bla ble
przyjaciółka dobre rady daje, pewnie to samo miała..

U mnie była ta różnica ze to ja chciałam odejść. Ale pisał, dzwonił, cierpliwie dzień po dniu..... i boże jaka ze mnie słaba kobieta. Jestem stara baba ( chociaz jeszcze niezła ze mnie laska) ale zakochana jak nastolatka.

ulibilla, pisz tu jak najwięcej. Takie pisanie to dobra terapia. Będę tu zaglądała. Dobranoc.

Gość ulibilla
dziękuję Wam bardzo, to cudownie miec takie wsparcie i mieć kogoś kto rozumie. Chcę teraz by czas szybko mijał chcę się już wyleczyć, najgorsze jest czekanie... za dwa tygodnie mieliśmy jechać razem na urlop, on wysłał kasę żeby zarezerwować miejsce więc pewnie pojedzie z kimś innym tam gdzie my mieliśmy. Jestem załamana. Jak on mógł tak postąpić ze mną. Najgorsze jest to, że każdy sms każdy dzwonek przyspiesza mi bicie serca, mam nadzieję że to on. Ale nie odezwie się... może to i lepiej. Zranił mnie bardzo

Gość ulibilla
i co ja mam teraz zrobić z urlopem? odwołać go, sama nigdzie nie pojadę, a po co mi siedzenie w domu. Szukałam czegoś o wczasach dla singli, może pojade na coś takiego :) słyszałyście o czymś takim? zdaje to egzamin?

Gość Kryska z Dabrowy Gorniczej
Pewnie, ze tak! Kobieto, nie zastanawiaj sie tylko jedz na grupowa wycieczke rowerowa albo na jakas wedrowke. Albo do jakiegos klubu wakacyjnego dla singli. Albo moze na jakis podstawowy kurs zeglowania? To zupelnie skieruje Twoje mysli na inne tory i moze poznasz fajnych ludzi. Z innej paczki, to nie buduj calego swojego zycia na facecie. Udany zwiazek to tylko czesc zycia, powinnas zawsze pielegnowac kontakty ze znajomymi, rozwijac wlasne zainteresowania i zycie zawodowe. Wtedy ewentualnie rozstanie to nie az taki dramat. I wez puknij sie w glowe kiedy nachodza Cie takie mysli, zeby do niego pisac sms o tym jak sie czujesz. On wie jak sie czujesz a ze ma Cie za nic to juz pokazal tym w jaki sposob sie rozstal. Chcesz tak w zyciu po kazdym jego wyjezdzie sie zastanawiac czy znowu sama zostaniesz? A pies go tracal! :) Jedz gdzies koniecznie sama. Zapisz sie na jakies miedzynarodowe portale randkowe i szkol jezyki obce :) Miedzynarodowe bo tam 34 lata to zaden wiek. Uwazaj na jakis dupkow, ale moze spotkasz kogos ciekawego. Jakby facet sie ze mna w taki sposob rozstal to pocielabym mu opony w samochodzie! :) I pomalowala sprayem samochod piszac na szybie z tylu z jego numerem telefonu dla randkowego portala homoseksualistow :) Tak, tak, wiem, ze wszyscy szlachetni i w zemste nie wierza. A ja tak! Don't get sad, get even! :)

Gość bkvhln
wiecie co....dlaczego faceci odchodza pomimo tego,ze sie staralyscie. oni sa znudzeni jak dziewczyna jest za dobra, oni lubią polowac, zdobywac, lubia byc trzymani w niepewnosci a wy juz zostalyscie złapane,wiec....niestety taka jest prawda - tylko dystans moze pomoc. na facetow nie dzialaja slowa,lecz brak kontaktu....

Gość haljajsl
ja też mam problem z urlopem, plany wzięły w łeb niestety, a humoru na samotny wypoczynek póki co nie mam na facetow nie dzialaja slowa,lecz brak kontaktu.... - to mądre słowa, chociaż dają może niepotrzebną nadzieję, no i trudne do zrealizowania

Kryska , popieram w całej rozciągłości....

Gość bkvhln
Jezeli kobitki zajmiecie się własnym zyciem, hobby, facet zobaczy,ze nie jest niezastąpiony- to moze troche uderzyc w jego ego- to dobry sposób by wyjsc z calej sytuacji z twarzą...cos o tym wiem, bo sama ciezko przezywalam zawod miłosny :/