Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

Myję się co 2 tygodnie, jak to zmienić?

Polecane posty

Gość lewap

Prosze o potraktowania serio pytania. Ja po prostu nie lubię się myć, żeby nie powiedzieć nie cierpię, potrafię przejść parę km do sklepu, przejechać rowerem, ale myc się nie lubię. Nie znoszę tego zimna po wyjściu z wanny i w ogóle mycia, tyle to trwa :o i bez tekstów, że pewnie śmierdzę itp. Nic bardziej mylnego. Od dziecka tak się zachowuję i moje ciało jest przyzwyczajone, a poza tym codziennie jakbym miał się myć jakie to koszta.

Gość vsevw
napewno smierdzisz.. tylko twoj nos juz sie przyzwyczail do twojego przykrego zapachu ktory czuja inni ludzie.. :o mam taka kumpele ktora sie w ogole nie myje co tydzien.. zawsze od niej jedzie, wszyscy sie z niej nasmiewaja a ona sama nie widzi problemu..

Gość gurlika
miałam takiego chłopaka, mieszkaliśmy razem i ja go goniłam do łazienki a on jak dziecko jęczał, że nie chce się myć, często siedziałam na kibelku i pilnowałam żeby się mył, masakra ale on też mówił, że mu zimno itd. nic się zmienił jak byliśmy te 1,5 roku razem to ciągle musiałam go zmuszać także już współczuje twojej przyszłej kobiecie (jeśli w ogóle znajdziesz) bo ja to po prostu głupia byłam:)

Gość gurlika
a co ci poradzić, spróbuj myć się regularnie, najpierw co 3 dzień, potem co drugi, później co dzień, już 2 razy na dzień bym od ciebie nie wymagała...nawyk kształtuje się przez 21 dni więc myj się:)