Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

Dlaczego polacy tak bardzo nienawidza żydów?

Polecane posty

Gość lewap

Nigdy nie słyszałem, by polacy nienawidzili np. chorwatów , niemców i rosjan wiadomo zdarzy się, ale NIE NA TAKĄ SKALĘ jak właśnie żydów. Dlaczego jak ktoś żydem, to boi sie przyznać do tego? Strasznie mnie to wkurza, nawet kumpel cygan jak rozmawiałem nie ma tak, ale żydów to nikt nie lubi...nie rozumiem tego. Co takiego zrobili? Już za sam wzgląd na to, iż Jezus był żydem powinniście jakas odrobine szacunku dla nich okazać. Podajcie proszę WSZYSTKIE powody myślników co takiego zrobili, że się ich nie lubi? Przecież to oni byli ofiarami II wojny światowej, zawsze jak pytam o to ktoś odpisuje paroma zdaniami. Na łatwiznę idziecie :) normalnie byście podali w punktach, ale przypuszcza, że tych jest niewiele i stąd bezsensowne posty.

Gość CAŁA PRAWDAaaaaaa
bo są bogaci a polacy są zawistni 🖐️

Gość hhhjjhjhhj
którzy Polacy? tacy typu wuj Zdzichu z Końskowoli który jedzie po Żydach u cioci na imieninach itp? albo jakiś anoniomowy nick z netu? a może kibole którzy "żydami" nazywaja kiboli wrogiej drużyny? bo jakoś nie spotykam sie na co dzień z wyrazami jakiejś szczególnej niecheci do Żydów:o

Gość ludzie opamietajcie sie.......
nie mam, kompletnie nie mam nic do zydow, ogolnie jezeli mam co do drugigo czlowieka, to tylko i wylacznie przez jego zachowanie, nie mozna grupy spolecznej wrzucic do suflady i o wszystkich myslec tak samo.

Gość Adamo...
Bo to są polskie głupie stereotypy bo dziadek z babcia nie lubili żydów rodzice nie lubili żydów to ja tez nie będę lubił żydów ja tam do żydów nic nie mam ale jak komuś brak rzeczowych argumentów to wyskakuje zaraz żydem takie polaczkowe durne myślenie. Cenie i doceniam żydów za to ze potrafią sie integrować walczą całym fanatyzmem arabskim bo tam jest to największe zakorzenione zło bo żyd kochający życie nie wsiądzie do autobusu czy nie wejdzie do kawiarni pełnego ludzi by się wysadzić w powietrze przy okazji zabijając i raniąc wielu nie winnych ludzi ta jak to robią fanatycy arabscy czy islamscy bo tam maja wypranie mózgi od dzieciństwa poprzez nienawiść do drugiego człowieka

Gość jasne, ze sie nie wysadzi
ma od tego swoich pozytecznych idiotow na wszystkich frontach : )

Gość 2 powody
"Nasza rasa jest Rasą Panów. Jesteśmy świętymi bogami na tej planecie. Różnimy się od niższych ras tak, jak one od insektów. Faktycznie, porównując do naszej rasy, inne rasy to bestie i zwierzęta, bydło w najlepszym wypadku. Inne rasy są uważane za ludzkie odchody. Naszym przeznaczeniem jest sprawowanie władzy nad niższymi rasami. Nasze ziemskie królestwo będzie rządzone przez naszego przywódcę za pomocą żelaznej pięści. Masy będą lizać nasze stopy i służyć nam jako nasi niewolnicy" -- Menachem Begin, premier Izraela, laureat Pokojowej Nagrody Nobla. Knesset 1982 "Więcej niż 3 mln Żydów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Żydów. Nigdy na to nie zezwolimy. Będziemy ich nękać tak długo, dopóki Polska się znów nie pokryje lodem. Jeżeli Polska nie zaspokoi żydowskich żądań, będzie publicznie poniżana i atakowana na forum międzynarodowym." -- Israel Singer Dnia 19 kwietnia 1996r. na Swiatowym Kongresie Żydów Amen 🖐️

Gość 2 powody
"Zabawne, że pruski generał von Moltke napisał kiedyś książkę o Polsce - to był wczesny XIX wiek, jeszcze nie czas nacjonalizmu. I wiecie co napisał? Że w polsce jak w żadnym innym kraju panoszą się żydzi. I opisał ich jak sektę, brudasów, bez żadnego produktywnego zajęcia, produkujących dzieci jak murzyni w trzecim świecie"

Gość 2 powody
i co? żydofilom przeszła już ochota na pogawędkę? :D

Gość henryk z piławy
żydzi nigdy nie przestaną mnie zadziwiać. szczególnie syjoniści (np. cytaty wesołków z postu "2 powody") ortodoksi np. taką wypowiedzią by się brzydzili. to jest najdziwniejszy rozłam ideowy w narodzie żydowskim- laiccy właściwie nacjonaliści z z hasłem "wielki izrael", tradycyjnie trzymający łapę nad polityką izraela i koordynacją w diasporach, a z drugiej religijni ortodoksi, którzy tamtych uważają za bezbożnych odszczepieńców, a siebie za jedynych słusznych synów Dawida. hmm. wieczny cyrk. słyszeliście o tej ostatniej aferze w Izraelu? 3 ortodoksów napisało na ścianie ważnego instytutu naukowego tekst w deseń "ojcowie izraela współwinni śmierci 6 mln żydów w holokauscie", zostali zatrzymani przez policje. ale bajzel.

Gość Darek...
IX wieku nie było Polski polska była pod zaborem wiec niech sobie pisze pruski generał kto miał wtedy stanowic prawo wiec sie panoszyło jak piszesz wsród zydów brud dopiero jak powstała Polska to zesmy z tym całym inwentarzem zydowskim przyjeli ich bo co mysmy mieli robic po prawie 130 letnej niewoli były wazniejsze sprawy organizacja panstwa polskiego walka z bolszewizmem potem ze wszystkim jednej strony niemcy hitlerowskie a w plecy nóz nam wbili towarzysze radziecy ta cala hołota

Gość do Żydów nic nie mam
Matka Boska też była Żydówką, i do Niej modlą się katolicy. Ba, nawet pieszo do Częstochowy na pielgrzymkę poginają pokłonić się przed cudownym obrazem Żydówki.

Gość ebusia
a wypożyczony barak drewniany z niemieckiego obozu w Auschwitz nadal jest w USA , termin zwrotu baraka już dawno minął, ponad dwa lata temu Żydzi amerykańscy poinni oddać ten barak ale widocznie tak bardzo się Żydom w USA spodobał, że podobno w tym baraku śpią uważając za swoje , polubili spać na drewnianych pryczach :)

Żydów? To głupota... bezmyślnie malują na ścianach... Choć kiedyś - tzw. żyd kojarzył się z lichwą (tak jak dzisiaj provident)... niestety... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Jeśli Ci się spodobają... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... ...stosunkowo udanej nocy :)

Gość ebusia
natomiast bardzo mnie to ciekawi obserwując działania Żydów w USA i w Izraelu dlaczego co chwilę Żydzi czepiają się Polski i Polaków, dlaczego co chwilę wobec Polski mają jakieś roszczenia ? że co , czy Polacy coś zabrali Żydom a może coś ukradli i musimy oddawać jakieś majątki Żydom ? a dlaczego Żydzi nie czepiają się Niemców, dlaczego Żydzi nie czepiają się pani 'anioł' Merkel , jakoś nie słychać aby Żyd się z Niemcem kłócił o majątek z dziada-pradziada , chyba wiem o co chodzi, wrogiem Żyda był i jest Polak i Żyd nie daruje Polakowi nigdy , ale dlaczego Żyd się mści na Polaku to tego nie rozumiem ?

Gość II wojna swiatowa
niemcy okradali zydow i zabijali a cale ich majatki przewozili do niemiec, ale widzicie co sie na tym swiecie dzieje, po tylu latach nagle sie okazuje ze to my zabijalismy i to my okradalismy i w ogle szkod ze niemcy nas z dymem nie puscili. Czego Ci z Izraela od nas chca? Do dzis dnia Niemki nosza pierscionki po ich zydowskich przodkach, ale przez polska durna polityke nas mozna oczerniac,a niemcom nic nie mozna wygarnac bo to silny ekonomicznie kraj, a z takim lepiej nie zadzierac. Za 50 lat chyba bombe na nas spuszcza i bedzie po tych 'niedobrych' polakach, zlodziejach, pijakach i mordercach

Gość co ta ma byc
otóż to. poza tym większość majątku po-żydowskiego zostało przecież w polsce, za odrą nie czuć takiej potencjalnej kasy jak u nas..

Gość II wojna swiatowa
sama mam sasiadke zydowke co to kamienice odzyskiwala, za czasow wojny zajmowali ja nielcy, ale oczywiscie ostatnimi mieszkancami byli polacy wiec to my jestesmy tymi najgorszymi. To my jej rodzine spalilismy i dzidkom zlote zebo powybijalismy. To jest smutne ze Zydzi tak malo wiedza sami o sobie, tzn nie wiedza kto ich okradal i zabijal

Gość ebusia
jaki żydowski majątek pozostał po Żydach w styczniu 1945 roku w Polsce ? prawie 99% tego co Żydzi w Polsce stworzyli zostało zburzone i spalone przez niemieckie bombowce , spalona gleba co można było uratować to Polacy po zakończeniu wojny odbudowali wysiłkiem całego narodu , a od wielu lat Żydzi podstawiają jakieś staruszki , które mają 150 lat i przedstawiają papiery (lewe) że ta fabryka w Łodzi albo kamiennica w Łodzi należy do wnuczki, jako prawomocnej do majątku z siódmego pokolenia , tak naprawdę podstawione osoby oczekują odszkodowania za utracony majątek , który został zniszczony przez niemieckie bomby, czyli znowu winny jest Polak i Polaka należy ukarać finansowo , żenada :(

Gość jejejejeee
W każdym narodzie są kanalie. Osobiście w pracy na co dzień widzę jak kuple wynoszą z pracy cienkopisy, ołówki, żarówki, papier toaletowy, wszystko co się da wynieść, więc jakby mogli ukraść kamienicę to chęnie by to zrobili. Mój kolega prawie wylądował na ulicy bo miał taką trudną sytuację a jego wujek, mieszkający 100 m dalej w wielkiej willi, mając kasę na samochódy za 2 00 000 nie pomógł mu w niczym jeszcze chciał wykorzystać, czyli oferował mu ciężką pracę za grosze. Tacy są Polacy

Gość ebusia
nie wiem co tym młodym Żydom odwiedzającym Polskę wklepują do mózgownic ale tak myślę, że otrzymują zdrowe pranie mózgu aby nienawidzić Polaków i po powrocie do Izraela na piśmie zdają relacje co w Polsce widzieli i w jakich miejscach byli obrażani przez Polaków, to jest działanie celowe nauczycieli i dowódców aby wobec Polaków wzbudzać agresję , tak to wygląda i młody Żydek jest nafaszerowany emocjami i krew się gotuje aby się zemścić na Polaku za całokształt , dlaczego Żydzi na lotnisku Okęcie mają swoją ochronę i za tę ochronę płacą ? Oczywiście płacą za ochronę, ponieważ boją się Polaków , takie mają pranie mózgownic ! a gdy wracają z wycieczki i zobaczyli niemieckie obozy w Polsce w Auschwitz to nawet nie wiedzą o tym, że miasto Oświęcim pięknym miastem jest z ładnym zamkiem na wzgórzu i rynkiem , gdzie Żydzi mieszkali , dla Żyda tylko obóz zagłady jest najważniejszy i koniec wycieczki , jeszcze Brzezinka i powrót na lotnisko naprawdę nie wiem, gdzie Oni łażą ale gdy widzę tych ortodoksyjnych na lotnisku Okęcie , którzy wyszli akurat z autokarów to są brudni i śmierdzący, capią na kilometr, buty wybłocone mają w jakimś góównie i żaden nie wyczyści , tak wyglądając i płacąc za ochronę przechodzą do rekawa i wchodzą do swojego żydowskiego samolotu pozostawiając za sobą smród :(

Gość plwoewewew
gdzie można spotkać Żydów, chętnie bym jakiegoś wyrwała?

Gość ebusia
jutro zadzwoń, dzisiaj Żydzi świętują

Gość żyd_przyszywany
prawda jest taka że narodowość żydowska po wojnie stała się jeszcze bardziej zorganizowana i bardziej niedostępna. Taka jest niestety prawda i jak sami widzicie żydzi teraz dążą do opanowania jak najwiekszej ilości ważnych dla państwa instytucji bez których państwo nie może prawodłowo funkcjonować. Ten precedens widoczny jest nie tylko w Polsce ale również i na całym świecie. W tym wsztystkim najlepsze jest jednak to że żydzi są niesamowicie dobrze zorganizowani i nie dopószczają nikogo kto nie jest żydem do swoich kręgów. To sie teraz zaczyna robić jak sekta która ma za cel .... hmmm chyba nikt oprócz nich nie wie co jest i celem. A wiecie jak działają żydzi ? Dostają się do firmy gdzie widzą że są możliwośći oszustwa. Najcześciej żyda dzisiaj spotka się w finansach oraz są bardzo mocni w IT dlaczego ? Odpowiedz jest jasna. Finanse robią bardzo kreatywną księgowość i pranie mózgu właścicielom firm a IT czówa nad tym żeby nic nie wyszło na jaw. W takich grupach zorganizowanych naprawdę cięzko jest cokolwiek udowodnić mimo nawet tego że ma się dowody w postatci nagrań czy logów. Sam przez to przechodziłem wiec dokładnie wiem jak oni działają i jako Polak powiem jedno. Nie podoba mi się to ponieważ żyd uważa sie za naród wybrany i niestety ale nastają w polsce takie czasy że mimo tego iz mamy demokracje kraj został opanowany i rządzony przez żydów którzy za nic mają Polaków. I nie mówcie mi że się mylę skoro majątek Polski jest ciągle wyprzedawany tylko że jestem ciekaw czy kiedykolwiek ktoś z was zastanowił się co to będzie oznaczało w dłuższej perspektywnie ? Moze nie my ale na pewno nasze dzieci to odczuja i bedzie tak jak dawniej czyli JAM PAN I MAM SWÓJ KRAM A TY JESTEŚ TYLKO MOIM SŁUGA. Myślicie że dlaczego żydzi uważają się za naród wybrany czy wiecie co to oznacza ? Dlaczego Hitler chciał wyniszczyć żydów ? Odpowiedż jest prosta i to bardzo. Hitler po tym jak zmarła mu matka ( żyd był jej lekarzem ) żył na ulicy bardzo blisko z żydami. A wiedzie dlaczego ? Bo chciał dokładnie poznać co żydzi myślą jak się zachowuja itd . Naród żydowski jest niestety jak szarańcza nie dba o nic i o nikogo jak tylko o samych siebie i dlatego oni tak mocno ze sobą trzymają ze inni nie mają szans z nimi w walce o sprawiedliwość. Żydzi na bierząco wymyslają historie a celu potwierdzenia faktów wszyscy idą za jednym jak czyli krótko mówiać jeden za wszystkich wszyscy za jednego i to ma dokładnie odzwierdziedlenie w ich narodzie i tego sie twardo trzymaja. I nikt mi nie powie że jest inaczej !!!

Gość Oszto2424
Bo żydzi zawsze mieli dużo kasy , a poza tym nie chetnie pomagaja innym tylko innym zydom , maja duze wplywy , poza tym jest taki stereotyp ,że żyd jest wredny i skapy