Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeIsWe

Coo? zerwala ze nim dla mnie???

Polecane posty

Gość HeIsWe

Historia troche dziwna no ale sporo takich:) Wiec zaczne moze do tego ze w gimnazjum bylem takim troche odlutkiem, w mojej klasie zawsze bylo paru cos sie potrafili ze mnie smiac. Wtedy bylo bardzo ciezko mojej rodzinie, ojciec rozkrecal biznes ktory upadl, zylismy od kreski do kreski. Nie mialem kasy na wycieczki, ubrania..to byl kolejny umaw dla nich, ze przyszedlem w koszulce 2 dni z rzedu i takie tam. Na szczescie mojej rodzinie udalo sie i z biednych ludzi stalismy sie milionerami(nie wazne jak). Stac bylo rodzicow na studia zagraniczne, drogie samochody itd. Dziewczyne X poznalem jeszcze w....przedszkolu:) z tego co mowila to zawsze walowalem jej kompocik(chociaz tego nie pamietam). Nie rozmawialem z nia przez 10 lat, po przedszkolu poszlismy w swoja droge, widywalem ja czasami jak bylem na rowerach, spacerze no ale bardzo przelotnie. Podczas Euro umowilem sie z 2ma kumplami na strefie kibica a przez to, ze byl duzy tlum ludzi i samochod odpadal to pojechalem mieska kolejka WKD. Akurat ona jechala ta samo co ja, bylem tak mily ze ustapilem jej miejsca i zaczelismy rozmawiac. Zaczelo sie od tego ze mnie kojarzy z przedszkola i ze nasze mamy sie znaja i takie tam. Podalem dodalem ja na FB i mimo tego, ze ona ma chlopaka to dalej ze soba rozmawialismy. Ja nie mialem zamiaru nikogo odbijac, zreszta jej chlopak to wlasnie jeden z tych z gimnazjum co sie ze mnie nasmiewali. To typ imprezowicza, goscia ktory ma setki znajomych. Ja jestem cichu, skryty i mam bardzo waska grupe znajomych w ktorych sie otaczam. Czasami siedze i sie nudze przez pare dni a on zawsze ma cos do roboty.No i co? ona zerwala z nim, dowiedzialem sie z facebooka. Pozniej siostra uslyszala od kolezanki ze ona zerwala z nim dla MNIE, kurde dla zwyklego cichego i skrytego chlopaka? troche nie chce w to uwierzyc. Ona jest nrpawde ladna i jakos nie widzialbym siebie w roli jej chlopaka. Nie jestem jakis super brzydki, dbam o siebie i wizualnie jestem normalny, jednak ten gosciu przerasta mnie pod wzgledem hmm pewnosci siebie? przebojowy i rozrywkowy, przeciez to takich lubia dziewczyny, czemu ktos z takim mialby zerwac dla skrytego i cichego z mala iloscia znajomych chlopaka jakim jestem ja?

Gość aadfadf
ja pier.... tak to by jęczał że żadna się nim nie interesuje a tu natrafia sie okazja to znow wydziwia :/

Gość HeIsWe
Mialem dziewczyne 2 lata temu no ale ona leciala w ciula ze mna i spotykala sie z innym wiec dosyc szybko sie skonczylo. Bylem samotnikiem troche z wyboru. Ona ma pieniadze wiec nie sa jej potrzebne niczuje inne. Poprostu..no sam niewiem to wszystko takie dziwne jest.

hej,uwierz w siebie i wlasne mozliwosci,jesli zerwala dla ciebie to wiele dla niej znaczysz,powodzenia

Gość gratulacje
Może to będzie właśnie ta laska, która cię utrzyma.

Gość gratulacje
w sensie finansowym :)

Gość Pyzunia 22 lata
i ak xle i tak nie dobrze? ty lubisz miec pożywkę dla swojego cierpiętnictwa, co?

Gość HeIsWe
e tam cierpienstwa. Przeciez nigdzie nie napisalem ze cierpie. Poprostu troche dziwna sytuacja, ona z nim maja sporo wspolnych znajomych, niewiem czy im sie spodobam a jak sie nie spodobam to czy beda ja namawiac na powrot do tamtego? Nikt mnie nie musi utrzymywac.