Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamajaga

co sadzicie o pieluszkach wielorazowych????????

Polecane posty

Gość ytterplagg
Ogólnie pw są rewelacyjne, ale Bobo Lidera akurat nie znam. Jak wszystkie inne produkty, pw dzielą się na te bardzo dobre, dobre, słabe i beznadziejne. Musisz poszukać w necie konkretnej recenzji pieluch tej konkretnej marki.

Gość Podobnie
Ja właśnie zamówiłam ze świata pieluch i dziś pierwszy raz będzie synek próbował. Są śliczne, zobaczymy jak w użytkowaniu.

Gość ytterplagg
Ja wiem z doświadczenia tyle, że żeby pw była dobra musi spełniać kilka warunków: - musi mieć falbanę (obszycie) wykańczającą pieluchę w kroku, żeby wewnętrzna część pieluchy nie wystawała na zewnątrz i nie dotykała ubrania dziecka; jak wystaje to będzie przeciekać - dobrze jak ma 2 rzędy nap u góry, co pozwala na lepsze dopasowanie w pasie, żeby pielucha lepiej się trzymała; w tych tanich głównie są pojedyncze, więc nie ma co się spodziewać cudów - jeśli jest to tania pielucha to powinna mieć napy, bo rzepy w tanich są słabe, szybko się niszczą i puszczają

Gość Podobnie
No ja nie mam falbanek, ale mam nadzieję że nie będą przeciekać. Chodziło mi głównie oto żeby w te upały dziecko nie siedziało w plastiku.

Gość kurcze to moze zamówie:)
ciekawia mnie one:)