Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaOna1132

załamka :(

Polecane posty

Gość zalamanaOna1132

Jestem zalamana :( gdzie szukać plusów swojej figury jeśli ma się wąskie biodra , płaską pupę, raczej należę do szczupłych osób , ale bardziej w tą stronę 'w sam raz' niż chudych, lekko odstający brzuch nad którym ciągle pracuję, no i przy tym mam bardzo małe piersi :( praktycznie ich zarys, porażka... gdzie w takiej figurze szukać plusów, totalna tragedia, mam dietę, ćwiczę, ale już wielkości piersi na pewno nie zmienię bo to genetyczne :( w stroju wyglądam jak dziecko, a przy takiej figurze to beznadziejnie dodatkowo, bo jednak co innego gdy jest się chudą i płaską , a co innego taką :(

Załamka... poszukaj Swojego Panka ;) Nie obawiaj się! Są mężczyźni, którym się spodobasz... tylko zawsze "kawa na ławę", tj. musisz Mu pasować! ...a On Tobie :) GŁOWA DO GÓRY !!! P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Jeśli Ci się spodobają... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... ...stosunkowo udanej nocy :)

Gość jkgfkjkasaksjkcanfrne
Spodobasz sie pedofilowi Z czasem urosna ci cyce One rosna tak jak stopy -czyli całe życie i pod wpływem hormonów.

Rosną też po elektrostymulacji mięśni brzucha ale tej w profesjonalnym gabinecie nie jakimis tam gadzetami z tv marketu.

Cyce rosną bez problemu same W dziesiejszych czasach w zasadzie trudno nie miec wielkich cyców

nie wiem skąd te panie co powiększają Te co zmniejszają to rozumiem bo wielkie to kalectwo

Gość zalamanaOna1132
najwyraźniej u mnie to nie działa, bo przez dietę jeszcze się zmniejszyły... :( a wiadomo żeby były efekty sylwetki to dieta i ćwiczenia, a takimi głupimi komentarzami z pedofilami nie musisz mnie "pocieszać"