Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 letni magazynier

Dalczego 30-40 letnie maja taka obsesję na punkcie młodych chłopaków

Polecane posty

Gość 19 letni magazynier

o co wam z tym chodzi, dlaczego to was tak kręci, ciągle mnie podrywają stare baby i gapia się za dużo tego i mnie zaczyna denerwować

Gość Pyzunia 22 lata
widocznie wychodza z zalozenia ze na starej piczy mlody huj sie cwiczy

Gość /(.)(.)\.....
Chyba cie dziecinko porypało zdrowo. Jakoś nie zauważam u siebie obsesji na punkcie dzieci ... Mogę za to nabawić się odruchów wymiotnych. Bo to własnie gówniarstwo mnie adoruje. Mam tego dosyć, Chciała bym poznać fajnego dojrzałego faceta a same pętaki po dwudziestce i w okolicach trzydziestki oferują mi związki i nawet nie widzą problemu, kiedy im mówię dyplomatycznie, ze jestem za stara. A to oni są zbyt młodzi. :o

Gość twardziel1987
^^ ładne cycki

Gość /(.)(.)\.....
tak, oni chyba na nie lecą, bo jeszcze pamiętają tę traumę jak ich matki zbyt wcześnie odstawiły... :(

Gość GHAH Mr. God aka Pan Bóg 666
Okulary nie są oznaką najwyższego IQ! Edukowany dureń jest gorszy od człowieka z "papierkiem"tym kupionym nawet. Głupi nauczyciele nie powinni uczyć inteligentniejszego od nich samych ucznia! On materiał szkolny oleje! Po co futuryście lekcje historii? Na co anty-sportowemu W-F? Na co dyskalkulikowi matematyka? Starsza kobieta znudzona mężem chce młodego choojka jurnego! Każdy zdrowy facet chce płodnej! Wszystko się potoczy własnym torem! Jeśli coś jest oczywiste to po co to udawadniać, czy tam odkrywać! Wszystko jest już zaprogramowane od dnia narodzin z reguły! Różne czynniki dojdą tylko, bądź wystąpią! Jedni to familijniaki, a drudzy to aspołeczniaki! Utalentowany uczeń,może w okręgówce piłkę kopać i nic nieosiągnąć, a klasowy nieuk bez matury żyć se lepiej, niż wszystkie szkoły świata razem wzięte! Nie ma na nic reguły jak i na miłość! Obustronna miłość musi być! Jeśli lekarz Cię pokocha to lekarza zmień! Przysięgi Hipokratesa nie złamiesz, chociaż już ją dawno temu złamano jak i prwnicy prawo połamali! Nie wszyscy pracować mogą jak i głów do edukacji nie mają! Przygłupów płodzi się najwięcej! Gdy z nastolatki się kobieta zrobi to trzeba ją natychmiast zruchać jeśli ona tego bardzo mocno chce! :]

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
GHAH Mr. God aka Pan Bóg 666 proponuję leczenie cóś ci kukuła nawala

Gość Wódz Szczota Bromden
Może z tych samych powodów, dla których 30-40 letni mają obseję na punkcie młodych dziewczyn?

mam 36 lat i ku twojemu zaskoczeniu nie sikam na widok mlodego pryszcza , dziecko drogie masz 19 lat i na dodatek jestes magazynierem spotkaj sie w koncu z rozumem chlopczyku i dam ci dobra rade bos mlody i niedoswiadczony - uwazaj na te starsze co cie podrywaja sa zboczone albo zdesperowane albo jedno i drugie, nie pakuj sie w klopoty

Gość Lindeczkaaaaaaaaaaaaa
mam 36 lat, rok temu poznałam 22 latka, przemiły chłopak, super sie rozumiemy przyjaznimy ale w zyciu nie poleciałabym na takiego dzieciaka

Gość a taki młody jeden
Trochę szacunku 'starszuki' do młodszych wiekiem. Po co te wyzwiska od gówniarzy? Kompleksy może?

Gość Aga341
ja mam 35 lat i bylam w zwiazku z 25 latkiem i bylo cudownie

Gość Igoreeek
Chciałbym poznać kobietę 30+. Mam 18 lat mlodydlapani@gmail.com piszcie panie...

Gość zadna kobieta z klasa
nie poleci na magazyniera bez szkoly

To raczej młody magazynier fantazjuje o kobietach 30-40 lat niż odwrotnie :-)