Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rokosza

Jaki telewizor wybrać?

Polecane posty

Siema. Chcę sobie kupić fajny telewizor, ale kompletnie się na tym nie znam. Byłam w sklepie wstępnie się rozeznać i pan bardzo zachwalał nowe Philipsy (pokazywał mi ten ambilight, całkiem fajny). Ktoś z Was ma taki telewizorek? Jeśli tak, to dlaczego go kupiliście? A może polecacie coś innego?

Gość malinnna
ja mialam kiedys philipsa i powiem ci, ze nie bardzo sie sprawdzil. teraz od kilku lat mam Panasonica i niedlugo bede wymieniac na jakis model z serii wt50, np. http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-L47WT50 bo jestem bardzo zadowolona ze sprzetu, zarowno z jakosci obrazu, tego, ze nie jest trudny w obsludze, a przy tym jest po prostu ladny ;p

Gość feliczita!
Generalnie obie marki są wysokiej klasy, ale o ile suszarkę czy golarkę kupie philipsa, to telewizor panasonica. Ciężko być może jest to wyjaśnić, ale z mojego punktu widzenia każda marka ma swoje mocne i słabe strony, każda w czymś przoduje. No i jak tv to teraz nawet warto pomyśleć o OLED.

Gość strefazawodowa
ja mam dwa plaskie. sharp i sony. obydwa OK ale sony ma ladniejszy obraz

Gość binias
zachwalał bo teraz Philips ma swoich ludzi w sklepach i im płaci za promowanie tego... :P Jak chcesz Samsunga 32" to w N jest promocja gdy weźmiesz z telewizją masz tv za 1 zł http://n.pl/nsklep/promocje/olimpijska

Gość lipek
@binias, chyba o sobie mówisz. :] Uważam, że Philips sam się obroni bez pomocy ludzi bo to dobry sprzęt. Warto poczytać opinie na forach czy porównywarkach cenowych dużo osób chwali tą markę za telewizory.

Gość art_emida
jeśli jesteś typem kinomana - oglądasz dobre filmy na DVD lub BR to zdecydowanie plazma (Panasonic), jeśli sport i wiadomości to wystarczy LCD