Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 303030

Czego nie powinna nosić 30latka

Polecane posty

Gość 303030

Zgadzacie się z tym artykułem? http://kobieta.wp.pl/gid,14736815,img,14736846,kat,1025653,title,Czego-nie-powinna-nosic-trzydziestolatka,galeriazdjecie.html

Gość chujnia
garba🖐️

Gość Lindeczkaaaaaaaaaaaaa
kretynski artykuł

Gość jhgfddfdghjkllllllllllll
wody ze studni :D

Gość yreyrey
nie ze wszystkim się zgadzam:P powinna nosić to w czym czuje się dobrze.Nie przesadzać z dodatkami ,mieszaniem ostrych kolorów.

Gość pokaz za darmo
"powinna" jak ja tego nienawidze

Gość chce ta nute
a ja lubie ubierac sie roznorodnie od dresu do eleganckiej sukienki lub wygodnego teshirtu z myszka mini + jeansy i baleriny i mam w d... co o mnie ktos pomysli wazne ze mi wygodnie i czuje sie w tym dobrze pozdrawiam :)

Gość kjshd
a dlaczego kolorowych frotek do włosów nie?? mam czarne włosny i lubie dla kontrastu związać kitkę amarantową frotka:D

Gość 303030
A moim zdaniem ten artykuł ukazuje jak jesteśmy zacofanym krajem, bo każdy powinien nosić to w czym sie dobrze czuje. Nie lubię gdy koleżanki z pracy obgadują kobiety ich styl ubierania itp. dla mnie to takie wieśniackie zachowanie. Na wsiach tak zbierają sie w kupy i obgadują sąsiadki.Kazda o kazej wszystko wie.

Nie w każdym punkcie przyznam rację autorce tego reportażu, ale generalnie zgadzam się z jego wymową. Też nie trawię pstrokacizny i tego całego bazarowego polotu, a krótkie spodenki do połowy pośladków nadają się tylko na plażę. Oczywiście jeśli nosi się tak 18-latka to można jej wiele wybaczyć, bo jest dopiero na początku swojej przygody z modą, ale 30-latka już powinna mieć wyrobiony jakiś styl ubierania i wiedzieć, gdzie i w czym można się pokazać.

Gość xzcsfdesfdf
Trochę racji mają w artykule niektórych rzeczy kobiecie w tym wieku po prostu nie wypada nosić. Szorty ledwo zakrywające pośladki Rozkloszowane, falbaniaste spódniczki Stanowcze nie gówniara 20 lat niech jeszcze będzie ale nie dojrzała szanująca się kobieta.

Gość fire stire
30-latka nie powinna nosic majtek :classic_cool:

Gość od razu widać że te które
się wpieniają na tego typu rady to same tak się ubierają. Otóż czas spojrzeć prawdzie w oczy. 30-latka wygląda idiotycznie w tego typu ciuchach. Stara rura która udaje nastkę i myśli że inni są ślepi i się nabiorą na taki tani kit.

Gość odchudzająca joginka
taki denny trochę ten artykuł, wiadomo że siętaka rycząca trzydziestka nie odpicuje na biznesowe spotkanie w kolorowe skarpetki czy rozkloszowane kiecku, a z drugiej strony to jak ma się ubrać na spacer z psem albo na piknik? w garsonkę? może ma dostać udaru bo czapeczki z daszkiem są passe w tym wieku? tak na prawdę to wszystko może nosić co tu jest wymienione ale wiadomo że z głową i odpowiednio zmodyfikowane. chociaż każdy powinien nosić co się mu podoba a nie to co kurde wypada, bo się jakieś dewotki źle spojrzą.

Gość ????////?
jajek :classic_cool:

Gość mlkkini
nie uświadomiona autorka, w Szwecji np. babcia 80l. z tyłu wygląda na 18!poważnie tak się ubierają i do tego dbają o swoje ciałą że szok! tak poważnie moim zdanime te ubrania nie pasują do kobiet po 50tce w Polsce, mam teściową która ubiera mini ledwo zakrywającą tyłek i bluzki bez pleców, to wstyd mi za nią nieraz udaję, że jej nie znam bo wygląda jak stara lampucera, fakt że figury niejedna nastolatka b jej pozazdrościła, ale twarz już niestety nie pasuje do tych szmatek....może po kilku operacjach lub liftingach twarzy to by pasowało....