Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lstrhyrhtryu

Moj chłopak a jego siostra

Polecane posty

Gość lstrhyrhtryu

Obje mieszkamy za granicą on pracuje, ja nie, spodziewamy się dziecka. W polsce mieszka siostra mojego chłopaka z mężem, córką i synkiem. Nie mamy lekko, a ona czesto prosi mojego chlopaka o to aby kupil jej dzieciom ubranka, obuwie czy zabawki. Nic mu nie mówilam, ale zaczyna mnie to drażnic... niedługo jedziemy do polski do moich rodzicow a on wlasnie dzis pobiegł robic zakupy dla dzieci swojej siostry. Rozumiem kupic jakas zabawke, ale ubrania, obuwie? I jeszcze ona sie tego domaga... Czy to nie jest przesada? :/

Gość bezzębna Mariola
później wam oddadzą te ciuchy dla waszego:P

Gość lstrhyrhtryu
Nie oddadzą, bo to nie są nowrodki aby po nich ciuszki przechowywac i dawac nastepnym. To kilkuletnie dzieci które szybko znoszą i psują swoje ubrania. Nie ważne, uważam, że nie powinna sie domagac od mojego chlopaka aby kupowal te ubrania.

Gość bezzębna Mariola
pogadaj z tym swoim na spoko:)

Gość lstrhyrhtryu
On jest bardzo zżyty z tą siostrą. Nie chce aby sie ze mna o to poklocil :/

Gość bezzębna Mariola
pogadaj z nim , powiedz ,że fajny z niego brat i wujcio , ale nie długo sam zostanie ojcem więc niech o tym pamięta:D

Gość vftbtb
to on zarabia i to jego siostra, nic ci do tego i skoor uwaza z ema na tyle kasy to niehc kupuje a jesli tobie nie pasuje to juz d roboty darmozjadzie zapieprzaj, ciaza to nie choroba i robic mozesz

Gość bezzębna Mariola
vftbtb - weź przestań, jego kasa, jego kasa , juz nie taka jego jak dziecko w drodze i postanowił sam założyć rodzinę:/ może od dupy strony , ale jakby nie było teraz będzie musiał zadbać o swoich najbliższych a siostra ma swojego męża więc niech sami lumpy dla dzieciaków kupują:D

Gość lstrhyrhtryu
Siostra ma męża i oboje nieźle zarabiają.

Gość lstrhyrhtryu
vftbtb Nie moja droga, ja jestem w 7 mcu ciązy i nie bede teraz juz pracować. Tak postanowilismy z moim facetem, ze zostaje w domu i szykuje sie na przyjscie naszego dziecka na swiat. I nie jestem darmozjadem, bo do niedawna tyralam tak jak on.