Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenshi_

wirtualny przyjaciel

Polecane posty

Gość tenshi_

Tak jak w temacie, poszukuję wirtualnego przyjaciela. Takiego, żebym mogła z nim pogadać, pośmiać się czy wyżalić. Ktoś w wieku 12-15. Ktoś, kto umie poprawnie złożyć jedno zdanie. Ktoś, kto nie wali tylko emotikonek :* :) :D xddd itp. Ktoś, z kim da się porozmawiać, i ktoś, kto naprawdę nie jest 50-letnim pedofilem. Pozdrawiam serdecznie.

Po co Ci wirtualny? W tym wieku zawiera sie realne przyjaznie na lata

Gość fefef
Dziś ludzie nie umieją zawierać przyjaźni czy miłości. Bo króluje seks dlatego przyjaźnie zakłada się wirtualnie. takie czasy.

Gość tenshi_
W czasie wakacji bardzo dużo moich przyjaciół wyjechało i czuję się samotna. A poza tym prawdziwych przyjaciół miałam tylko na zajęciach dodatkowych, w szkole większość myśli o innych bardzo sucho i powierzchownie. Przepraszam, mam 14 lat, seks mnie nie interesuje.

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
fajna zabawa pod warunkiem ze umiesz chronić swoją prywatność bo nigdy nie wiesz kto tak naprawdę siedzi po drugiej stronie łączy i w jakim celu z tobą gada

Gość tenshi_
Oczywiście, nie zamierzam się spotykać w realu, czy podawać jakieś moje dane osobowe.

Tenshi jestes pewnie tym wymarlym gatunkiem dzieciakow, ktorym nie w glowie ostry make up, imprezki i "pale papierosy, bo jestem dorosla"... Sorry, ze tak stereotypowo, ale tak teraz zachowuje sie mlodziez w gim. Wierz mi, ze kumpli dla siebie odnajdziesz w liceum

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
net jest pełen dewiacji z gatunku najgorszych, pamietaj o tym

Gość tenshi_
Panna, mam tego świadomość. Slodkaaa, rzeczywiście, nie najważniejsze jest dla mnie pokazanie światu, że zaciągam się papierosem albo nagrzana tańczę na imprezie. Co nie znaczy też, że siedzę w domu i rozwiązuję krzyżówki. Lubię się dobrze bawić. Ale moje środowisko w szkole zamiast Stephena Kinga czy Harper Lee woli czytać książki pokroju "zmienił mnie pocałunek" czy "nastoletnia gwiazda". Z muzyką jest najgorzej. Nie akceptują niczego oprócz one direction, rihanny czy big time rush. Rozumiem, że mogę mieć inne gusta, ale wykrzykiwanie, że AC/DC albo Red Hot Chilli Pepers to gówno i to oni sluchają prawdziwej muzyki doprowadza mnie do szału. Albo to, że bardzo dużo uczę się angielskiego i nazywają mnie kujonem. A ja po prostu mam babcię w Ameryce i marzę, żeby wyjechać do niej na studia. Już mam ich serdecznie dosyć. Trochę się rozpisałam, przepraszam, ale teraz mi ulżyło.

Gość stefan mam na imię
i mam 14 lat i poszukuję przyjaźni :classic_cool:

Gość Tenshi_
To jest wlaśnie przykład dewiacji z gatunku najgorszych.